Beverse Blauwe

Contactgegevens Beverse Blauwe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beverse Blauwe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beverse Blauwe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Markt 7; 9120; Beveren (Beveren-Waas), België

Telefoon (phone): 03 755 21 72 (+32-03 755 21 72) 03 755 21 72 (+32-03 755 21 72)

Fax (fax): 03 755 21 72 (+32-03 755 21 72) 03 755 21 72 (+32-03 755 21 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beverse Blauwe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beverse Blauwe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beverse Blauwe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beverse Blauwe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beverse Blauwe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beverse Blauwe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beverse Blauwe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beverse Blauwe
Products information Beverse Blauwe

BTW identificatienummer (tax): BE04467834472
Ondernemingsnummer: 7881011962
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Beverse Blauwe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beverse Blauwe
(Get full report from official database of BE for Beverse Blauwe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beverse Blauwe
Addition kinds of activities for Beverse Blauwe

922104. Politie bescherming, niveau van overheid | Police protection, level of government
30890609. Spuitgieten van kunststoffen | Injection molding of plastics
36439900. Stroomdraadapparatuur, in gebruik | Current-carrying wiring devices, nec
51450200. Tussendoortjes | Snack foods
55219900. Gebruikte autodealers, nec | Used car dealers, nec
79990503. Motor verhuur | Motorcycle rental

Werken bij Beverse Blauwe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beverse Blauwe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beverse Blauwe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beverse Blauwe. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Engineer met passie voor techniek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je zal als Service Engineer instaan voor het operationele gedeelte van verschillende installaties. Jouw technische skills zijn een troef tijdens de bediening van de installaties en het uitvoeren van het onderhoud en de kalibraties Je staat ook in voor de demontage en reiniging van de installaties na testing Jouw communicatieve skills zullen jou helpen bij het geven van demo's en seminaries Stockbeheer maakt ook deel uit van jouw takenpakket Jouw analytisch vermogen is een meerwaarde tijdens het implementeren, testen en evalueren van verbeteringen Technisch onderhoud en installatie van units bij klanten in het buitenland

  • Persoperator M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever is een familiebedrijf gevestigd in Lanaken. Het is een leidinggevende fabrikant van industriële rubberartikelen en rubbercompounds. Met belangrijke afnemers in diverse sectoren waaronder de elektriciteitssector, de automotive- en machinebouwindustrie, worden hun producten toegeleverd aan bedrijven over heel de wereld.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpen in de ruime regio van Sint- Truiden. Bij onze klanten thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen aangevuld worden met wassen, strijken, boodschappen doen en het bereiden van maaltijden. Bedrijfsprofiel: T-dienstencheques

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Aarschot Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Bediende verkoper Colruyt Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Colruyt is ongetwijfeld nog altijd het meest bekende merk van Colruyt Group. Deze formule, toegespitst op de laagste prijzen, heeft winkels over het hele land en is ook actief in Luxemburg. Als Colruyt-medewerker stel je alles in het werk om de klant zo efficiënt mogelijk te laten winkelen. Dat doe je op een eenvoudige en dienstbare manier. Je komt terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Technisch bediende voor werkvoorbereiding en planning van techniekers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaalnoden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • Creator (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: POTCHELLI - SEMPRE

    Type: Vaste Job

    Project, concept en product designer.

  • DAKWERKER (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: STADAK

    Type: Vaste Job

    Voor de opbouw en afbraak van hellende daken.

  • Collega met passie voor databeheer (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Medewerker databeheer sta je in voor: het beheer van de digitale data n.a.v. de lancering van de nieuwe website; het beheer van data in de clouds; het geven van opleidingen aan de mensen van sales rond programma's/applicaties op de tablet en dergelijke; ondersteuning van de collega's in alles wat IT service, support en onderhoud betreft; enz... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle groothandel actief in de keuken- en badkamerwereld. 

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van Beverse Blauwe in sociale netwerken
Look for responds of Beverse Blauwe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beverse Blauwe. Laat een reactie achter voor Beverse Blauwe. Beverse Blauwe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beverse Blauwe. Leave a respond for Beverse Blauwe. Beverse Blauwe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beverse Blauwe op de google maps. Adres en contacten Beverse Blauwe
Location of Beverse Blauwe on the google maps. Address and contacts of Beverse Blauwe

Andere gerelateerde bedrijven als come Beverse Blauwe Beverse Blauwe: Wathion-Thielen | MICHEL BACHELART | Abrilo | BAKKERIJ ST.MICHIEL | IGNACE VAN DE MAELE

Other related companies as Beverse Blauwe: Wathion-Thielen | MICHEL BACHELART | Abrilo | BAKKERIJ ST.MICHIEL | IGNACE VAN DE MAELE

Beverse Blauwe is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beverse Blauwe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04467834472. Het bedrijf Beverse Blauwe bevindt zich op het adres: Grote Markt 7; 9120; Beveren (Beveren-Waas). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 203,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Beverse Blauwe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beverse Blauwe is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beverse Blauwe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beverse Blauwe, openstaande posities, locatie van Beverse Blauwe op de kaart.

Beverse Blauwe is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beverse Blauwe, company assigned to the tax number BE04467834472. The company Beverse Blauwe is located at the address: Grote Markt 7; 9120; Beveren (Beveren-Waas). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 203,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Taverns. Products created in Beverse Blauwe were not found.
The main activity of Beverse Blauwe is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Beverse Blauwe is not available. You also can look at reviews of Beverse Blauwe, open positions, location of Beverse Blauwe on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beverse Blauwe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beverse Blauwe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beverse Blauwe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beverse Blauwe, employees, financial statistics.