Baileys

Contactgegevens Baileys: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Baileys: address, phone, fax, email, website, opening hours

Baileys

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eethuisstraat 117; 2900; Schoten, België

Telefoon (phone): 03 644 36 02 (+32-03 644 36 02) 03 644 36 02 (+32-03 644 36 02)

Fax (fax): +32 (53) 664-10-50 +32 (53) 664-10-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Baileys: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Baileys"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Baileys"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Baileys, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Baileys. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Baileys, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Baileys. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Baileys
Products information Baileys

BTW identificatienummer (tax): BE04767486572
Ondernemingsnummer: 2216186523
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 238,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Baileys zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Baileys
(Get full report from official database of BE for Baileys)

Aanvulling soorten activiteiten voor Baileys
Addition kinds of activities for Baileys

2048. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
15319904. Speculatieve bouwer, eengezinswoningen | Speculative builder, single-family houses
35999911. Oliekopjes, metaal | Oil cups, metal
51910105. Kalk, landbouw | Lime, agricultural
52110201. Deuren, storm: hout of metaal | Doors, storm: wood or metal
73639907. Kantoorhulpdienst | Office help supply service
93110100. belasting | Taxation

Werken bij Baileys: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Baileys: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Baileys. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Baileys. Looking for open vacancies in other companies

  • Autogekke operator - 3 ploegen - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Lokeren, een bedrijf actief in de automotivesector, zijn wij op zoek naar een operator (M/V), die in drie ploegen (vroeg - nacht - laat) kan werken. Je bent als operator verantwoordelijk voor verschillende (manuele) handelingen aan de productielijn zoals: Montage & assemblage van brandstoftanks Kwaliteitscontrole van afgewerkte tanks Bedienen van de lasmachines Je bent direct beschikbaar, kan in drie ploegen te werken én bent bereid om eentonig werk te verrichten. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf te Lokeren actief in de automotivesector.

  • Junior Accountant (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In samenwerking met een gemotiveerd team sta je in voor de uitvoering van de boekhouding. Jouw takenpaket omvat onder andere het verwerken van facturen, het verrichten van bankverrichtingen, het beheren van de betalingen, debiteuren, voorbereiding fiscale aangiften en het opmaken en analyseren van de balansen. De verwerking van deze financiële transacties voer je op een correcte manier uit. Het management verwacht dat je hen adviseert met jouw specifieke kennis in jouw vakgebied.

  • Accounts Payable - Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf actief in de retail sector. Het bedrijf is gevestigd in Anderlecht en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je boekt banken in; Je staat in voor diverse boekingen; Je assisteert bij de maandelijkse en jaarlijkse closing; Je bent back-up voor de Accounts Receivable; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Operator 3 ploegen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als operator ben je flexibel om te werken in een systeem van 3 ploegen. Elke week werk je in een andere ploeg. vroege ploeg: 5u00 - 13u00 late ploeg: 13u00- 21u00 nacht: 21u00 - 05u00 Op vrijdag werkt iedereen minder uren. Je werkt in het atelier te Merchtem.

  • Halfautomaatlasser/ijzervlechter regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Riemst zijn we op zoek naar een halfautomaatlasser met ervaring! Je komt terecht in een sterke groeiende firma. Je takenpakket zal bestaan uit het samenstellen en lassen van korfen voor de bekisters.

  • Vrachtwagenchauffeur C (vroege uren!) M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingbedrijf in de regio Schoten, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Je zal de gemaakte producten verdelen in de regio Antwerpen. Je start je werkdag rond 3u30 en je stopt om 9u50. Dit doe je van maandag tot en met zaterdag. Je zal je vrachtwagen zelf laden en je voert de juiste gegevens in op je boordcomputer.

  • Assemblage medewerker (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Ardooie zijn wij op zoek naar een assemblage medewerker met technisch inzicht. Je staat er in voor het assembleren van aluminium onderdelen.

  • Jobstudent automechanieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Door je passie voor vrachtwagens en oog voor kwaliteit zal je voortdurend bijleren. Je spreekt en begrijpt goed Nederlands. De klant verwacht dat je de juiste diagnose kan stellen. In het begin wordt je begeleid bij herstellingen van vrachtwagens of camionetten. Na verloop van tijd zou je dit alleen kunnen. Daarnaast sta je ook in voor zowel klein als groot onderhoud van de wagens als het onderhoud van de werkplaats.

  • PLC programmeur (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als plc-programmeur ben je verantwoordelijk voor de programmatie, opvolging en implementatie van de PLC-applicaties van A tot Z. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: · Je staat in voor de PLC optimalisaties van bestaande programma's en foutanalyses. · Je maakt de nodige elektrische schema's op en zorgt voor de nodige aanpassingen. · Je visualiseert de werking van de machine via het controlepaneel · Je test de geschreven programma's zelfstandig uit voor ingebruikname. · Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen. · Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: WZC LICHTENBERG

    Type: Vaste Job

    In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Dossierbeheerder boekhoudkantoor VAST CONTRACT (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Voor een boekhoudkantoor zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder voor een directe vaste indienstname. Samen met de relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van een 50 tal dossiers. +/- 40 vennootschappen en 10 eenmanszaken. Jij bent verantwoordelijk voor volledige dossiers van A tot Z. Verder heb je het eerste lijncontact met klanten. Dit voor de basisvragen.

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van Baileys in sociale netwerken
Look for responds of Baileys in social networks

Lees alle opmerkingen voor Baileys. Laat een reactie achter voor Baileys. Baileys bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Baileys. Leave a respond for Baileys. Baileys on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Baileys op de google maps. Adres en contacten Baileys
Location of Baileys on the google maps. Address and contacts of Baileys

Andere gerelateerde bedrijven als come Baileys Baileys: FLINTERTRADING NV | COLLARD FRERES | JOSEPH PEETERS | ANN HAESEVOETS | ROGER VLOEBERGH

Other related companies as Baileys: FLINTERTRADING NV | COLLARD FRERES | JOSEPH PEETERS | ANN HAESEVOETS | ROGER VLOEBERGH

Baileys is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Baileys, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04767486572. Het bedrijf Baileys bevindt zich op het adres: Eethuisstraat 117; 2900; Schoten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 238,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Baileys zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Baileys is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Baileys is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Baileys, openstaande posities, locatie van Baileys op de kaart.

Baileys is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Baileys, company assigned to the tax number BE04767486572. The company Baileys is located at the address: Eethuisstraat 117; 2900; Schoten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 238,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Taverns. Products created in Baileys were not found.
The main activity of Baileys is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Baileys is not available. You also can look at reviews of Baileys, open positions, location of Baileys on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Baileys, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Baileys, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Baileys, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Baileys, employees, financial statistics.