PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX

Particuliere bedrijvenLegale diensten • PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX
Private companiesLegal Services • PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX

Contactgegevens PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE STORDOIR 1; 5030; GEMBLOUX, België

Telefoon (phone): 81616115 (+32-81616115) 81616115 (+32-81616115)

Fax (fax): +32 (19) 275-55-91 +32 (19) 275-55-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX
Products information PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX

BTW identificatienummer (tax): BE03995422363
Ondernemingsnummer: 6854888916
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX
(Get full report from official database of BE for PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX
Addition kinds of activities for PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX

599908. Landbouwmachines en benodigdheden | Farm equipment and supplies
603600. Spaarinstellingen, behalve federale | Savings institutions, except federal
20389910. Wafels, bevroren | Waffles, frozen
32559903. Gieterij vuurvaste materialen, klei | Foundry refractories, clay
34439903. Cupola's, metalen plaat | Cupolas, metal plate
35230411. Hog voedings-, verwerkings- en waterapparatuur | Hog feeding, handling, and watering equipment
35450310. Koorden (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Collars (machine tool accessories)
35940000. Vloeistofpompen en motoren | Fluid power pumps and motors
70219903. Huisvesting, behalve organisatie | Lodging house, except organization

Werken bij PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaaladviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als toonzaal verkoper sta je dagelijks in voor: Samen met het team opening en sluit van de winkel Onthaal van de klanten Advies geven aan de klanten bestelbonnen opmaken/ingeven Organisatie van de winkel Ben je hands on in het magazijn

  • Magazijnier (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in het verhuur van onder andere hoogtewerkers en opent een nieuwe vestiging in Londerzeel. Voor deze site zijn zoeken zij een gemotiveerde hulptechnieker - magazijnier. - Je staat in voor de receptie van inkomende machines en het klaarmaken van uitgaande machines. - Je scant de inkomende en uitgaande machines, registreert deze correct in het systeem en zet deze op locatie. - Verder controleer je de werking van deze machines en reinigt ze zodat ze in goede staat naar de klant kunnen vertrekken. - Kleine technische storingen tracht je zelf op te lossen, grotere problemen stem je eerst af met de technische dienst in Antwerpen. - Je bouwt een goede kennis op over de werking van deze werktuigen om zo je eigen vakkennis te maximaliseren. - De uitgaande machines voorzie je tevens van de nodige documenten en de juiste uitrusting. - Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en biedt hen een optimale service aan.

  • Huishoudhulp wortegem - petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Sales Promotor Klein Elektro (België)

    Regio: België

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Heb je verkoopervaring? Denk je een goede verkoper te zijn? Dan is het volgende misschien interessant voor u: We zoeken Sales Promotors voor het merk Philips. PROFIEL Je bent student, zelfstandige of bediende Je hebt een goed voorkomen, communicatief vaardig, commercieel, enthousiast en proactief. Ervaring in de retail of huishoudelijkhuishoudelijke apparatene apparaten is een plus. Je bent flexibel beschikbaar op woensdag en/of vrijdag en/of zaterdag AANBIEDINGEN Een marktconform loon Kilometervergoeding Uitgebreide Product training door Philips zelf. Een verantwoordelijke en zelfstandige klus in één van de bekendste elektronicawinkels zoals Mediamarkt, Fnac,… Werk in eigen regio met een vaste planning

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • Administratief Commercieel medewerker in de Gentse Zeehaven (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en realiseren van verkooptransacties waarbij volledige service van A tot Z en klantvriendelijkheid centraal staan. Je werkt samen met nog één andere binnendienst collega en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder. Jouw verantwoordelijkheden: Je staat in voor de orderafhandeling en de bijkomende administratie zoals opmaak en verwerking van de orders in het ERP-systeem. In deze rol is het belangrijk om zowel telefonisch als mail de orders zo goed mogelijk op te volgen en snel te schakelen naar de klanten toe; Indien nieuwe klanten zorg je voor de opmaak en doorsturen van offertes en zorg je voor de nodige opvolging zodat dit tot een verkoopactie kan gerealiseerd worden; Bijkomend vormt klantencontact de leidraad in je verkoopacties. Jij zorgt voor een volledige service van A tot Z. Dit betekent dat je naast de orderverwerking ook de behoeftes van de klanten analyseert en hen informeert over de producten alsook klachten of vragen klantvriendelijk verzorgt; Daarnaast zorg je ervoor dat de order een bestelbon wordt en je hiervoor de nodige transportmodaliteiten coördineert zodat het een lever bon kan worden. Dit betekent dat je steeds up to date moet zijn van de voorraad in het magazijn en je effectief ervoor zorgt dat de bestelling tijdig geleverd wordt bij de kant; Tot slot ben je verantwoordelijk voor de after sales en sta je in voor allerhande zaken zoals beheer garanties, reclameacties, … en kan je voor een totaaloplossing zorgen voor de klant.

  • Junior business developer Benelux (eco) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een startup, onderdeel van een gevestigde KMO, en je gaat er aan de slag als pionier met een vernieuwend milieuvriendelijk concept dat zeer breed ingang kan vinden in de markt: labo’s, ziekenhuizen, farma, clean rooms, vakantieparken,… Onze klant is gevestigd in Limburg maar jouw woonplek is minder van tel, zolang de spirit maar goed zit!

  • Opticien (+ optometrist) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: BAECKENS OPTICS

    Type: Vaste Job

    BAECKENS OPTICS bvba, reeds 72 jaar gevestigd in hartje Merchtem (Vlaams-Brabant), zoekt een gemotiveerde opticien (+ optometrist) voor full-time onmiddellijke indiensttreding. Bij voorkeur ervaring in oogmeting en lensaanpassing, verkoop en atelierwerk.

  • HR Officer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als HR administrator is jouw rol een mix van administratie en HR. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen Je staat in voor de maandelijkse loonverwerking van de bedienden Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van personeelsdossiers Je plant de opleidingen in en volgt ze verder op Je maakt contracten op en zorgt voor verlengingen  Je voert algemene administratieve taken uit en biedt ondersteuning bij onthaal en telefonie Je assisteert bij de organisatie van personeelsevents Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende speler in de ICT wereld.

  • Reclame bedeler in De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Operatoren | weekendploeg (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is dringend op zoek naar operatoren voor de vaste weekendploeg Taken: Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor stofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur , Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

Zoek naar antwoorden van PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX in sociale netwerken
Look for responds of PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX. Laat een reactie achter voor PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX. PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX. Leave a respond for PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX. PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX op de google maps. Adres en contacten PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX
Location of PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX on the google maps. Address and contacts of PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX

Andere gerelateerde bedrijven als come PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX: HOTEL BERKENHOF | Primavera | PIRARD CONSTRUCTIONS | ADAC BELUX | H. MATHEUSSEN

Other related companies as PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX: HOTEL BERKENHOF | Primavera | PIRARD CONSTRUCTIONS | ADAC BELUX | H. MATHEUSSEN

PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03995422363. Het bedrijf PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX bevindt zich op het adres: RUE STORDOIR 1; 5030; GEMBLOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 640,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen. Producten gemaakt in PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX, openstaande posities, locatie van PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX op de kaart.

PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX, company assigned to the tax number BE03995422363. The company PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX is located at the address: RUE STORDOIR 1; 5030; GEMBLOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 640,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen. Products created in PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX were not found.
The main activity of PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX is not available. You also can look at reviews of PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX, open positions, location of PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARCS A CONTENEURS GEMBLOUX, employees, financial statistics.