Backhuys

Contactgegevens Backhuys: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Backhuys: address, phone, fax, email, website, opening hours

Backhuys

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heggebossenweg 22; 3980; Tessenderlo, België

Telefoon (phone): 013 66 74 22 (+32-013 66 74 22) 013 66 74 22 (+32-013 66 74 22)

Fax (fax): +32 (63) 300-15-15 +32 (63) 300-15-15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Backhuys: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Backhuys"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Backhuys"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Backhuys, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Backhuys. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Backhuys, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Backhuys. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Backhuys
Products information Backhuys

BTW identificatienummer (tax): BE01786346435
Ondernemingsnummer: 4730407714
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 370,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Restaurants

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Backhuys
(Get full report from official database of BE for Backhuys)

Aanvulling soorten activiteiten voor Backhuys
Addition kinds of activities for Backhuys

0722. Gewas oogsten | Crop harvesting
1481. Nonmetallic minerale diensten | Nonmetallic mineral services
204400. Rijstmalen | Rice milling
39149907. Zilverwerk, NSK | Silverware, nsk
51129902. Bedrijfsformulieren | Business forms
59620200. Drank automaten | Beverage vending machines
60110000. Federale reserve banken | Federal reserve banks
79991100. Instructie scholen, kampen en diensten | Instruction schools, camps, and services
80119902. Beroeps- en industrie specialist, arts / chirurg | Occupational and industrial specialist, physician/surgeon
91319900. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, nec | Executive and legislative combined, nec

Werken bij Backhuys: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Backhuys: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Backhuys. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Backhuys. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Medewerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klaten in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een logistieke medewerker die het volledige warehouse mee zou kunnen beheren en organiseren, alsook alle gekoppelde transacties in ons ERP systeem. De persoon zou rapporteren aan de supply chain manager, die de verantwoordelijkheid heeft over zowel warehouse, logistieke transacties, alsook de aankoop van grondstoffen en verpakkingen.

  • Chauffeur CE beton vervoeren (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Geen internationale ritten. Je werkt 40u per week, gedeeld in 5 dagen. Loon ligt hoger dan in het barema van transport.

  • Operator MIG lassen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van de LMP-tekening gaat de werknemer de nodige mallen, werktafel en het lastoestel gebruiken. Hij/zij staat in voor het lassen van inlasstukken en/of onderdelen op plaat en het lassen van geponste en/of geplooide platen m.b.v. werktekeningen (tot een afgewerkt product). Hij/zij voert kwaliteitsmetingen uit en verplaatst de afgewerkte halffabrikaten naar de volgende bewerkingszone. Occasioneel zagen, plooien en boren van de inlasstukken of het slijpen en puntlassen van delen. De operator werkt onder directe aansturing van de ploegbaas plaatbewerking en in samenwerking met de verantwoordelijke productieplanning, de kwaliteitsdienst

  • Junior Werfleider (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: TAC

    Type: Vaste Job

    Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

  • PROJECT LEAD (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als PROJECT LEAD word je verantwoordelijk voor project management (scope, timing/ planning, project team management, client management...) van een multi-disciplinair project in de aseptische productie.   Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers. Voor een farmaceutische partner in Puurs zijn we op zoek naar een PROJECT LEAD (M/V).

  • Pijpfitters te Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ATS TECHNICS nv

    Type: Vaste Job

    Als pijpfitter ben je verantwoordelijk voor het prefabriceren van diverse leidingen. Dit aan de hand van tekeningen, schetsen en aanwijzingen van opdrachtgever of projectleider. De werklocatie is bij onze klant FrieslandCampina te Aalter.

  • Mechanisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Mechanical Design Engineer! Binnen het team van R&D, staat u in voor het volledige ontwerp van productiemachines in SolidWorks. Aan de hand van klantspecificaties ontwerpt u complete productiemachines. U voert zelfstandig berekeningen voor technische constructies uit. U modelleert in SolidWorks (samenstelling en detailengineering). U bent verantwoordelijk voor de validatie en documentatie van nieuwe installaties en onderdelen. U begeleidt andere collega’s in de productie waar het ontwerp wordt gemaakt. U onderhoudt contact met de klant (researchers) en voert technische onderhandelingen met leveranciers. U staat in voor de controle en vrijgave van tekeningen en stuklijsten.

  • Sales Representative in Security (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Vaste Job

    Ontwikkelen van de verkoop in de aan jou toegewezen regio op basis van networking, cold calling en prospectie; Verkopen van Security services aan small & medium business klanten om zo je targets te behalen en overshooten; Ontwikkelen en identificeren van nieuwe business opportuniteiten in jouw regio; Onderhouden van relaties met bestaande klanten en deze verder uitbouwen; Update van de CRM tool om zo je klanten te kunnen opvolgen en ook correct te kunnen rapporteren; Je rapporteert op regelmatige basis aan de Sales Manager de stand van zaken: afgesloten contracten, zaken in de pipeline enz; Je gaat de behoefte van de klanten analyseren en aangepaste technische oplossingen aanbieden;

  • Psycholoog - Therapeut voor kinderen & jongeren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Arnica

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig psycholoog kom je terecht in een multidisciplinair team. Je zal samen of alleen in staan voor de therapeutische begeleiding van onze cliënten. Je werkt nauw samen met collega’s en verantwoordelijke om steeds de meest geschikte begeleiding te geven. Ook onderhoud je contact met verwijzers en het netwerk. Maar bovenal ben je uitstekend in je vakgebied en hou je ervan om in een hecht team te werken. Wat vragen we? Vereiste studies Master klinische psychologie Bachelor toegepaste psychologie Bijkomende psychotherapieopleiding of reeds bezig Gevraagde competenties: begeleiding van kinderen en jongeren (ook mogelijkheid om enkele volwassenen in begeleiding te nemen) therapeutische interventies/gesprekken kennis van cliëntgerichte therapie kennis van cognitieve gedragstherapie kennis van systeemtherapie samenwerken in multidisciplinair en integratief teamverband plannen en organiseren zelfstandig werken sociaal vaardig zijn nauwkeurig werken computervaardig Enige ervaring is vereist.

  • Zelfstandig Psycholoog (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Anthentiek

    Type: Werfreserve

    Wij zijn een therapeutische groepspraktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliëntenbij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

Zoek naar antwoorden van Backhuys in sociale netwerken
Look for responds of Backhuys in social networks

Lees alle opmerkingen voor Backhuys. Laat een reactie achter voor Backhuys. Backhuys bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Backhuys. Leave a respond for Backhuys. Backhuys on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Backhuys op de google maps. Adres en contacten Backhuys
Location of Backhuys on the google maps. Address and contacts of Backhuys

Andere gerelateerde bedrijven als come Backhuys Backhuys: ELECTRONICS VANDEN BERGHE | Verhofax NV | Richard Jean-Fran?ois | FIRMA ROMBAUX | LEERGANGEN SOC.PROMOTIE

Other related companies as Backhuys: ELECTRONICS VANDEN BERGHE | Verhofax NV | Richard Jean-Fran?ois | FIRMA ROMBAUX | LEERGANGEN SOC.PROMOTIE

Backhuys is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Backhuys, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01786346435. Het bedrijf Backhuys bevindt zich op het adres: Heggebossenweg 22; 3980; Tessenderlo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 370,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taverns. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van Backhuys is Nondepository Credit Institutions, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Backhuys is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Backhuys, openstaande posities, locatie van Backhuys op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Backhuys is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Backhuys, company assigned to the tax number BE01786346435. The company Backhuys is located at the address: Heggebossenweg 22; 3980; Tessenderlo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 370,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taverns. List of products are Restaurants.
The main activity of Backhuys is Nondepository Credit Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Backhuys is not available. You also can look at reviews of Backhuys, open positions, location of Backhuys on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Backhuys, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Backhuys, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Backhuys, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Backhuys, employees, financial statistics.