Brug & Bistro

Contactgegevens Brug & Bistro: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brug & Bistro: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brug & Bistro

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostmalsesteenweg 202; 2310; Rijkevorsel, België

Telefoon (phone): 03 309 49 75 (+32-03 309 49 75) 03 309 49 75 (+32-03 309 49 75)

Fax (fax): +32 (16) 349-64-36 +32 (16) 349-64-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brug & Bistro: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brug & Bistro"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brug & Bistro"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brug & Bistro, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brug & Bistro. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brug & Bistro, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brug & Bistro. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brug & Bistro
Products information Brug & Bistro

BTW identificatienummer (tax): BE05787292480
Ondernemingsnummer: 4740020751
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 172,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Brug & Bistro zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brug & Bistro
(Get full report from official database of BE for Brug & Bistro)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brug & Bistro
Addition kinds of activities for Brug & Bistro

283402. Drugs die op het centrale zenuwstelsel en zintuiglijke organen optreden | Drugs acting on the central nervous system & sense organs
354300. Industriële patronen | Industrial patterns
29110502. Coke, aardolie | Coke, petroleum
38270112. Microscopen, behalve elektronen, protonen en hoornvlies | Microscopes, except electron, proton, and corneal
59990906. Orthopedische en prothese toepassingen | Orthopedic and prosthesis applications
72120201. Bobtailer, was- en droogreiniging | Bobtailer, laundry and drycleaning

Werken bij Brug & Bistro: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brug & Bistro: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brug & Bistro. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brug & Bistro. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B/Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Genk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur B/ Magazijnier die absoluut niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je staat in voor: - het uitpakken en controleren van binnenkomende goederen - het klaarzetten en inladen van bestellingen - het leveren van goederen (auto-onderdelen) bij klanten in een regio van +- 20 km

  • Transport Products Coördinator (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in automotive? Passie voor logistiek? Analytisch en creatief sterk? Dan ben jij onze nieuwe Transport Products Coördinator! Voor een internationaal bedrijf in Gent (zeehaven) zijn we op zoek naar een Transport Products Coördinator. Jouw taken: Je staat in voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en leveringsdatum. Je moniteert de leveringen en stuurt tijdig bij om de impact op eindklant te minimaliseren of vermijden. Je staat in voor herplanning van leveringen wanneer klanten dit wensen. Je maakt tijdig gebruik van short en mid-term forecast. Jij bent de contactpersoon omtrent operationele vragen van klant en leverancier. Voor jouw area van markten ben je verantwoordelijk voor de leveringsopvolging. Jij bent de belangrijke schakel in het escalatie proces van terugkerende afwijkingen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Stevoort - Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Malle-Zoersel-Schilde 32u/week (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    4 gezinnen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 32u/week (ieders 8u) Door dat je bijna dagelijks bij je gezinnen over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. De gastgezinnen wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Dagen en uren in overleg met het gastgezin Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. Minder uren kunnen ook.

  • Student: Poetsmedewerker werkhal (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hamont-Achel zijn we op zoek naar een student. Takenpakket: - Je poetst de werkhal - Werken met de poetsmachine - Vuilbakken leggmaken

  • Jobstudent boekhouding (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent voor onze klant in Ranst Je volgt de debiteuren op Je neemt contact op met de klanten en stuurt herinneringen via mail/post

  • Jobstudent: Afwasser (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij voor onze bistro op zoek naar een afwasser.

  • Residentiele Elektricien (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een Residentiële elektricien voor onze divisie Infra. Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl appartementsgebouwen, kantoorruimtes, renovatie… Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden. Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen. Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken. Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen. Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan.

  • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Begeleider in de kinderopvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

  • Harvey Nash - Software Engineer for Junior Graduate (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description   Successful engineers in our team will have strong problem solving, design, coding and debugging skills, drive for execution and results, while delivering quality software. We value passion, creativity, agility, accountability and the desire to learn new technical areas. You will be an important part of our team of highly motivated and talented individuals and this is a great opportunity to challenge yourself, grow your career and influence the next generation of mid-office applications.     What you'll do Build the next generation of mid-office applications As an experimented developer, bring us your expertise, your motivation and your commitment Come to manage major projects, express your technical leadership and propose solutions to become a key element and a functional reference Define user requirements for development of new or improvement of existing software solutions Design technical solutions and perform feasibility studies Propose viable technical solutions to Product Management and/or users for validation Model, design and implement databases as necessary Develop software according to the company's standards Conduct unit, package and performance tests of the software and ensure a level of quality in line with the company guidelines Participate in the validation / acceptance phase of the product cycle ensuring the fine-tuning necessary to finalize the product Produce software documentation necessary for the application and issue it to the requesting departments Support the end user in the Production phase by debugging existing software solutions in response to Problem Tracking Records (PTR) and Change Requests (CR) issued from Product Management or Product Definition   Profile Multicultural approach Pro-activity, sense of initiative, autonomy Change management and Flexibility Information gathering Communication English fluent   Required Skills Master degree in Computer Science Unix, Linux Experienced in Object Oriented Programming Language C++, Java, Angular, c# knowledge or willingness to learn Progress 4GL knowledge is a plus (depending on the project) Design-patterns Database modeling and database optimization techniques Oracle knowledge is a plus Progress DB knowledge is a plus (depending on the project) Knowledge of distributed development and service oriented architecture Profound understanding of non-functional requirements   We care about your privacy. Learn how we collect and use your information: www.harveynash.be/privacypolicy.

Zoek naar antwoorden van Brug & Bistro in sociale netwerken
Look for responds of Brug & Bistro in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brug & Bistro. Laat een reactie achter voor Brug & Bistro. Brug & Bistro bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brug & Bistro. Leave a respond for Brug & Bistro. Brug & Bistro on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brug & Bistro op de google maps. Adres en contacten Brug & Bistro
Location of Brug & Bistro on the google maps. Address and contacts of Brug & Bistro

Andere gerelateerde bedrijven als come Brug & Bistro Brug & Bistro: ZAKENKANTOOR VOET R BVBA | SYMCO | multiline-licht NV | BAP CONSEILS | GUIDO LEEMANS

Other related companies as Brug & Bistro: ZAKENKANTOOR VOET R BVBA | SYMCO | multiline-licht NV | BAP CONSEILS | GUIDO LEEMANS

Brug & Bistro is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brug & Bistro, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05787292480. Het bedrijf Brug & Bistro bevindt zich op het adres: Oostmalsesteenweg 202; 2310; Rijkevorsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 172,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Brug & Bistro zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brug & Bistro is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brug & Bistro is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brug & Bistro, openstaande posities, locatie van Brug & Bistro op de kaart.

Brug & Bistro is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brug & Bistro, company assigned to the tax number BE05787292480. The company Brug & Bistro is located at the address: Oostmalsesteenweg 202; 2310; Rijkevorsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 172,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taverns. Products created in Brug & Bistro were not found.
The main activity of Brug & Bistro is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Brug & Bistro is not available. You also can look at reviews of Brug & Bistro, open positions, location of Brug & Bistro on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brug & Bistro, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brug & Bistro, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brug & Bistro, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brug & Bistro, employees, financial statistics.