HOPPE BERNARD

Contactgegevens HOPPE BERNARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOPPE BERNARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOPPE BERNARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA NIVEOLE 14, BTE 3; 1020; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22687511 (+32-22687511) 22687511 (+32-22687511)

Fax (fax): +32 (53) 342-37-68 +32 (53) 342-37-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOPPE BERNARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOPPE BERNARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOPPE BERNARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOPPE BERNARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOPPE BERNARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOPPE BERNARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOPPE BERNARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOPPE BERNARD
Products information HOPPE BERNARD

BTW identificatienummer (tax): BE01347717285
Ondernemingsnummer: 5499176025
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 889,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Assurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOPPE BERNARD
(Get full report from official database of BE for HOPPE BERNARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOPPE BERNARD
Addition kinds of activities for HOPPE BERNARD

251500. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
311104. Accessoires, lederen | Accessory products, leather
23379900. Damesschoenen en mantels, jassen en jassen | Women's and misses' suits and coats, nec
24990301. Ladder jacks, hout | Ladder jacks, wood
73590701. Apparatuur verhuur | Appliance rental
86410302. Meisje scout organisatie | Girl scout organization

Werken bij HOPPE BERNARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOPPE BERNARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOPPE BERNARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOPPE BERNARD. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND: afvuloperator petrochemie (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een afvuloperator. Je kan werken in 3 ploegen. Snelle opstart, in eerste instantie een tijdelijke opdracht tem eind september. Verlenging mogelijk mits goede evaluatie.

  • Schrijnwerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek voor fijne interieurzaak in de regio Hasselt naar een schrijnwerker of meubelmaker met ervaring. Dit voor het maken van verschillende meubelen in een atelier en het installeren van deze op verplaatsing.

  • Projectleider interieur m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van de leads, maakt offertes op en je staat in voor de verkoop. Je doet de bestellingen aan de hand van de werkvoorbereiding. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je projecten vlekkeloos opgeleverd worden. Je bent verantwoordelijk voor de verkochte projecten van A tot Z. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten, binnendeuren en parketvloeren. Enige kennis hiervan is dus een grote troef! Je rapporteert wekelijks de opvolging van de offertes en de lopende projecten. (Trefwoorden: projectleider, werfleider, projectverantwoordelijke, hout,...)

  • Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel Carglass® Carrosserie Elsene (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In 2017 werd Carglass® voor de vijfde keer uitgeroepen tot Best Workplace: een werkplek die je volop kansen geeft om te groeien in je job en als persoon. Als Receptionist / Dossierbeheerder schadeherstel sta je in voor het verzorgen van de afhandeling van een schadeherstelling m.b.t. de klant/bestuurder alsook voor het verrichten van diverse administratieve werkzaamheden, de bediening van de telefoon en het ontvangen van bezoekers. Je rapporteert in deze rol aan de vestigingsmanager van het Carglass Carrosserie filiaal. Jouw taken in hoofdlijn zijn receptiewerkzaamheden : Bedienen van de telefoon. Ontvangen van bezoekers (klanten) en deze doorverwijzen naar de desbetreffende medewerkers. Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de klanten. Desgevallend meegaan met de klant naar zijn voertuig om de schade op te nemen en er foto’s van te nemen. Zich houden aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften, de werkplek op orde houden en ervoor zorgen dat deze een representatieve aanblik biedt. Werk aannemen en afspraken maken over de uitvoering en de planning met de vestigingsmanager. Vervaardigen van werkorders. Afspraken bijhouden. Regelen van vervangend vervoer voor de klanten. Navraag doen m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon. Zorg dragen voor een deel van de administratieve afhandeling van de schadeherstelling en verzorgen van huurcontract voor vervangend vervoer. Verzorgen van de aflevering van het gerepareerde voertuig aan de klant (bestuurder). Klanten telefonisch op de hoogte brengen van bijzonderheden m.b.t. hun dossier. De vestigingsmanager op de hoogte stellen van eventuele problemen.

  • Operator PU Carroussel vaste nacht (h/f) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale producent van rubber zijn wij dringend op zoek naar machine operatoren. Je bent actief aan de polyurethaanmachine voor het maken van veiligheidslaarzen Functie : Je hebt ervaring in een productieomgeving Je bent gemotiveerd, flexibel ingesteld en toont betrokkenheid Je werkt nauwgezet en kwaliteitsbewust je communiceert en werkt graag samen met anderen Je denkt mee tijdens het productieproces en hebt oog voor een nette werkplek Eigen vervoer is noodzakelijk Zeer goede kennis van het Nederlands

  • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

  • Koeltechnieker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de job als koeltechnieker krijgt de verantwoordelijkheid over onderstaande taken: als technicus koeltechnieken en klimaatregeling voer je preventief onderhoud uit op technische systemen zoals verwarmingsinstallaties systemen voor klimaatregeling zoals airconditioning of koelsystemen zoals koelkamers of koelkasten. Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen mechanische en elektronische regelaars installeren en parametreren fouten lokaliseren en verhelpen aanbrengen van de isolatie en de bekleding van de installatie Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken

  • Poetshulp regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gent Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Huishoudhulp (M/V) regio Varsenare (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudenten Mecancien vrachtwagens! (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Hooglede zoeken we gemotiveerde studenten automechanica die graag tijdens het jaar wat willen bijverdienen en ervaring willen opdoen. Je staat in voor het stellen van de juiste diagnose. Je gaat zelfstandig of met begeleiding te werk bij het uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ...) Je staat in voor het klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ...) je staat in voor het onderhoud van de werkplaats.

  • Internship Software Development (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: APICBASE

    Type: Studentenjob

    What are we looking for? We are looking for students/interns that want to sharpen their skills, write their thesis or need to do an internship to finalize their studies. You are eager to learn, you’re not afraid to ask questions. You go the extra mile to finish what you started. You want to make this internship/thesis a great success. An A+ is what you’re aiming for! (and we’ll help you get it!) Stuff you could be working on We have loads of topics available to work on, ranging from super practical to more academic. There’s always something we can figure out that (1) matches your interests, (2) is valuable for APICBASE and (3) fits with the specific requirements of your internship. Here are some ideas but feel free to contact us with your own ideas as well. Any type of software engineering/coding in Python, Javascript or for Android or iOS. Database query optimizations Front-end refactoring and integrations API related things Analytics and Big Data Software testing and continuous integration Machine learning (we have loads of annotated data available) Image processing DevOps, setting up load balancers, migrating servers, rethinking server infrastructure More low level stuff using Raspberry PI’s and the like Network latency optimizations Your own ideas!

Zoek naar antwoorden van HOPPE BERNARD in sociale netwerken
Look for responds of HOPPE BERNARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOPPE BERNARD. Laat een reactie achter voor HOPPE BERNARD. HOPPE BERNARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOPPE BERNARD. Leave a respond for HOPPE BERNARD. HOPPE BERNARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOPPE BERNARD op de google maps. Adres en contacten HOPPE BERNARD
Location of HOPPE BERNARD on the google maps. Address and contacts of HOPPE BERNARD

Andere gerelateerde bedrijven als come HOPPE BERNARD HOPPE BERNARD: COIFFURE STAF | De Smet M & Co NV | WITTEBOLLE FRANS+REMI | VERHAEGHE ELEKTRO | RONNY VAN BELLEGHEM

Other related companies as HOPPE BERNARD: COIFFURE STAF | De Smet M & Co NV | WITTEBOLLE FRANS+REMI | VERHAEGHE ELEKTRO | RONNY VAN BELLEGHEM

HOPPE BERNARD is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOPPE BERNARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01347717285. Het bedrijf HOPPE BERNARD bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA NIVEOLE 14, BTE 3; 1020; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 889,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assurances. Lijst met producten zijn Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van HOPPE BERNARD is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOPPE BERNARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOPPE BERNARD, openstaande posities, locatie van HOPPE BERNARD op de kaart.

HOPPE BERNARD is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOPPE BERNARD, company assigned to the tax number BE01347717285. The company HOPPE BERNARD is located at the address: AVENUE DE LA NIVEOLE 14, BTE 3; 1020; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 889,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assurances. List of products are Types d'Assurances: Assurance contre les D茅g?ts, Assurance Vie, Assurance Automobile, Pensions. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of HOPPE BERNARD is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HOPPE BERNARD is not available. You also can look at reviews of HOPPE BERNARD, open positions, location of HOPPE BERNARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOPPE BERNARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOPPE BERNARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOPPE BERNARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOPPE BERNARD, employees, financial statistics.