PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK

Contactgegevens PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE WAELHEM 65; 1030; BRUSSEL, België

Telefoon (phone): 22158400 (+32-22158400) 22158400 (+32-22158400)

Fax (fax): +32 (87) 240-64-35 +32 (87) 240-64-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK
Products information PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK

BTW identificatienummer (tax): BE03251647949
Ondernemingsnummer: 6264923095
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK
(Get full report from official database of BE for PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK
Addition kinds of activities for PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK

14590101. Bentonietwinning | Bentonite mining
36610203. Telegraaf- of telefoondrager en repeaterapparatuur | Telegraph or telephone carrier and repeater equipment
37320105. Motorboten, binnenboord of buitenboord: bouw en reparatie | Motorboats, inboard or outboard: building and repairing
37929901. Automobielhuis aanhangwagen chassis | Automobile house trailer chassis
51310208. Noties, anders | Notions, nec
70110306. Ymca / ymha hotel | Ymca/ymha hotel
73710300. Ontwikkeling van computer software en applicaties | Computer software development and applications

Werken bij PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK. Looking for open vacancies in other companies

  • FT verkoopster textiel Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingwinkel in Roeselare zijn we op zoek naar een modebewuste fulltime verkoopster . U werkt 38h/week.

  • MONTEUR ZONWERING ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega sta je in voor het plaatsen van rolluiken zonwering en sectionale poorten. Voor deze job ben je vaak ter plaatse bij zowel particulieren als bedrijven en heb je een gevarieerde job.

  • CARROSSIER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Mechelen zijn we opzoek naar een carrossier met ervaring. 

  • Hulp installateur sanitair en verwarming (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    leggen van leidingen ketels aansluiten ketels vervangen sleuven slijpen vloerverwarming leggen zonneboilers aansluiten collectoren ophangen , beugels ophangen radiatoren ophangen

  • Enthousiaste Thuishulp regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HR - Planning Officer Hostessenbureau (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    BC Hospitality Servicesis een belangrijke speler in de dienstverlenende sector. De dienstverlening bestaat uit het inschakelen van onder andere volgende medewerkers: hosts/hostesses, promopeople, parkingmedewerkers, event crew en stagehands. Om ons team te versterken zoeken we een pro-actieve, enthousiaste, adminstratieve duizendpoot om ermee voor te zorgen dat elke klant, elke opdracht ingevuld wordt met het perfecte team! Takenpakket binnen BC Hospitality Services: · Het gehele rekruteringsproces opvolgen o Vacatures opstellen en online plaatsen o CV’s screenen o Kandidaten telefonisch screenen o Kandidaten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek o Kennismakingsgesprekken afnemem o Kandidaten opbellen en inplannen op de juiste opdrachten (= 80% van de job!) o De gehele administratie doorheen het proces opvolgen · Sociale zekerheidsadministratie o Nauwe samenwerking met het sociaal secretariaat (JustWork) o Vragen mbt lonen oplossen o Contracten aanvragen/annuleren/wijzigen · Algemene taken o De infomails opstellen en controleren o De telefoon beantwoorden o Documenten afdrukken en klasseren · Taken on the field o Controleren van het team ter plaatse (zowel tijdens de week als het weekend) o Contact opdrachtgever o Meehelpen indien nodig

  • Jobstudent kassawerk op zaterdag (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    Als kassierster ben je het aanspreekpunt van onze winkel. Bij jou kan de klant terecht voor zijn/haar aankopen (kassaverrichtingen uitvoeren) en vragen over producten.

  • Account Manager (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Concreet als accountmanager / vertegenwoordiger bestaat je missie uit: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. •Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en het meest perfomante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant biedt kant-en-klare publiciteitsoplossingen met een online reservatiesysteem aan de restaurateurs.

  • Project manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Konvert Interim Lokeren is op zoek naar een project manager om verschillende projecten te leiden. Deze projecten variëren van glasvezelwerken, installatie van kopernetwerken tot elektrotechnische werken. -Je staat in voor zowel de technische als de commerciële opvolging vanaf de start van een project tot definitieve oplevering -Tijdens de uitvoering van het project vorm je het centrale contactpunt voor de klant, studiebureau en de medewerkers op de werf -Je bent in staat ieders noden om te zetten in concrete acties

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Docent FYSICA (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal als docent fysica individuele begeleiding bieden aan studenten van het hoger onderwijs (zowel universitair als hoge school). Ook begeleid je leerlingen van het secundair onderwijs voor het vak fysica. Meer info: http://full-marks.be/vacatures/

  • Front Desk - Receptionist(e) << Freelance - Zelfstandige basis >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eén van de leukste functies binnen onze hotelgroep staat open. Als hotelreceptionist(e) vorm je een belangrijke schakel tussen de hotelgasten en het overige team. Je hebt een ruim en afwisselend takenpakket : reservaties noteren, telefoons beantwoorden, gasten ontvangen en informeren, administratieve taken... Een ideale job voor een vlot werkende duizendpoot die graag in contact komt met mensen (internationaal clienteel) en waar kwaliteit en service zeer belagrijk is. Je kan verantwoordelijkheid opnemen, zelfstandig werken en commercieel meedenken met het bedrijf. Ervaring als hotelreceptionist(e) is geen must, indien men commercieel ingesteld, klantgericht en gemotiveerd is ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn! Verzorgd voorkomen zonder zichtbare tattoos Zeer goede talenkennis van het Nederlands en Frans. Commercieel zijn Contactvaardig zijn Samenwerken als hecht team Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Omgaan met stress

Zoek naar antwoorden van PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK in sociale netwerken
Look for responds of PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK. Laat een reactie achter voor PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK. PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK. Leave a respond for PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK. PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK op de google maps. Adres en contacten PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK
Location of PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK on the google maps. Address and contacts of PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK

Andere gerelateerde bedrijven als come PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK: ELD PARTNERSHIP CVBA | RONNY VAN BAELEN | HAM MOTOR | C. TACK | Labo Studio Photo SPRL

Other related companies as PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK: ELD PARTNERSHIP CVBA | RONNY VAN BAELEN | HAM MOTOR | C. TACK | Labo Studio Photo SPRL

PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03251647949. Het bedrijf PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK bevindt zich op het adres: RUE DE WAELHEM 65; 1030; BRUSSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen. Producten gemaakt in PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK, openstaande posities, locatie van PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK op de kaart.

PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK, company assigned to the tax number BE03251647949. The company PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK is located at the address: RUE DE WAELHEM 65; 1030; BRUSSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen. Products created in PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK were not found.
The main activity of PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK is not available. You also can look at reviews of PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK, open positions, location of PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARCS ہ CONTENEURS SCHAERBEEK, employees, financial statistics.