Cour St Jean (La)

Contactgegevens Cour St Jean (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cour St Jean (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Cour St Jean (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Jean-en-Isle 23; 4000; Li猫ge 1, België

Telefoon (phone): 04 221 09 44 (+32-04 221 09 44) 04 221 09 44 (+32-04 221 09 44)

Fax (fax): +32 (16) 464-78-80 +32 (16) 464-78-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cour St Jean (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cour St Jean (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cour St Jean (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cour St Jean (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cour St Jean (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cour St Jean (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cour St Jean (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cour St Jean (La)
Products information Cour St Jean (La)

BTW identificatienummer (tax): BE03862762451
Ondernemingsnummer: 4635925292
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 258,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Cour St Jean (La) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cour St Jean (La)
(Get full report from official database of BE for Cour St Jean (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Cour St Jean (La)
Addition kinds of activities for Cour St Jean (La)

249905. Cork- en kurkproducten | Cork and cork products
23410101. Nightgowns en negligees: vrouwen en kinderen | Nightgowns and negligees: women's and children's
28349900. Farmaceutische preparaten, nec | Pharmaceutical preparations, nec
35310417. Vibrators voor betonconstructie | Vibrators for concrete construction
62219901. Commodity brokers, contracten | Commodity brokers, contracts
86610203. Religieuze instructies | Religious instruction

Werken bij Cour St Jean (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cour St Jean (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cour St Jean (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cour St Jean (La). Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

  • vloerder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een vloerder / renovatiearbeider. Je werkt als vloerder voornamelijk renovatie en nieuwbouwprojecten daarboven op doe je ook kleine verbouwingswerkjes.

  • Tijdelijke magazijnier / chauffeur B (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we voor de drukke eindejaarsperiode op zoek naar een magazijnier met rijbewijs B. Je staat in voor het verpakken en klaarzetten van bestellingen. Daarnaast breng je deze ook naar klanten met de bestelwagen. Hiervoor ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B. Opstart is voorzien voor eind oktober tot eind december.

  • METAALBEWERKER (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Veurne zijn we op zoek naar een metaalbewerker dagploeg (m/v). Je kan nauwkeurig werken, staat in voor de verpakking van de stukken en de controle van de afgewerkte artikelen. Je draagt nauwkeurigheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in de dagploeg. Je bent flexibel ingesteld, gemotiveerd, je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en bent snel beschikbaar om op te starten Het gaat om een tijdelijke vacature tem. februari. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op.

  • Chauffeur CE - metaalarbeider (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat instaat voor de productie en montage van metaalconstructies voor de agro- en industriebouw (Vb. stallen voor dieren, loodsen, toonzalen...) zijn we op zoek naar een chauffeur CE - metaalarbeider. Je staat in voor het transport van materiaal (Voornamelijk staalstructuren en prefabpanelen) van leveranciers naar de werven. Je staat zelfstandig is voor het laden en lossen. Tussendoor help je de collega's op de werf met de plaatsing.

  • Trapmonteur (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in traprenovaties, zijn we op zoek naar een trapmonteur (M/V). - U voorziet bestaande trappen van een nieuw uiterlijk - Werken in het atelier en op werven

  • Studen hostess gezocht (Horeca Expo) (18 tem 22 november) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    onze klant moedigt chefs, hobbykoks en consumenten aan om op een verantwoorde manier om te gaan met onbeminde en minder bekende vissoorten en bijvangst, gevangen door Belgische vissers. Samen met hen zou u geïnteresseerde klanten ontvangen en te woord staan op de horeca expo in november (Flanders Expo). Heeft u interesse in deze job, stuur dan zeker uw cv (+foto) op naar gent

  • Handige student gezocht! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de opbouw van een showroom te Oudenaarde zoeken wij een student polyvalente medewerker (m/v) Deze winkel is gespecialiseerd in decoratiemateriaal voor onder andere de kerstdagen en paasartikelen. Gezien het seizoen voor de deur staat, zullen zij hun showroom aanpassen en compleet vernieuwen. Hiervoor zoeken zij een handig persoon die hen hierbij kan helpen. Je helpt mee met het afbreken van de huidige showroom. Je pakt ook het oude materiaal zorgvuldig in. Eens dit klaar is, help je met de opbouw van de nieuwe showroom. Je voorziet de muren van een nieuwe kleur en staat de timmerman bij met de opbouw van nieuwe constructies. Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag in dagploeg. De opstart is onmiddellijk en de opdracht zal lopen tot eind december.

  • Student voor onderhoud/schoonmaak (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je minimum 18 jaar en zou je graag van dinsdag 4 september tot vrijdag 7 september van 6u tot 14u enkele onderhoudstaken willen doen? Neem dan contact op met ons. Een overzicht van jouw taken: Je maakt de werkvloer schoon met een schoonmaakmachine. Je doet kleine herstellingen (wieltjes, leggers) aan rekken, hangbaren, etc. Je ontstoft machines. Je maakt transportbanden schoon.

  • PERSONEN VOOR BIJLES EN STUDIEBEGELEIDING (regio DIKSMUIDE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: DIK2018

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Limburg, Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • FLEXI JOB / VERKOPER (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Flexijob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame winkelmedewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentrasector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Extra bijverdienen zonder belastingen of RSZ te betalen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper / flexijob die: •klanten op een correcte en klantvriendelijke manier verder helpt en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. •klanten ondersteunt met deskundig advies. •een gevarieerd takenpakket ziet zitten: tuinmeubelen uitstallen, BBQ uitstallen, stock bijhouden, koppelverkoop stimuleren, onderhoud en netheid afdeling, in de winter kerstafdeling verzorgen •inspringt bij collega's en openstaat voor hulp en een vlotte samenwerking. •graag drukte om zich heen heeft. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

Zoek naar antwoorden van Cour St Jean (La) in sociale netwerken
Look for responds of Cour St Jean (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cour St Jean (La). Laat een reactie achter voor Cour St Jean (La). Cour St Jean (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cour St Jean (La). Leave a respond for Cour St Jean (La). Cour St Jean (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cour St Jean (La) op de google maps. Adres en contacten Cour St Jean (La)
Location of Cour St Jean (La) on the google maps. Address and contacts of Cour St Jean (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Cour St Jean (La) Cour St Jean (La): Thomé J | SOCIALIST. MUTUALITEIT | CENTRE R?GIONAL | VRIJE LAGERE SCHOOL | Novagraphics BVBA

Other related companies as Cour St Jean (La): Thomé J | SOCIALIST. MUTUALITEIT | CENTRE R?GIONAL | VRIJE LAGERE SCHOOL | Novagraphics BVBA

Cour St Jean (La) is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cour St Jean (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03862762451. Het bedrijf Cour St Jean (La) bevindt zich op het adres: Rue Saint-Jean-en-Isle 23; 4000; Li猫ge 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 258,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Cour St Jean (La) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cour St Jean (La) is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cour St Jean (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cour St Jean (La), openstaande posities, locatie van Cour St Jean (La) op de kaart.

Cour St Jean (La) is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cour St Jean (La), company assigned to the tax number BE03862762451. The company Cour St Jean (La) is located at the address: Rue Saint-Jean-en-Isle 23; 4000; Li猫ge 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 258,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taverns. Products created in Cour St Jean (La) were not found.
The main activity of Cour St Jean (La) is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Cour St Jean (La) is not available. You also can look at reviews of Cour St Jean (La), open positions, location of Cour St Jean (La) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cour St Jean (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cour St Jean (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cour St Jean (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cour St Jean (La), employees, financial statistics.