Wilford Industry NV

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Wilford Industry NV
Private companiesWater Transportation • Wilford Industry NV

Contactgegevens Wilford Industry NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wilford Industry NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wilford Industry NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriepark-Drongen 6K; 9031; Gent (Drongen), België

Telefoon (phone): 09 280 70 30 (+32-09 280 70 30) 09 280 70 30 (+32-09 280 70 30)

Fax (fax): 09 281 12 04 (+32-09 281 12 04) 09 281 12 04 (+32-09 281 12 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wilford Industry NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wilford Industry NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wilford Industry NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wilford Industry NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wilford Industry NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wilford Industry NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wilford Industry NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wilford Industry NV
Products information Wilford Industry NV

BTW identificatienummer (tax): BE03730651855
Ondernemingsnummer: 8519317626
Hoofdstad (capital): 155,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 665,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Military & police goods; Commercial agencies; Sewing thread

Product categorie (product category): Tarpaulins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wilford Industry NV
(Get full report from official database of BE for Wilford Industry NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wilford Industry NV
Addition kinds of activities for Wilford Industry NV

23359903. Housedresses | Housedresses
35339906. Goed opmetingsapparatuur | Well surveying equipment
36139900. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus, nec
39519900. Pennen en mechanische potloden, nec | Pens and mechanical pencils, nec
39519908. Penhouders en onderdelen | Penholders and parts

Werken bij Wilford Industry NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wilford Industry NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wilford Industry NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wilford Industry NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpknipper/ Plooier metaal (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bekende naam op het vlak van staalbouw, zijn wij op zoek naar een hulpknipper/ plooier voor in de plooihal. Je zal hoofdzakelijk instaan als hulpknipper van metaal, maar je bent flexibel en kan goed switchen tussen je taken. Naast het knippen van metaal zal je ook meehelpen aan de plooibank. Ook het ponsen van metaal behoort tot jouw taken.

  • Medewerker inkomende goederen + magazijn - Dagploeg in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een familiebedrijf is op zoek naar een extra medewerker. Je werkt in een kleine productiehal. Je werkt als medewerker 'receptie': dit is het onthaal goederen die binnen komen. Je controleert wat binnenkomt en labelt deze producten Je controleert de geleverde goederen met een kweekstaaf, laat de testcomputer deze analyuseren maar jij leest de resultaten en onderneemt actie indien nodig (doorgeven aan leidinggevende.) Daarnaast werk je mee in het magazijn als magazijnier met bediening reachtruck. Hun nieuw magazijn heeft rekstapelingen in de hoogte. Je helpt ook mee in het produceren: het bereiden van vleesprocuten en versnijden van procudcten. Dit die je samen met de zaakvoerder (hij werkt ook zelf mee) Dit is een afwisselende job in dapgloeg, je kent er alle collega's. Ook de leidinggevende werken mee met jullie. De drukste periode is november en december, tegen kerst is het al kalmer dus je moet geen overuren doen in de feestperiode.

  • Tuinier (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U takenpakket betaat uit volgende taken: Lezen van plannen, Communicatie verzorgen met klanten, Uitzetten van maten/lijnen volgens plan, Uitzetten van planten volgens plan (lezen van Latijnse plantennamen), Probleem oplossend kunnen werken, Planten van struiken en bomen, Snoeien van hagen en planten, Snoeien op hoogte (0 tot 4 meter), Visueel herkennen van planten (op termijn), Hanteren van machines en motoren (handfrees, motoculteur, haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, grasmaaier, bladblazer,...), Vooruit kunnen plannen voor meerdere mensen (op termijn), Sturing geven aan collega's , Uitvoerend werken + werken kunnen afleveren binnen vooraf bepaalde termijn, Rijvaardigheid manoeuvreren met aanhangwagen (op termijn)

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Halen zijn we op zoek naar een elektricien voor een onmiddellijke opstart. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf te Halen naar verschillende werven; je staat in voor de montage van de apparatuur voor camera- en branddetectie op verschillende werven; deze werven bestaan voornamelijk uit spoorwegen luchthavens en de metro; je voert allerlei bekabelingswerken uit; je staat in voor glasvezelwerken; je werkt aan algemene beveiliging (zoals camerabewaking en toegangscontrole); je voert zelfstandig werken uit alsook in ploeg; je helpt andere collega's waar nodig; soms werk je tijdens de weekends; je bent bereid soms ook 's nachts te werken; je bent bereid om op termijn door te groeien tot ploegbaas; je bent bereid om op termijn specialist te worden in bepaalde toepassingen; je waakt over het correct gebruik en het onderhoud van de machines en het materieel dat je ter beschikking krijgt; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Huishoudhulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Maaltijdcheques Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker (voeding) - 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Storingstechnieker / Onderhoudstechnieker : voer je het onderhoud uit aan machines en installaties los je elekrische, mechanische en PLC- storingen op   leid je de operatoren op qua TPM werk je actief mee aan investeringsprojecten documenteer en rapporteer je de uitgevoerde werken Bedrijfsprofiel : Voedingsbedrijf te Tessenderlo met een 30-tal vaste werknemers

  • Ervaren elektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Mechelen zijn we op zoek naar een elektricien. De klant is zowel actief binnen industriële als residentiële elektriciteit: - Je voert verschillende elektriciteitswerken (woningbouw & industrie) uit, alsook domotica en datanetwerken, … – Je volgt de werken ter plaatse op in nauw overleg met de projectleider – Je bewaakt de veiligheid en de kwaliteit op de werkvloer – Je houdt nauwkeuring de plannen up-to-date

  • Service technieker kranen (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Je zal samen met collega’s instaan voor: het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen het analyseren en oplossen van problemen

  • CHAUFFEUR DISTRIBUTIE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEG TANKING

    Type: Vaste Job

    Afwisselend werk : ritten meestal binnen België. In het bezit zijn van rijbewijs CE en vakbekwaamheid code 95

  • Industrieel elektrotechnisch installateur (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt elektrische installaties bij industriële klanten, samen met je collega's: Je monteert kabelbanen. Je legt kabels. Je sluit elektrische kasten aansluiten .. Je werkt enkele keren per jaar in het buitenland binnen Europa.

  • Senior .net C# Developer (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Introduction We are looking for a senior .NET C# developer for our client in Brussel. The candidate will be involved in all aspects of the services, including bug finding and resolution, incident management, new developments. Based on detailed analysis (UML), and following guidelines and market best practices the candidate will produce quality code, with unit-testing, code coverage and documentation. The candidate will also participate in the design of the solution in collaboration with the technical architect. Ideally the candidate will have relevant experience in corporate-wide projects. • Job description o Cooperate with Technical Lead and Project Manager to produce functionalities. o Implement new functionalities and maintain existing software. o Testing (unit tests, integration tests). o Collaborate with operations teams to deploy/configure the software. o Realize support and maintenance service by helping in bug finding and resolution, incident management. • Profile o You are a developer o You are stress resistent o You have good social skills and able to fluently integrate into new and existing teams o Excellent knowledge of French, English and Dutch (reading, writing and speaking). o Ability to communicate with business analysts for understanding the specifications and designs that form the basis for implementation o Ability to communicate with technical lead to understand the constraints of the architecture that must be followed. • Requirements o Ability to work relatively independently following the priorities and timing of the release plan o Ability to work structured following the procedures (check-in, check-out, time sheet reporting, punctuality) o Ability to work according to rules, standards and guidelines defined in the architecture o Ability to communicate realistic predictions about the development work o Ability to learn a complex business model o Ability to develop on the .Net platform in a structured way according to the coding conventions and rules. o Master the technical stack used for this project: o Angular2 o WebApi o .Net Core & .Net 4.6 o Visual Studio 2017 o SqlServer, Entity Framework o Oracle & ADO.NET o WCF o DDD o TDD o Design patterns • Offer Are you in for a change? We're more than happy to offer you: o interesting projects that boost your experience and spark your interests o follow-up by a Modis Talent Manager who looks after your needs o training and development in your areas of interest o a warm welcome and a fun team that will accompany you to awesome social and business events o gross salary in accordance to your experience • Contact You are interested in this opportunity? Please, contact me at the following phone number +32 482 82 90 or send me an email at [email protected] and I will definitely come back to you to see if we can collaborate on this.

Zoek naar antwoorden van Wilford Industry NV in sociale netwerken
Look for responds of Wilford Industry NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wilford Industry NV. Laat een reactie achter voor Wilford Industry NV. Wilford Industry NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wilford Industry NV. Leave a respond for Wilford Industry NV. Wilford Industry NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wilford Industry NV op de google maps. Adres en contacten Wilford Industry NV
Location of Wilford Industry NV on the google maps. Address and contacts of Wilford Industry NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Wilford Industry NV Wilford Industry NV: Van Hoeck C | Dickers Bart | PRACTICO | ANDRE VERHAEGE | OLIVIER BATLLE

Other related companies as Wilford Industry NV: Van Hoeck C | Dickers Bart | PRACTICO | ANDRE VERHAEGE | OLIVIER BATLLE

Wilford Industry NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wilford Industry NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03730651855. Het bedrijf Wilford Industry NV bevindt zich op het adres: Industriepark-Drongen 6K; 9031; Gent (Drongen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 155,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 665,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Tarpaulins. Lijst met producten zijn Military & police goods; Commercial agencies; Sewing thread.
De hoofdactiviteit van Wilford Industry NV is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wilford Industry NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wilford Industry NV, openstaande posities, locatie van Wilford Industry NV op de kaart.

Wilford Industry NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wilford Industry NV, company assigned to the tax number BE03730651855. The company Wilford Industry NV is located at the address: Industriepark-Drongen 6K; 9031; Gent (Drongen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 155,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 665,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Tarpaulins. List of products are Military & police goods; Commercial agencies; Sewing thread.
The main activity of Wilford Industry NV is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Wilford Industry NV is not available. You also can look at reviews of Wilford Industry NV, open positions, location of Wilford Industry NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wilford Industry NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wilford Industry NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wilford Industry NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wilford Industry NV, employees, financial statistics.