PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING
Private companiesNondepository Credit Institutions • PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING

Contactgegevens PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE MOUSTIER 0; 7911; FRASNES-LEZ-ANVAING, België

Telefoon (phone): 69868450 (+32-69868450) 69868450 (+32-69868450)

Fax (fax): +32 (53) 514-25-77 +32 (53) 514-25-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING
Products information PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING

BTW identificatienummer (tax): BE03351623535
Ondernemingsnummer: 9893707275
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 717,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING
(Get full report from official database of BE for PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING
Addition kinds of activities for PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING

145901. Klei, behalve kaolien en bal | Clays, except kaolin and ball
205102. Taarten, taarten en gebakjes | Cakes, pies, and pastries
251402. Metalen keuken en eetkamer meubels | Metal kitchen and dining room furniture
02790101. Aardwormboerderij | Earthworm farm
23429903. Korsetten en geallieerde kledingstukken | Corsets and allied garments
32690300. China decoreren | China decorating
36410212. Verzegelde lage druk gaslichten | Sealed low-pressure gas lights
36749911. Stamppunten, vaste toestand | Strain gages, solid state

Werken bij PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING. Looking for open vacancies in other companies

  • Veelzijdige magazijnier - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in nauw contact met onze leveranciers teneinde een optimale ondersteuning te kunnen bieden aan onze technische dienst (atelier) en/of rechtstreeks aan onze klanten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de fysieke behandeling van zowel de inkomende als de uitgaande pakketten, het bijhouden van de goederenbewegingen en de interne organisatie in het magazijn. In deze rol: Sta je in voor de opmaak van offertes Zoek je onderdelen op Beheer je en volg je facturen op Volg je de status van offertes/orders op en bewaak je de leveringstermijnen Ga je bij het ontvangen van een order (door de technische dienst of rechtstreeks door de klant), de bestelling voorbereiden teneinde bij de dragen aan een correcte en tijdige levering van de benodigde materialen hetzij voor de herstelling van onze toestellen in de huurvloot of directe levering aan de klant Neem je de materialen/goederen in ontvangst, ga je hierop een controle uitvoeren en sla je deze op in het magazijn Hou je wijzigingen bij in het voorraadbeheersysteem Ga je de materialen/ goederen fysiek opslaan en verplaatsen Hou je het magazijn en de ontvangstbalie proper en opgeruimd Verzorg je baliewerk (ontvangst van teruggebrachte toestellen) Je rapporteert aan de Technisch aankoper/Hoofdmagazijnier.

  • Orderpicker voeding met vaste nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Aangekochte goederen sorteren per soort in de juiste frigocel - Bestellingen klaarzetten per klant voor ophaal van de transportfirma - Aanmaken van leveringsbonnen en productlabels op de PC - Algemeen onderhoud van de frigocel

  • Toonbankverkoper met Kennis SANITAIR (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als toonbankverkoper ontvang jij de klanten en installateurs die hun bestelling komen afhalen of komen plaatsen. Je zal voornamelijk professionals over de vloer krijgen, maar ook die klussende particulier kan jouw raad komen vragen. Door jouw kennis van sanitair geef je hen dan ook gepast advies omtrend sanitair en verwarmingsinstallaties. Daarnaast maak je hun bestellig volledig klaar. Jij bent de schakel tussen het magazijn en de klanten.

  • Customer Service (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor DHL te Opglabbeek zijn we op zoek naar meewerkende supervisor customer service. Je zal voltijds werken in daguren. Taken: Je bent verantwoordlijk voor het correct aannemen van transportorders en pro-actief opvolgen van het verdere verloop van de zendigen Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat ze snel en adequaat worden opgelost Je focust en speelt proactief in op behoeften van de klant. Je streeft een optimale klanttevredenheid na en bouwt een toegewezen klantenportefeuille verder uit Je verzorgt klantenrapportages conform afspraken met de klant om continue verbetering en tijdige detectie van problemen na te streven Je rapporteert aan de manager customer service

  • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (voltijds) (POESELE)

    Regio: POESELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENT Administratie Zorgsector (dringend) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kontich zoeken wij een student om 3 dagen klasseerwerk te verrichten in de herfstvakantie volgende week.

  • Bordenbouwer (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: CKS

    Type: Vaste Job

    Ben je gebeten door techniek? Wil je elke dag werken in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Sta je graag in voor de elektromontage van A tot Z? Omwille van onze aanhoudende groei zijn we op zoek naar bordenbouwers. Samen met je collega's werk je aan een verscheidenheid van borden, van klein tot groot, met verschillende vermogens en krijg je de kans om bij te leren en jezelf te ontwikkelen.

  • Test & Support Engineer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Optimile

    Type: Vaste Job

    Over ons Optimile is een Gents softwarebedrijf dat Mobiliteit-als-een-dienst aanbiedt. Het innovatieve MaaS (Mobility-as-a-Service)-concept, ligt aan de grondslag van het bedrijf. MaaS zorgt ervoor dat gebruikers overstappen van persoonlijke transportmiddelen naar mobiliteitsoplossingen die aangeboden worden als een dienst. Door alle mobiliteitsoplossingen te combineren in één app, kunnen klanten van het ene transportmiddel naar de andere overschakelen en worden ze zo geïnformeerd over de meest efficiënte, economische of ecologische manier om hun eindbestemming te bereiken. Optimile creëert een innovatief product in een nieuwe markt en internationale context. We bieden onze software (zoals een platform, app, …) niet alleen white-labeled aan externe partijen, tevens bestaat er ons eigen merk ‘Mobiflow’. Via dit merk lanceren we onze mobiliteitsdienst op de Belgische markt. Hoe zal je werkdag eruit zien? U bent de sleutelpersoon voor het beheren, testen en meten van de functionaliteiten in front-end systemen zoals het webplatform en de mobiele applicatie De klanten van Optimile ondersteunen en de klanten van Mobiflow helpen bij technische problemen Evalueren van onze producten en waardevolle feedback geven aan het ontwikkelteam om onze dienstverlening te optimaliseren Het delen van onze verworven kennis door onze interne documentatie regelmatig bij te werken

  • Boekhouder: pas afgestudeerd of met eerste werkervaring gezocht (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd of Heb je een eerste ervaring in boekhouding? Op zoek naar iets nieuws? Solliciteer dan nu! Voor een toonaangevend bedrijf in regio kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde en leergierige boekhouder. Onze klant is een gevestigde waarde in hun niche en staat bekend voor hun innoverende werkwijze en vernieuwende aanpak wereldwijd. De hoofboekhouder staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen. Wil je jezelf verder ontplooien in een internationale omgeving? Reageer dan nu! Functieomschrijving: Boekhouding A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen Voorbereiden van maand- en jaarafsluitingen Meehelpen met voorbereiding van fiscale aangiftes Je werkt in ondersteuning van de hoofdboekhouder

  • Klinisch Psycholoog kinderen en jongeren (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling van kinderen op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te vlinderen tussen verschillende vestigingen van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Promotors en verdelers van voedingssuplmenten (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Eurostaff - Linux RedHat Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client are searching for a Linux RedHat Administrator to join their growing team on a long-term basis. Please find a brief JD below: Missions 1) Realize the standard Linux images 2) Deploy the servers 3) Deal with problems with Linux servers 4) Run the updates to the Linux servers 5) Update the documentation 6) Install and configure Linux servers 7) Ensure the availability and performance of Linux servers 8) Help define the resource sharing policy (file servers). 9) Help define the security policy in collaboration with the security manager 10) Set up security policy on Linux servers. 11) Install application services related to Linux servers (mail, SGBD...) 12) Analyze and track Linux requests 13) Provide the technical characteristics of Linux servers Mandatory Experience in automation, orchestration with either Salt or Ansible Experience in Python and Bash scripting languages Experience in Postfix, Bind, Apache and Tomcat Experience in GIT Optional Certified RedHat RHCE Knowledge in MySQL Knowledge in RedHat JBoss EAP

Zoek naar antwoorden van PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING in sociale netwerken
Look for responds of PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING. Laat een reactie achter voor PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING. PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING. Leave a respond for PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING. PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING op de google maps. Adres en contacten PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING
Location of PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING on the google maps. Address and contacts of PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING

Andere gerelateerde bedrijven als come PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING: JEAN-LUC SOLHEID | De Bleeker E | TANT QU'IL Y AURA DES HOMMES | LEO VANDELAAR | BUYS

Other related companies as PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING: JEAN-LUC SOLHEID | De Bleeker E | TANT QU'IL Y AURA DES HOMMES | LEO VANDELAAR | BUYS

PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03351623535. Het bedrijf PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING bevindt zich op het adres: ROUTE DE MOUSTIER 0; 7911; FRASNES-LEZ-ANVAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 717,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen. Producten gemaakt in PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING, openstaande posities, locatie van PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING op de kaart.

PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING, company assigned to the tax number BE03351623535. The company PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING is located at the address: ROUTE DE MOUSTIER 0; 7911; FRASNES-LEZ-ANVAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 717,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen. Products created in PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING were not found.
The main activity of PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING is not available. You also can look at reviews of PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING, open positions, location of PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARCS DES CONTENEURS FRASNES-LES-ANVAING, employees, financial statistics.