Claes Zeilmakerij

Contactgegevens Claes Zeilmakerij: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Claes Zeilmakerij: address, phone, fax, email, website, opening hours

Claes Zeilmakerij

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kruisstraat 46; 3941; Hechtel-Eksel (Eksel), België

Telefoon (phone): 011 63 43 58; 0475 67 88 36 (+32-011 63 43 58; 0475 67 88 36) 011 63 43 58; 0475 67 88 36 (+32-011 63 43 58; 0475 67 88 36)

Fax (fax): 011 63 72 79 (+32-011 63 72 79) 011 63 72 79 (+32-011 63 72 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Claes Zeilmakerij: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Claes Zeilmakerij"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Claes Zeilmakerij"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Claes Zeilmakerij, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Claes Zeilmakerij. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Claes Zeilmakerij, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Claes Zeilmakerij. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Claes Zeilmakerij
Products information Claes Zeilmakerij

BTW identificatienummer (tax): BE03813598632
Ondernemingsnummer: 2975067138
Hoofdstad (capital): 549,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 503,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Claes Zeilmakerij zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tarpaulins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Claes Zeilmakerij
(Get full report from official database of BE for Claes Zeilmakerij)

Aanvulling soorten activiteiten voor Claes Zeilmakerij
Addition kinds of activities for Claes Zeilmakerij

6099. Functies in verband met depositobanken | Functions related to depository banking
091302. Vangst van schelpdieren | Catching of shellfish
209901. stropen | Syrups
01610409. Slaboerderij | Lettuce farm
22530501. Baskische shirts, breien | Basque shirts, knit
24119902. Laatste blokken, hout: gekapt of gescheurd | Last blocks, wood: hewn or riven
30690805. Orthopedische diverse, gegoten rubber | Orthopedic sundries, molded rubber
72419902. Kapper winkel verkoop pruiken | Barber shop selling wigs
87429907. Site locatie consultant | Site location consultant

Werken bij Claes Zeilmakerij: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Claes Zeilmakerij: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Claes Zeilmakerij. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Claes Zeilmakerij. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker tuinbouw (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het onderhouden van tuinen, opkuis, gras maaien, snoeien, beton gieten, steentjes aanvoeren, graven, ... Je start elke dag om 7u.

  • Servicetechieker M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker bestaat je takenpakket uit: - Het preventief onderhoud van koelinginstallaties. - Het opsporen en herstellen van pannes aan koelinstallaties. - De opstart van nieuwe machines / installaties, zowel on site als intern. - Rapporteren van afwijkingen in kwaliteit en terugkoppeling van gebreken en verbeteringen. - Je bent verantwoordelijk voor alles wat bij de opstart, het onderhoud en de depannages komt kijken. Voor deze functie krijg je een interne opleiding die wordt aangevuld met externe opleidingen om te voldoen aan de nodige keuringsvereisten.

  • BIJVERDIENSTE MAANDAGOCHTEND EN/OF ZATERDAGOCHTEND VERKOOP (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die actief is in de pluimveesector zoekt Forum nog een student of bijverdiener! Je werkt de maandagochtend op de markt in Maldegem en/of de zaterdagochtend in Brugge. Takenpakket: - kraam opzetten - Verkopen kippen - Klanten bedienen - Voorraad aanvullen - Opruimen kraam

  • ONDERHOUDSMECANICIEN uurrooster van 02.00-12.00 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien.

  • Heftruckchauffeur vaste ploeg : Voormiddag / Namiddag / Nacht (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zoekt een job als heftruckchauffeur regio Menen? Werken in vaste ploeg van 6 tot 14u / 14 tot 22u / 22u tot 6u spreekt je aan ? Dan hebben wij de perfecte match voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar orderpicker / magazijnier. Jouw taken als heftruckchauffeur zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem. Onze klant, gelegen in Mollem, is marktleider in zijn sector. Ze zijn dringend op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V). De verantwoordelijkheden voor deze functie als Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V) zijn: Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de opvolging van klantendossiers van de plaatsingsdienst; Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en behandelt de klachten zeer nauwkeurig; Je staat in voor de controle en verfijning van bestelbonnen tot overdracht aan productie, magazijn en thuislevering; Je werkt nauw samen met de werfcoördinatoren voor de opvolging van de dossiers; Je staat in voor facturatie, factuurcontrole en opvolging van betalingen; Je staat in voor de administratieve verwerking van retours. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voltijds/deeltijds Oekene,Sint-Elioos-Winkel,Ledegem (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudenten horeca (m/v) - regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een Spaans restaurant in het centrum van Tongeren, zijn we op zoek naar jobstudenten voor de afwas als voor de bediening.

  • Technisch Receptionist (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HERMANS

    Type: Vaste Job

    De mobiliteitsmakelaar is een snelgroeiend bedrijf dat binnen de Kempen een mobiliteitsaanbod uitbouwt dat aansluit bij de noden van onze klanten vandaag èn morgen. Hiervoor bieden we de producten en bijhorende diensten aan van de verschillende merken van de Volkswagen groep (VW, Audi, Seat, Skoda) waarbij we willen uitgroeien tot een referentiearea in België. Momenteel verwelkomen wij in onze groep Garage Hermans (Herentals), Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) en Verellen (Geel). Door de eigenheid van de verschillende vestigingen te behouden, verzekeren we ons ervan dat de klant centraal blijft staan in de werking. Daarnaast investeren wij permanent in het aanbod van innovatieve aanvullende mobiliteitsoplossingen die antwoorden bieden op de veranderingen en uitdagingen van de sector. Wij zijn op zoek naar een technisch receptionist of beter klantenadviseur naverkoop. Plaats van tewerkstelling: Garage Hermans (Herentals) of Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) Verantwoordelijkheden: Je maakt een afspraak met de klant en volgt zijn/haar dossier op tot en met de aflevering van het voertuig. Je begeleidt en adviseert klanten tijdens uit te voeren onderhouds- en herstellingswerkzaamheden Je vertaalt de wensen en problematiek van de klant m.b.t. het voertuig naar de werkplaats toe Je coördineert de dagelijkse planning van de werkplaats Je factureert de werken aan de klant en licht hem/ haar in over de uitgevoerde herstellingen. Je rapporteert naar de naverkoop verantwoordelijke.

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Vaste Job

    meehelpen keuken warme en koude kant

  • Adjunct Smatch Haaltert(M/V) (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: PROFI

    Type: Vaste Job

    Tijdens een praktijkgerichte opleiding leert u het dagelijks functioneren en beheer van de winkel kennen. Als assistent wordt u de rechterhand van de gerant. Samen met de gerant staat u in voor het operationele gedeelte van het commerciële en financiële beheer van de winkel. Tevens staat u, samen met de gerant, in voor het team van medewerkers.

  • Store Support zoekt nieuwe mystery shoppers! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STORE SUPPORT BVBA

    Type: Flexijob

    Wil jij ook altijd goed geholpen worden als klant en vind je het leuk om organisaties en hun medewerkers te verbeteren door ze feedback te geven? Dan is mystery shoppen wat voor jou! Bij mystery shopping doe je je voor als klant en word je ingezet om het serviceniveau en de verkoopgerichtheid van medewerkers te verbeteren. Je kunt bij ons opdrachten uitvoeren in verschillende branches. Mystery shoppen heeft een incidenteel karakter. Een mystery shopper is: Kritisch, analytisch, klantgericht, objectief, heeft commercieel inzicht en haalt motivatie uit het observeren van organisaties en hun medewerkers. Een mystery shopper heeft: Goede communicatieve vaardigheden Goede beheersing van het Nederlands (in woord en geschrift) Kennis van Frans en/of Engels is een meerwaarde Een smartphone (pré) En is 18 jaar of ouder

Zoek naar antwoorden van Claes Zeilmakerij in sociale netwerken
Look for responds of Claes Zeilmakerij in social networks

Lees alle opmerkingen voor Claes Zeilmakerij. Laat een reactie achter voor Claes Zeilmakerij. Claes Zeilmakerij bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Claes Zeilmakerij. Leave a respond for Claes Zeilmakerij. Claes Zeilmakerij on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Claes Zeilmakerij op de google maps. Adres en contacten Claes Zeilmakerij
Location of Claes Zeilmakerij on the google maps. Address and contacts of Claes Zeilmakerij

Andere gerelateerde bedrijven als come Claes Zeilmakerij Claes Zeilmakerij: P. RECORBET | T & D SOUND & LIGHT | GARAGE CHRISTIAN WEBER | JACQUES GEURTS | FORTIS

Other related companies as Claes Zeilmakerij: P. RECORBET | T & D SOUND & LIGHT | GARAGE CHRISTIAN WEBER | JACQUES GEURTS | FORTIS

Claes Zeilmakerij is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Claes Zeilmakerij, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03813598632. Het bedrijf Claes Zeilmakerij bevindt zich op het adres: Kruisstraat 46; 3941; Hechtel-Eksel (Eksel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 549,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 503,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Tarpaulins. Producten gemaakt in Claes Zeilmakerij zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Claes Zeilmakerij is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Claes Zeilmakerij is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Claes Zeilmakerij, openstaande posities, locatie van Claes Zeilmakerij op de kaart.

Claes Zeilmakerij is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Claes Zeilmakerij, company assigned to the tax number BE03813598632. The company Claes Zeilmakerij is located at the address: Kruisstraat 46; 3941; Hechtel-Eksel (Eksel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 549,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 503,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Tarpaulins. Products created in Claes Zeilmakerij were not found.
The main activity of Claes Zeilmakerij is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Claes Zeilmakerij is not available. You also can look at reviews of Claes Zeilmakerij, open positions, location of Claes Zeilmakerij on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Claes Zeilmakerij, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Claes Zeilmakerij, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Claes Zeilmakerij, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Claes Zeilmakerij, employees, financial statistics.