RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL

Contactgegevens RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Galerie du Centre 21; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 218 14 40 (+32-02 218 14 40) 02 218 14 40 (+32-02 218 14 40)

Fax (fax): 02 218 14 40 (+32-02 218 14 40) 02 218 14 40 (+32-02 218 14 40)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL
Products information RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07007324218
Ondernemingsnummer: 4072601318
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 654,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tattooists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL
(Get full report from official database of BE for RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL
Addition kinds of activities for RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL

3142. Huis slippers | House slippers
349100. Industriële afsluiters | Industrial valves
349101. Automatische regel- en regelkleppen | Automatic regulating and control valves
34439911. Perforeren op zwaar metaal | Perforating on heavy metal
38420202. Applicators, katoen getipt | Applicators, cotton tipped
51990900. Schuim en rubber | Foams and rubber
80990202. Hoorproefdienst | Hearing testing service

Werken bij RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • HR VERANTWOORDELIJKE (M/V) 4/5 (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: NORDEX

    Type: Vervanging brugpensioen

    Nordex Nv is op zoek naar een HR-verantwoordelijke. Samen met directie zal je instaan voor verschillende HR administratieve taken. In deze allround HR-functie bent u het aanspreekpunt voor onze medewerkeers. Je bewaakt nauwgezet het personeelsbeleid en werkt nauw samen met externe dienstverleners: sociaal secretariaat, uitzendkantoren,… Je verzorgt de personeelsadministratie van A tot Z: loonadministratie, uurregistratie, verloven, ziektes, personeelsdossiers, contracten, enz. Op strategisch vlak werk je de verschillende HR processen verder uit en implementeer je ze op de werkvloer. Zo coördineer je o.a. aanwervingen, opleidingen, evaluaties,… en ondersteun je de leidinggevenden in hun taak. Is deze functie iets voor jou? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar [email protected], t.a.v. Pieter Gaukema van Personeelsadviesbureau Goelen. Je kan rekenen op onze discretie.

  • Technisch operator 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technisch operator gezocht 2 ploegen regio Tessenderlo. Als operator sta je in voor het technisch opvolgen van de machines, de bediening van machines, kwaliteitscontroles en je voert referentiewissels uit. Je werkt in een 2 ploegestelsel.

  • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

  • Loodgieter (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken dringend een loodgieter voor onze klant uit Torhout. Het bedrijf is gespecialiseerd in badkamerrenovatie, centrale verwarming, sanitair, ontstoppingen, vloerverwarming & zonneboilers. Je wordt tewerkgesteld in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Recruitment Consultant (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de persoon die zich ergens in vastbijt en niet meer loslaat? Diegene die telkens opnieuw het onderste uit de kast wil halen? Omschrijven jouw vrienden je als iemand die de lat altijd dat tikkeltje hoger legt gewoon omdat je van stevige uitdagingen houdt? Ben je gebeten door de bouw of heb je een gezonde interesse? Dan ben jij de geschikte kandidaat om onze groei bij Accent Construct mee vorm te geven. Lees zeker verder. De taken die je als Recruitment Consultant voor jouw rekening neemt: samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales- technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten medisch onderzoeken aanvragen...

  • CUSTOMER CARE MEDEWERKER! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als CUSTOMER CARE MEDEWERKER ben je verantwoordelijk voor accurate en tijdige communicatie, zowel persoonlijk als via telefoon en mail. Alsook sta je in voor het beheren en het bepalen van de juiste methode van de order - ingave, en kijk je toe op een nauwkeurige verzending en klanttevredenheid! Je onderzoekt de klachten met betrekking tot diensten en facturen en zorgt voor de nodige acties en verbeteringen voor zowel de klant als de onderneming.

  • Huishoudhulp 36u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zutendaal en omgeving

  • Horeca Manager - GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Jilles Beer & Burger

    Type: Vaste Job

    We’re looking for new meat! Are you ready for a kick ass job? Functieomschrijving: Openen en sluiten van de zaak Coördineren van zaal/bar en keuken (aansturen/opleiden team, planning, correcte kassa,...) Opmaken van bestellingen (zaal en keuken) Verzorgen van een aangename beleving van onze gasten.

  • enthousiaste kelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BRASSERIE PLAISANCES

    Type: Vaste Job

    Brasserie Plaisances is een gezellige brasserie vlakbij de Brusselpoort in Mechelen, net buiten het centrum van Mechelen. Langs de waterkant kan je er volop genieten van een verfrissend drankje en enkele lekkere, klassieke maaltijden. Puur genieten! Voor de versterking van onze ploeg zijn wij op zoek naar een kelner/barhulp die instaat voor een vlotte en vriendelijke bediening van onze klanten. Daarnaast sta je ook in voor de bediening achter onze bar.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Prestigious fiduciary in Ixelles - Up to 55,000€ + full package (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669265-inline.html?cid=Partner_VDAB We are currently collaborating with this fiduciary located in a quiet neighbourhood of Ixelles. In order to strengthen their team, the fiduciary is now looking for a senior accountant, ideally in possession of an IEC/IAB title. The working environment is ideal: the offices were recently renovated, the team of 20 people is stable and the company enjoys a strong growth. Most clients are holdings, local companies as well as multinationals. The role is therefore intellectually challenging due to the complex accounting and tax issues tackled. The compensation is above market standards: your yearly salary can reach 55,000€ and will comprise a company car and other fringe benefits. Accountant - The Role You manage a diversified portfolio that includes large multinationals as well as more local actors; You directly report to the managing partner; You handle your files from A to Z.

Zoek naar antwoorden van RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL in sociale netwerken
Look for responds of RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL. Laat een reactie achter voor RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL. RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL. Leave a respond for RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL. RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL op de google maps. Adres en contacten RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL
Location of RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL on the google maps. Address and contacts of RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL: COIFFURE ANN | TRECO | AU MOUSQUETON D'OR | Schouppe Alex BVBA | HOPPE BERNARD

Other related companies as RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL: COIFFURE ANN | TRECO | AU MOUSQUETON D'OR | Schouppe Alex BVBA | HOPPE BERNARD

RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07007324218. Het bedrijf RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL bevindt zich op het adres: Galerie du Centre 21; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 654,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Tattooists. Producten gemaakt in RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL, openstaande posities, locatie van RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL, company assigned to the tax number BE07007324218. The company RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL is located at the address: Galerie du Centre 21; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 654,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Tattooists. Products created in RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL were not found.
The main activity of RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL is not available. You also can look at reviews of RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL, open positions, location of RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RITUAL-PIERCING & TATTOO SPRL, employees, financial statistics.