Struyfs & Zn BVBA

Contactgegevens Struyfs & Zn BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Struyfs & Zn BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Struyfs & Zn BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heirbaan 30; 2280; Grobbendonk, België

Telefoon (phone): 014 51 25 55 (+32-014 51 25 55) 014 51 25 55 (+32-014 51 25 55)

Fax (fax): 014 71 87 07 (+32-014 71 87 07) 014 71 87 07 (+32-014 71 87 07)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Struyfs & Zn BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Struyfs & Zn BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Struyfs & Zn BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Struyfs & Zn BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Struyfs & Zn BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Struyfs & Zn BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Struyfs & Zn BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Struyfs & Zn BVBA
Products information Struyfs & Zn BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03451599121
Ondernemingsnummer: 4522491455
Hoofdstad (capital): 703,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 193,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Fuels; Fuel oils; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Stoves - Retail & Repair

Product categorie (product category): Tank control

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Struyfs & Zn BVBA
(Get full report from official database of BE for Struyfs & Zn BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Struyfs & Zn BVBA
Addition kinds of activities for Struyfs & Zn BVBA

305203. Rubber belting | Rubber belting
321102. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
501202. Commerciële voertuigen | Commercial vehicles
27599919. Handelszegels: drukwerk, nsk | Trading stamps: printing, nsk
31720204. Sigaret en sigaretten | Cigarette and cigar cases
34890105. Geweren, onbetrouwbaar | Rifles, recoiless
35439900. Industriële patronen, nec | Industrial patterns, nec
36430101. Huidige kranen, bevestigingsplug en schroefbehuizing | Current taps, attachment plug and screw shell types
50630202. Kabelleiding | Cable conduit

Werken bij Struyfs & Zn BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Struyfs & Zn BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Struyfs & Zn BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Struyfs & Zn BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier frigo (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deins je niet terug voor een koudere werkomgeving? Kun je nauwgezet, gestructureerd en veilig werken? Dan is onderstaande functie je wellicht op het lijf geschreven. Als magazijnier frigo beheer je de flow van onze afgewerkte producten. Ze worden door jou geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt. Meer concreet wil dit zeggen dat je de temperatuur meet van de grondstof, doorstuurt om in te vriezen, orde en netheid in de frigo’s behoudt etc. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de stock.

  • Tweetalig(NL-FR) administratief bediende aankoop (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die zich specialiseerd in horeca benodigdheden zijn we op zoek naar een administratief bediende aankoop. Het bedrijf zoekt iemand die volgende taken op zich kan nemen: bestellingen plaatsen; bestellingen verwerken (leverbonnen vergelijken met eerder geplaatste bestellingen); prijzen controleren en zien of het effectief besteld is; prijzen aanpassen in het systeem; leveringen opvolgen; leveranciers bij problemen opbellen; retours afhandelen; klachten behandelen en afhandelen; nieuwe artikels in het systeem zetten.

  • Technisch verkoopbediende (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als technisch verkoopbediende sta je in voor de directe verkoop in de winkel. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten en geeft hen het nodige advies zodat ze de beste keuze kunnen maken. Je staat in voor de commerciële en administratieve opvolging van offertes en bestellingen. Je verzorgt het aanvullen van de producten en je adviseert de aankoopverantwoordelijke bij bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de professionele uitstraling van de winkel en staat garant voor een positieve winkelervaring. Je werkt dagelijks nauw samen met klanten en leveranciers en je volgt de evoluties binnen jouw vakdomein op de voet.

  • Verkoop Colruyt - Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Recruitment Consultant Engineering (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een eerste werkervaring in sales of rekrutering is een troef. Verder beschik je als recruitment consultant over volgende competenties en talenten: Je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving Jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingkracht Je bent een plantrekker en een echte doener Je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen Je houdt van een gezonde druk & van werken met targets Professionalisme Positivisme Prestatiegerichtheid en Integriteit kenmerken jou Je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt

  • Dringende huishoudhulpen te Berlare (UITBERGEN)

    Regio: UITBERGEN

    Bedrijf: ANNEKE'S HOME ASSIST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen in particuliere woningen. - Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis - Werken op dagen en uren die je zelf wil. - Zowel voltijds als deeltijds werken mogelijk.

  • Event Studenten/Hostessen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Als trotse sponsor is Q Jobs op zoek naar 20 studenten voor een super cool event! De KBC Night Run vindt plaats op 20 oktober in Beringen. Voor dit event gaat Q Jobs op zoek naar studenten die op 20/10 instaan voor: - het inschrijven van de deelnemers (17.00 - 20.00; dit is ook op vrijdag 19/10) - bewegwijzering op het parcours (18.00 - 22.30) - seingeving aan de doorsteek plaatsen (18.00 - 22.30) - bevoorrading (19.30 - 22.30) - uitreiking van de medailles (19.30 - 22.30) - hostessenwerk (16.30 - 23.00) - onderhoud toiletten (17.00 - 00.00 en 17.00 - 02.00) Draag jij graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • Jobstudent Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers)

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • JOBSTUDENT VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Studentenjob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als student/verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer. Interesse? Kom gerust langs of stuur ons een mailtje met uw cv.

  • Service Technician - foreign experience - Just graduated (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Voor een grote klant, wereldwijd actief binnen de plaatbewerking, zijn wij op zoek naar een ambitieuze service technieker. Heb jij passie voor montage? Ben je bereid voor regelmatig buitenlandse verplaatsingen te doen onder andere naar Australië? En ben je probleemoplossend? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Service verlenen bij de klant achter installatie van de machines Opleidingen geven Complexe en technische problemen oplossen

  • Storemanager regio Kempen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

Zoek naar antwoorden van Struyfs & Zn BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Struyfs & Zn BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Struyfs & Zn BVBA. Laat een reactie achter voor Struyfs & Zn BVBA. Struyfs & Zn BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Struyfs & Zn BVBA. Leave a respond for Struyfs & Zn BVBA. Struyfs & Zn BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Struyfs & Zn BVBA op de google maps. Adres en contacten Struyfs & Zn BVBA
Location of Struyfs & Zn BVBA on the google maps. Address and contacts of Struyfs & Zn BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Struyfs & Zn BVBA Struyfs & Zn BVBA: Bureau de Gestion Marchal Thiry | Leleux M | VERY BEST CARS | D & D Fashions | Monclus

Other related companies as Struyfs & Zn BVBA: Bureau de Gestion Marchal Thiry | Leleux M | VERY BEST CARS | D & D Fashions | Monclus

Struyfs & Zn BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Struyfs & Zn BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03451599121. Het bedrijf Struyfs & Zn BVBA bevindt zich op het adres: Heirbaan 30; 2280; Grobbendonk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 703,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 193,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Tank control. Lijst met producten zijn Fuels; Fuel oils; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Stoves - Retail & Repair.
De hoofdactiviteit van Struyfs & Zn BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Struyfs & Zn BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Struyfs & Zn BVBA, openstaande posities, locatie van Struyfs & Zn BVBA op de kaart.

Struyfs & Zn BVBA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Struyfs & Zn BVBA, company assigned to the tax number BE03451599121. The company Struyfs & Zn BVBA is located at the address: Heirbaan 30; 2280; Grobbendonk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 703,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 193,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Tank control. List of products are Fuels; Fuel oils; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Stoves - Retail & Repair.
The main activity of Struyfs & Zn BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Struyfs & Zn BVBA is not available. You also can look at reviews of Struyfs & Zn BVBA, open positions, location of Struyfs & Zn BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Struyfs & Zn BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Struyfs & Zn BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Struyfs & Zn BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Struyfs & Zn BVBA, employees, financial statistics.