Baille Technic

Contactgegevens Baille Technic: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Baille Technic: address, phone, fax, email, website, opening hours

Baille Technic

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Philippeville 85; 6120; Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes), België

Telefoon (phone): 071 21 89 89 (+32-071 21 89 89) 071 21 89 89 (+32-071 21 89 89)

Fax (fax): 071 21 31 02 (+32-071 21 31 02) 071 21 31 02 (+32-071 21 31 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Baille Technic: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Baille Technic"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Baille Technic"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Baille Technic, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Baille Technic. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Baille Technic, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Baille Technic. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Baille Technic
Products information Baille Technic

BTW identificatienummer (tax): BE02667449951
Ondernemingsnummer: 9909362792
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 852,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Baille Technic zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tarpaulins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Baille Technic
(Get full report from official database of BE for Baille Technic)

Aanvulling soorten activiteiten voor Baille Technic
Addition kinds of activities for Baille Technic

7033. Trailerparken en campings | Trailer parks and campsites
267599. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
358903. Riool- en waterbehandelingsapparatuur | Sewage and water treatment equipment
20439908. Gierst: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Millet: prepared as cereal breakfast food
23390200. Vrouwen en missen 'culottes, knickers en shorts | Women's and misses' culottes, knickers and shorts
35590400. Raffinaderij, chemische verwerking en dergelijke machines | Refinery, chemical processing, and similar machinery
42210102. Graan lift, alleen opslag | Grain elevator, storage only

Werken bij Baille Technic: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Baille Technic: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Baille Technic. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Baille Technic. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur elektrische transpallet (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de afdeling van de verzending. Je staat in voor het laden van de vrachtwagens. De dag begint met bestellingen klaarzetten. Je plaatst de goederen volgens klant en vrachtwagen. De goederen worden ingescand voordat ze in de vrachtwagens worden geladen. Zo weet je welke pallet voorzien is voor welke vrachtwagen. Je werkt van 15u tot 21u. Je werkt steeds in dezelfde ploeg. Je werkt grotendeels alleen. De temperatuur waar je in werkt is rond de 7°.

  • Plaatsers ramen&deuren (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Nieuwkerken waas zijn wij op zoek naar ervaren/gemotiveerde plaatsers ramen en deuren. Onze klant is een grote speler binnen de metaalsector en biedt dan ook uitstekende kwaliteit en kwantiteit. Ben jij op zoek naar een lange termijn engagement? Wil jij jou settelen bij een van de betere spelers binnen deze sector? Solliciteer snel !

  • Technieker Elektromechanica (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een team dat verantwoordelijk is voor het onderhouden en her- stellen van de machines. We bieden je veel ruimte voor bijscholing en carrièregroei. Na een opleidingsfase waarin je het machinepark grondig leert kennen, ben je mede verantwoordelijk voor de automatisatie (hard- en software). Je werkt daarbij nauw samen met je collega-techniekers, productiemanagement, kwaliteitsverantwoorde- lijke en ervaren operatoren die elk hun eigen specialisatie hebben. Bestaand machinepark • Preventief onderhoud van de machines • Bij storingen op mechanisch, elektrisch, hydraulisch en pneumatisch vlak : diagnose, herstellen van defecten, herstellen van kleine beschadigingen aan matrijzen, testen van besturingsprogramma’s, fijne afstellingen • Door jouw oplosgerichte aanpak en interesse voor permanent verbeteren, doe je zelf voorstellen voor verdere optimalisaties. Technische innovatie • Nauwe betrokkenheid bij machines- en automatisatie investeringen • Verantwoordelijke rol in technische projecten • Programma optimalisatie bij robotisaties JOUW

  • Magazijnier (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier sta je in voor de goede ontvangst en controle van de geleverde goederen in onze vestiging te Bornem. Je beheert de goederenstroom in ons datasysteem.

  • Huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een huishoudhulp waar mensen op kunnen vertrouwen.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Beleggingsadviseur (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Badenoch & Clark specialiseert zich sinds 1980 in permanente rekrutering en is gevestigd in 13 Europese landen. We maken onderdeel uit van The Adecco Group, een Fortune 500 bedrijf met meer dan 31.000 medewerkers, verspreid over 60 landen. Voor onze klant zoeken we een Productieleider regio West-Vlaanderen. ORGANISATIE EN AFDELINGSOMSCHRIJVING In de rol van Beleggingsadviseur treed je op als specialist voor het domein van sparen en beleggen. Je zal de gevarieerde beleggingsportefeuille verder beheren en opvolgen. Alsook tracht je proactief te werken op het bestaande cliënteel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële beleggingsklanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart – doe je een financiële check-up Je houdt rekening met en bent onderlegd in de MIFID wetgeving Je adviseert hen daarbij over spaar- en beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerkingen komen Verder zal je klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal, hierbij heb je de lange termijn relatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. Je werkt hiervoor nauw samen met de zaakvoerder en de collega’s, een goede communicatie heeft hierbij prioriteit!

  • ADJUNCT PROJECTLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Adjunct Projectleider wordt je bijgestaan door een ervaren projectleider Je krijgt de leiding over bouwprojecten zowel qua uitvoering als budget alsook over medewerkers, ploegbazen en werfleiders en onderaannemers Je staat in voor de werkvoorbereiding en de veiligheid van de werf Je onderhandelt met de klanten en beslist over aankopen in overleg met de aankoopdienst

  • Ergotherapeut/ audioloog/ psycholoog/... (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FARINA TINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een multidisciplinaire praktijk zoekt gedreven paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van Baille Technic in sociale netwerken
Look for responds of Baille Technic in social networks

Lees alle opmerkingen voor Baille Technic. Laat een reactie achter voor Baille Technic. Baille Technic bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Baille Technic. Leave a respond for Baille Technic. Baille Technic on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Baille Technic op de google maps. Adres en contacten Baille Technic
Location of Baille Technic on the google maps. Address and contacts of Baille Technic

Andere gerelateerde bedrijven als come Baille Technic Baille Technic: BRANTANO | BROODJESDIENST TRANSWICH | RAFFAELE RAPPA | J.P. STAQUET | MAISON ESPOSITO-PROUMEN

Other related companies as Baille Technic: BRANTANO | BROODJESDIENST TRANSWICH | RAFFAELE RAPPA | J.P. STAQUET | MAISON ESPOSITO-PROUMEN

Baille Technic is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Baille Technic, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02667449951. Het bedrijf Baille Technic bevindt zich op het adres: Rue de Philippeville 85; 6120; Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 852,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Tarpaulins. Producten gemaakt in Baille Technic zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Baille Technic is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Baille Technic is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Baille Technic, openstaande posities, locatie van Baille Technic op de kaart.

Baille Technic is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Baille Technic, company assigned to the tax number BE02667449951. The company Baille Technic is located at the address: Rue de Philippeville 85; 6120; Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 852,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Tarpaulins. Products created in Baille Technic were not found.
The main activity of Baille Technic is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Baille Technic is not available. You also can look at reviews of Baille Technic, open positions, location of Baille Technic on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Baille Technic, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Baille Technic, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Baille Technic, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Baille Technic, employees, financial statistics.