ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA
Private companiesHolding and Other Investment Offices • ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA

Contactgegevens ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bilken 27; 9991; Maldegem (Adegem), België

Telefoon (phone): 03 233 50 54; 09 234 39 82; 016 56 18 09; 050 71 06 36; 02 511 88 73 (+32-03 233 50 54; 09 234 39 82; 016 56 18 09; 050 71 06 36; 02 511 88 73) 03 233 50 54; 09 234 39 82; 016 56 18 09; 050 71 06 36; 02 511 88 73 (+32-03 233 50 54; 09 234 39 82; 016 56 18 09; 050 71 06 36; 02 511 88 73)

Fax (fax): 050 72 03 85 (+32-050 72 03 85) 050 72 03 85 (+32-050 72 03 85)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA
Products information ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01759704589
Ondernemingsnummer: 1266143798
Hoofdstad (capital): 283,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 136,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Rubbish removal; Cleaning - Industrial; Environmental pollution contro

Product categorie (product category): Tankcleaning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA
(Get full report from official database of BE for ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA
Addition kinds of activities for ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA

109900. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
07220102. Maïs, machine oogstdiensten | Corn, machine harvesting services
14999918. Tripoli mijnbouw | Tripoli mining
23290203. Field jackets, military | Field jackets, military
35690402. Gasproducenten (machines) | Gas producers (machinery)
72170101. Tapijt en meubilair schoonmaken op locatie | Carpet and furniture cleaning on location

Werken bij ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Contact Center Agent - outbound (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een sales medewerker voor de B2C verkoop. Je zal instaan voor outbound activiteiten waarbij je de klant of potentiële klant overtuigt van de producten. Je hebt daarbij een neus voor sales en upsell/cross-sell opportuniteiten. Maar ook klanten die niet overgestapt zijn, contacteer je om hen te overtuigen van de producten en diensten van jouw klant. Om hierin te slagen heb je een sterke commerciele en resultaatsgerichte ingesteldheid.

  • Productiemedewerker (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je werkt volgens strikte procedures (milieu, veiligheid en kwaliteit)  je bereidt productie-instructies voor en voert deze uit  je doseert grondstoffen, zowel automatisch als manueel je zorgt voor de afwerking van reacties en compounds  vb. zeven  je reinigt installaties en productie zones correct  je werkt afvulorders af  vb. afvullen van vaten  je staat in voor het laden en lossen van grondstoffen en producten in bulk  je print labels, SAP migo's uitvoeren , CRM's printen en werkaanvragen aanmaken.

  • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

  • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen in regio Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Machinist Bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit voor wegenwerken en rioleringswerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je beschikt over moderne graafkranen met de nieuwste technologieën. (GPS-sturing , rotolift). Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor de kleine herstellingen, onderhoudsbeurten en inspecties op je kraan. Je staat in voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Het gaat hier over een veiligheidsfuctie, waar je een grote verantwoordelijkheid draagt.

  • ZELFSTANDIGE PSYCHOLOOG/PSYCHOLOGE (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: VILLA MEDICA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team uit te bouwen zijn we op zoek naar een psycholoog. Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). Dit voor volwassenen en gezinnen. Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod.

  • Project Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673610-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Onze opdrachtgever, een internationale chemische marktspeler, wereldwijd bekend voor hun hoge efficiëntie en innovatieve technologieën. Wereldwijd stellen zij ruim 10.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 3.5 miljard euro, een cijfer dat jaar na jaar blijft stijgen. Ter ondersteuning van hun continue groei zijn zij voor hun productievestiging in de haven van Antwerpen op zoek naar een project engineer die graag via zijn/haar technisch inzicht en communicatieve skills mee het verschil wil maken in een bedrijf van wereldformaat. De positie als Project Engineer is verantwoordelijk voor het design, voorbereiding en uitvoering van diverse management of change / revamping opdrachten. Volgende taken staan in de functie centraal: Opstellen van budget, scope en planning Opstellen van lastenboeken en datasheets Offerte vergelijkingen maken, bestellingen plaatsen Contacten met leveranciers en prijsoffertebesprekingen houden Overleggen en coördineren met vertegenwoordigers van andere disciplines en diensten. Controleren van detail engineering ( controle van berekeningen ) Opvolgen van site constructiewerkzaamheden Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie.   Keywords: Project manager, project engineer, project engineering, project management, CAPEX, OPEX

  • busbegeleiding - wervingsreserve (+18j) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BUSO HAVERLO

    Type: Werfreserve

    · Je helpt leerlingen bij het in- en uitstappen. · Je bent verantwoordelijk voor het invullen van de aanwezigheidslijst van de leerlingen die gebruik maken van de schoolbus. · Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van de busreis. · Je staat in voor de orde en netheid in de schoolbus. · Je bent aanwezig op de schoolbus voor de eerste leerling opstapt.

Zoek naar antwoorden van ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA. Laat een reactie achter voor ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA. ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA. Leave a respond for ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA. ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA op de google maps. Adres en contacten ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA
Location of ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA on the google maps. Address and contacts of ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA: CECILE ROMAN | TELINCO | FRIETKAR | MARCEL DELBEKE | LANDGRAAF KLEDINGPALEIS

Other related companies as ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA: CECILE ROMAN | TELINCO | FRIETKAR | MARCEL DELBEKE | LANDGRAAF KLEDINGPALEIS

ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01759704589. Het bedrijf ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA bevindt zich op het adres: Bilken 27; 9991; Maldegem (Adegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 283,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 136,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Tankcleaning. Lijst met producten zijn Rubbish removal; Cleaning - Industrial; Environmental pollution contro.
De hoofdactiviteit van ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA, openstaande posities, locatie van ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA, company assigned to the tax number BE01759704589. The company ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA is located at the address: Bilken 27; 9991; Maldegem (Adegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 283,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 136,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Tankcleaning. List of products are Rubbish removal; Cleaning - Industrial; Environmental pollution contro.
The main activity of ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA is not available. You also can look at reviews of ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA, open positions, location of ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALL CLEAN MILIEUTECHNIEK BVBA, employees, financial statistics.