Rema SPRL

Contactgegevens Rema SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rema SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rema SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 4猫me Avenue 106-108; 4040; Herstal, België

Telefoon (phone): 04 264 02 23 (+32-04 264 02 23) 04 264 02 23 (+32-04 264 02 23)

Fax (fax): 04 264 42 15 (+32-04 264 42 15) 04 264 42 15 (+32-04 264 42 15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rema SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rema SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rema SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rema SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rema SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rema SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rema SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rema SPRL
Products information Rema SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01667694091
Ondernemingsnummer: 9621520996
Hoofdstad (capital): 228,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 491,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Boiler manufacturers

Product categorie (product category): Tanks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rema SPRL
(Get full report from official database of BE for Rema SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rema SPRL
Addition kinds of activities for Rema SPRL

3845. Electromedische apparatuur | Electromedical equipment
28990204. Margarinezuur | Margaric acid
38210302. Drogers, laboratorium | Dryers, laboratory
50330101. Asfaltvelden en coating | Asphalt felts and coating
84129902. Museum | Museum

Werken bij Rema SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rema SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rema SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rema SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (m/v) 38u/week (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Allround magazijnmederwerker. Voltijdse functie (38u/week) Je werkt van maandag t/m donderdag 7u30-16u30 en op vrijdag 06.00-12.00 of 07.30-14.00.

  • OPERATOR CLEANING (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de cleaning van wagens en containers en dit zowel voor onze chemie als bulk- en foodklanten. Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt. Je zorgt tevens voor de administratieve verwerking van de cleaningactiviteiten. Zo geef je in wat je precies hebt uitgevoerd, hoe lang dit heeft geduurd en welk materiaal je verbruikt hebt. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader cleaning.

  • OPERATOR TEXTIEL 2 PLOEGEN (operator w sektorze tekstylnym) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U werkt op het einde van de lijn in de functie - spoeler. U zal spoel en verpakkingsmachine bedienen. Pracujesz na stanowisku znajdujacym sie na koncu linii produkcyjnen. Do Twoich obowiazkow nalezy obsluga maszyn oraz pakowanie.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Poetshulp (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Na een frisse douche geniet je van een stevig ontbijt, want zo’n hele dag poetsen vraagt wel wat energie. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen klanten volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene klant word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald, want zij kijken al uit naar hun wekelijks babbeltje met jou, al dan niet met een kop koffie, en vooral het feit dat hun huis er na jouw bezoek weer helemaal piekfijn uit zal zien. Andere klanten zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Uiteraard doe jij dit ook met veel plezier, want zowel poetsen als strijken zijn taken waar jij je goed bij voelt. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Jij hebt de ervaring en vooral de motivatie, wij hebben de klanten die jou met open armen zullen ontvangen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Glabbeek (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Medewerkers poetsdienst dienstencheques (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: OCMW DESSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker poetsdienst dienstencheques (m/v/x) sta je in voor het onderhoud en de regelmatige schoonmaak van de normaal gebruikte woonruimte van de cliënt. Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of je bent de ondersteuning voor de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in ZOMERGEM (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • student/stagiair (m/v) (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: BABYBIEBELBOX

    Type: Studentenjob

    studenten (vanaf 18 jaar), volwassenonderwijs of stageplaats 1 of meerdere dagen per week (of bij mogelijkheid meerdere dagen in vakanties of wanneer je géén les hebt) Flexibele kinderverzorg(st)er om in ons kinderdagverblijf BABYBIEBELBOX te werken. Dagelijks zijn er maximum 46 kindjes aanwezig, met totaal 9 verzorg(st)ers. Elke dag is er een kinderverzorg(st)er extra aanwezig + ook de zaakvoerster is extra aanwezig.

  • Winkelmanager in opleiding regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Software Engineer (ASSENT)

    Regio: ASSENT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met het IT-team ben je verantwoordelijk voor het mee ontwikkelen van de bedrijfssoftware en randapplicaties. Je optimaliseert de documentenstroom en werkt mee aan technische en functionele oplossingen binne het ERP Pakket Dynamics AX. Verder werk je mee aan rapporteringsoplossingen en integratieprojecten. Samen met het IT-team denk je na over verbeteringen op technologisch en procesmatig vlak. Op die manier bepaal je de tactische uitvoering van IT mee. Je hebt interesse in het systeemgebeuren en firstline support schrikt je niet af.

  • Poetshulp in de zorg regio Sint-Truiden-Heers-Gingelom (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

Zoek naar antwoorden van Rema SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Rema SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rema SPRL. Laat een reactie achter voor Rema SPRL. Rema SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rema SPRL. Leave a respond for Rema SPRL. Rema SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rema SPRL op de google maps. Adres en contacten Rema SPRL
Location of Rema SPRL on the google maps. Address and contacts of Rema SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Rema SPRL Rema SPRL: BEAUTY- & HAARCENTER CINDERELLA | A.D.P. | LAMAGOYA-AFRICAN PERCUSS. | HAPPY CARS | PROMOD

Other related companies as Rema SPRL: BEAUTY- & HAARCENTER CINDERELLA | A.D.P. | LAMAGOYA-AFRICAN PERCUSS. | HAPPY CARS | PROMOD

Rema SPRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rema SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01667694091. Het bedrijf Rema SPRL bevindt zich op het adres: 4猫me Avenue 106-108; 4040; Herstal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 228,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 491,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Tanks. Lijst met producten zijn Boiler manufacturers.
De hoofdactiviteit van Rema SPRL is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rema SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rema SPRL, openstaande posities, locatie van Rema SPRL op de kaart.

Rema SPRL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rema SPRL, company assigned to the tax number BE01667694091. The company Rema SPRL is located at the address: 4猫me Avenue 106-108; 4040; Herstal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 228,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 491,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Tanks. List of products are Boiler manufacturers.
The main activity of Rema SPRL is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Rema SPRL is not available. You also can look at reviews of Rema SPRL, open positions, location of Rema SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rema SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rema SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rema SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rema SPRL, employees, financial statistics.