De Zoeten Inval

Contactgegevens De Zoeten Inval: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Zoeten Inval: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Zoeten Inval

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwpoortsesteenweg 132; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 51 11 96 (+32-059 51 11 96) 059 51 11 96 (+32-059 51 11 96)

Fax (fax): +32 (69) 319-61-37 +32 (69) 319-61-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Zoeten Inval: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Zoeten Inval"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Zoeten Inval"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Zoeten Inval, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Zoeten Inval. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Zoeten Inval, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Zoeten Inval. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Zoeten Inval
Products information De Zoeten Inval

BTW identificatienummer (tax): BE04919097900
Ondernemingsnummer: 3466430664
Hoofdstad (capital): 149,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 217,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Pubs

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Zoeten Inval
(Get full report from official database of BE for De Zoeten Inval)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Zoeten Inval
Addition kinds of activities for De Zoeten Inval

331503. Draad en gefabriceerde draadproducten | Wire and fabricated wire products
516903. Wasmiddelen en zeep, behalve speciale schoonmaak | Detergents and soaps, except specialty cleaning
16299906. Snijwerknemer | Trenching contractor
25110700. Houtgazon en tuinmeubilair | Wood lawn and garden furniture
25140206. Tafels, huishouden: metaal | Tables, household: metal
28360202. tuberculine | Tuberculins
32910304. Staal schot schuurmiddel | Steel shot abrasive
50650202. Elektronische buizen: ontvangen en verzenden of industriële | Electronic tubes: receiving and transmitting, or industrial
59991606. Fotolijsten, klaar gemaakt | Picture frames, ready made

Werken bij De Zoeten Inval: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Zoeten Inval: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Zoeten Inval. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Zoeten Inval. Looking for open vacancies in other companies

  • Automation Engineer m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkende firma in regio Menen zijn we op zoek naar een Automation Engineer! Het bedrijf is Europees marktleider met productievestigingen in België, Frankrijk en Kroatië. De onderneming bouwde de laatste jaren wereldwijd uit, wat resulteert in een continue groei en waarbij ze dus moeten investeren in medewerkers, machines, systemen en gebouwen. Wat houdt een job als Automation Engineer in? Meehelpen aan hoogtechnologische projecten in het Automatiseringsteam, je helpt er mee voor zorgen dat de investeringen en optimalisaties top zijn Je hebt een grote interesse voor servo en synchrone sturingen Je kan complexere problemen snel en correct analyseren Je gaat systemen opstarten en testfases uitbouwen Je gaat het automatiseringsproces van de productielijnen opzetten, optimaliseren en onderhouden van de volledige site Je bent mee met de nieuwe trend op vlak van automatisering door vakbeurzen te bezoeken en opleidingen te volgen Je werkt in een klein team van 3 automation engineers, dit om de samenwerking te bevorderen.

  • JUNIOR SALES SPECIALIST (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vilvoorde * Engels * Automotive Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een Sales Support. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team te versterken. Als Sales Support maak je deel uit van de Sales afdeling. Je zal de vertegenwoordigers administratief ondersteunen door o.a. bestellingen te verwerken, offertes en rapporten op te maken en andere uiteenlopende taken te verrichten. Daarnaast zal je het aanspreekpunt zijn van de belangrijkste klant en zal je hem bijstaan bij vragen.

  • HUISHOUDHULP TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortenaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulp (m/v) regio BXL (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw/Brussel, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v).

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 10u-18.30u. De tweede shift van 18u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Young Talent voor HSEQ-project Haven van Antwerpen - 2 à 3 dagen/week (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zoeken we een Young Talents voor een HSEQ-project rond veiligheid. Onze klant is momenteel bezig met een project waarbij ze alle bestaande procedures, checklists, etc. binnen één van de busines units aan het updaten, vereenvoudigen zijn (lean) en standaardiseren zijn over de verschillende magazijnen. Ter ondersteuning zoeken we een Young Talents die ervaring/inzicht wilt krijgen in de verschillende logistieke en operationele processen. Je zal de bestaande procedures moeten verifiëren met de huidige werkwijzen, lean maken en zoeken naar een standaard over de verschillende locaties heen. Het zal dus een combinatie zijn van op de vloer gaan verifiëren, met de mensen verifiëren en de procedure effectief uitwerken

  • Projectleider | sterk bouwbedrijf klasse 7 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als projectleider hebt u verantwoordelijkheden binnen aankoop, project realisatie, facturatie, kwaliteit en veiligheid. U verzorgt contacten met de klant, architect, ingenieur en onderaannemers U legt onderaannemers vast na commerciële besprekingen U tekent het werfinrichtingsplan uit U start de werf op U houdt toezicht op de uitvoering door de werfleider U werkt de uitvoeringsdetails uit en legt de algemene werfplanning en opvolging vast U woont werfvergaderingen bij U controleert de werf, de werken van het eigen personeel en de onderaannemers U bewaakt het budget van de werf U bespreekt de facturatie, maakt de vorderingsstaten, meerwerken, meetstaten en nacalculatie op U werkt mee aan de kwaliteit en veiligheid op de werf

  • HR Officer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als HR administrator is jouw rol een mix van administratie en HR. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen Je staat in voor de maandelijkse loonverwerking van de bedienden Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van personeelsdossiers Je plant de opleidingen in en volgt ze verder op Je maakt contracten op en zorgt voor verlengingen  Je voert algemene administratieve taken uit en biedt ondersteuning bij onthaal en telefonie Je assisteert bij de organisatie van personeelsevents Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende speler in de ICT wereld.

  • Kinderverzorg(st)er (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: DE LOCOMOTIEFJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf (voor kinderen van 0 tot 3 jaar) dat van start gaat in september - oktober 2018 sta je in voor volgende taken: Onthaal en verwelkoming van de kinderen. Contacten onderhouden met de ouders. Verzorging van de kinderen. Bereiden van de maaltijden en de kinderen begeleiden bij het nuttigen van de maaltijden. Activiteiten organiseren en begeleiden, zoals in thema knutselen, een uitstap naar de markt, een wandeling maken,... Onderhoud van de werkplek.

  • Vastgoedmakelaar (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1604256-inline.html?cid=Partner_VDAB Bent u een verkooptalent met een passie voor vastgoed en bent u op zoek naar een loopbaan bij een bedrijf dat het internationaal uitstekend doet? Engel & Völkers biedt u de beste vooruitzichten voor persoonlijk succes. Als zelfstandig vastgoedmakelaar profiteert u van ons unieke merkimago en ons constant groeiende wereldwijde netwerk. Daarnaast bieden we u professionele basis- en verdere opleidingen en innovatieve tools en diensten, zodat u via ons grensverleggende systeemplatform uiterst efficiënt en flexibel aan de slag kunt – plus uitstekend opbrengstpotentieel. Ga vandaag van start en meldt u aan! Uw verantwoordelijkheden Aankoop en verkoop van vastgoed Beoordeling en presentatie van vastgoed Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoopproces ales- en marketingactiviteiten

  • SERVICE TECHNIEKER WATERZUIVERING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je staat in voor het elektromechanisch onderhoud aan installaties, systemen en apparatuur bij onze industriële klanten - Je bent in staat elektrische schema's te tekenen - Je verzorgt de eerstelijnsinterventie bij storingen - Je plaatst nieuwe installaties - In deze baan werk je vaak heel autonoom, op verschillende locaties en maak je deel uit van de wachtdienst

Zoek naar antwoorden van De Zoeten Inval in sociale netwerken
Look for responds of De Zoeten Inval in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Zoeten Inval. Laat een reactie achter voor De Zoeten Inval. De Zoeten Inval bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Zoeten Inval. Leave a respond for De Zoeten Inval. De Zoeten Inval on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Zoeten Inval op de google maps. Adres en contacten De Zoeten Inval
Location of De Zoeten Inval on the google maps. Address and contacts of De Zoeten Inval

Andere gerelateerde bedrijven als come De Zoeten Inval De Zoeten Inval: Borax Benelux S.A. | A.V.C. SA | Prairial (Le) | BAKKERIJ BEECKMANS | Brondel L

Other related companies as De Zoeten Inval: Borax Benelux S.A. | A.V.C. SA | Prairial (Le) | BAKKERIJ BEECKMANS | Brondel L

De Zoeten Inval is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Zoeten Inval, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04919097900. Het bedrijf De Zoeten Inval bevindt zich op het adres: Nieuwpoortsesteenweg 132; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 149,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 217,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taverns. Lijst met producten zijn Pubs.
De hoofdactiviteit van De Zoeten Inval is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Zoeten Inval is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Zoeten Inval, openstaande posities, locatie van De Zoeten Inval op de kaart.

De Zoeten Inval is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Zoeten Inval, company assigned to the tax number BE04919097900. The company De Zoeten Inval is located at the address: Nieuwpoortsesteenweg 132; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 149,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 217,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taverns. List of products are Pubs.
The main activity of De Zoeten Inval is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Zoeten Inval is not available. You also can look at reviews of De Zoeten Inval, open positions, location of De Zoeten Inval on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Zoeten Inval, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Zoeten Inval, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Zoeten Inval, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Zoeten Inval, employees, financial statistics.