CHOICE JUWELEN

Contactgegevens CHOICE JUWELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHOICE JUWELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHOICE JUWELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUUL 2; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15273208 (+32-15273208) 15273208 (+32-15273208)

Fax (fax): +32 (63) 622-46-44 +32 (63) 622-46-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHOICE JUWELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHOICE JUWELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHOICE JUWELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHOICE JUWELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHOICE JUWELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHOICE JUWELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHOICE JUWELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHOICE JUWELEN
Products information CHOICE JUWELEN

BTW identificatienummer (tax): BE02785827636
Ondernemingsnummer: 6467071533
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 737,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services: Piercing -Corps, Tatouages.

Product categorie (product category): Tatouages and piercings

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHOICE JUWELEN
(Get full report from official database of BE for CHOICE JUWELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHOICE JUWELEN
Addition kinds of activities for CHOICE JUWELEN

327202. Vaste bevattende eenheden, beton | Solid containing units, concrete
371300. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
704100. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels | Membership-basis organization hotels
07230403. Vruchtdrogende diensten | Fruit drying services
35590205. Looierijmachines | Tannery machines
42150000. Koeriersdiensten, behalve met de lucht | Courier services, except by air
50399910. Kluisjes, constructie | Lockers, construction
50910601. Fiets onderdelen en accessoires | Bicycle parts and accessories
50920100. Hobby benodigdheden | Hobby supplies
54990102. Gezond voedsel | Health foods

Werken bij CHOICE JUWELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHOICE JUWELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHOICE JUWELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHOICE JUWELEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Natuursteenbewerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiale onderneming uit Tielt zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker. Je komt terecht binnen een kleinschalig bedrijf waar kwaliteit belangrijk.

  • Polyvalent verkoper / verkoopster M/V (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Polyvalente verkoper / verkoopster M/V gezocht voor een supermarkt in de regio van Kluisbergen. Je zal voornamelijk werken tussen 12u & 20u Je bent verantwoordelijk voor volgende afdelingen: Bakkerij Vers En bij drukte spring je in bij de kassa.

  • stock beheerder (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

  • Schijnwerker plaatser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in St-truiden zijn we op zoek naar een schrijnwerker plaatser.  

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • inventarismedewerker informatica (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de inventarisatie van het computer- en kantoormateriaal. Je kan zelfstandig werken. Je hebt kaas gegeten van computers en toebehoren om deze te inventariseren.  

  • STUDENT (m/v) Recruiter Hello Fresh - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM VAST PERSONEEL

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is een onderdeel van Randstad Holding, de tweede grootste HR-dienstverlener ter wereld. Randstad Holding heeft meer dan 34.000 medewerkers, ruim 5.000 vestigingen en inhouse vestigingen in meer dan 50 landen. Werken bij Tempo-Team Werk je graag met mensen en ben je organisatorisch aangelegd? Dan is er misschien een job voor jou bij Tempo-Team zelf. In België is Tempo-Team vandaag ook een toonaangevende uitzendorganisatie. Dit hebben we in de eerste plaats te danken aan een enthousiast team vaste medewerkers. Ze houden van hun job omdat er dagelijks ruimte is voor zelfontplooiing en initiatief. Om dat zo te houden creëert Tempo-Team een ideaal klimaat: een werksfeer waarin de persoon centraal staat en waarbij alles draait rond groepsgevoel en menselijke warmte. Functiebeschrijving Als student recruiter (m/v) sta je in voor het invullen van de planning van Hello Fresh, een bedrijf actief binnen de voedingssector. Jij ontvangt als student recruiter mee alle aanvragen (zowel tijdelijke als vaste opdrachten) van de klant en giet deze in een heldere planning. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de aanvragen ingevuld worden. Je matcht deze dus met kandidaten uit de pool die je zelf (proactief) op peil houdt en onderneemt hiervoor geschikte rekruteringsacties. Het zoeken naar geschikte kandidaten en het invullen van alle planningen is jouw prioriteit! Wij zoeken: een matchmaker met drive, discipline en doorzettingsvermogen Je zal werken regio Evergem Je werkt in een dynamische en soms hectische omgeving. Minstens twee dagen kunnen werken (en regelmatig weekendwerk) is een must!

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • Monteur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: HE-CO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitsvolle plaatsing en afwerking van het eindproduct (of onderdelen ervan), binnen de vooropgestelde termijn, conform de plannen en de veiligheidsvoorschriften.

  • Verkoopmedewerker Electro (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: DEMESMACRE

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor de verkoop van ons ruime assortiment. Je ontvangt de klanten, geeft uitleg bij de producten en services van onze winkel. Volgende taken behoren ook tot het pakket: Voorraad opvolgen; Producten en artikels voorbereiden en in de winkel plaatsen (etiketten, prijzen..); Goederen ontvangen en controleren; Klanten adviseren over juiste producten en diensten.

  • Vivid Resourcing - Senior Java Developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp is looking for a Senior Java / Scala developer for a 12-month freelance contract with extensions. Role To take a leading role in the development team undergoing a large expansion with an interesting project. To be able to deal with a lot of data in real-time. Be able to structure the workload and work independently. Required Skills Very strong Java developer Able to help more Junior developers Provide sound architectural guidance Knowledge with Spring Boot and REST API's Experience with distributed and scalable systems A background in real time data streaming could be beneficial - AKKA Should have an interest / practical experience with AWS Bonus Skills Knowledge / interest in Scala could be a bonus Experience with Kafka (or another message broker) Should be able to speak English Dutch/French is a plus Details Location: Antwerp Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Opvoed(st)er A1 en A2 (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DE WITTE MOL

    Type: Werfreserve

    De opvoed(st)er in de leefgroep staat in voor de realisatie van: nodige assistentie verlenen bij het wonen en leven van de zorggebruiker, een evenwichtige daginvulling verzorgen, duidelijke en eerlijke informatieoverdracht, een vlotte veilige en goed georganiseerde dagelijkse werking.

Zoek naar antwoorden van CHOICE JUWELEN in sociale netwerken
Look for responds of CHOICE JUWELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHOICE JUWELEN. Laat een reactie achter voor CHOICE JUWELEN. CHOICE JUWELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHOICE JUWELEN. Leave a respond for CHOICE JUWELEN. CHOICE JUWELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHOICE JUWELEN op de google maps. Adres en contacten CHOICE JUWELEN
Location of CHOICE JUWELEN on the google maps. Address and contacts of CHOICE JUWELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CHOICE JUWELEN CHOICE JUWELEN: MONDY FOODS | UNIC WAASLAND | COMMERCIALE DES COIFFEURS | Riziv-Cel Mijnwerkers | Zamparutti Arnaud

Other related companies as CHOICE JUWELEN: MONDY FOODS | UNIC WAASLAND | COMMERCIALE DES COIFFEURS | Riziv-Cel Mijnwerkers | Zamparutti Arnaud

CHOICE JUWELEN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHOICE JUWELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02785827636. Het bedrijf CHOICE JUWELEN bevindt zich op het adres: BRUUL 2; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 737,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Tatouages and piercings. Lijst met producten zijn Services: Piercing -Corps, Tatouages..
De hoofdactiviteit van CHOICE JUWELEN is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHOICE JUWELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHOICE JUWELEN, openstaande posities, locatie van CHOICE JUWELEN op de kaart.

CHOICE JUWELEN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHOICE JUWELEN, company assigned to the tax number BE02785827636. The company CHOICE JUWELEN is located at the address: BRUUL 2; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 737,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Tatouages and piercings. List of products are Services: Piercing -Corps, Tatouages..
The main activity of CHOICE JUWELEN is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CHOICE JUWELEN is not available. You also can look at reviews of CHOICE JUWELEN, open positions, location of CHOICE JUWELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHOICE JUWELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHOICE JUWELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHOICE JUWELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHOICE JUWELEN, employees, financial statistics.