Bureau de Gestion Marchal Thiry

Particuliere bedrijvenAutomobielbedrijven en benzinestations • Bureau de Gestion Marchal Thiry

Contactgegevens Bureau de Gestion Marchal Thiry: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bureau de Gestion Marchal Thiry: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bureau de Gestion Marchal Thiry

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Grands Terrains 6; 5100; Namur (Wépion), België

Telefoon (phone): 081 46 08 29 (+32-081 46 08 29) 081 46 08 29 (+32-081 46 08 29)

Fax (fax): 081 46 14 47 (+32-081 46 14 47) 081 46 14 47 (+32-081 46 14 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bureau de Gestion Marchal Thiry: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bureau de Gestion Marchal Thiry"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bureau de Gestion Marchal Thiry"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bureau de Gestion Marchal Thiry, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bureau de Gestion Marchal Thiry. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bureau de Gestion Marchal Thiry, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bureau de Gestion Marchal Thiry. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bureau de Gestion Marchal Thiry
Products information Bureau de Gestion Marchal Thiry

BTW identificatienummer (tax): BE09565490722
Ondernemingsnummer: 9744293212
Hoofdstad (capital): 423,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Insurance brokers; Investments

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bureau de Gestion Marchal Thiry
(Get full report from official database of BE for Bureau de Gestion Marchal Thiry)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bureau de Gestion Marchal Thiry
Addition kinds of activities for Bureau de Gestion Marchal Thiry

20230000. Droge, gecondenseerde en verdampte zuivelproducten | Dry, condensed and evaporated dairy products
22310103. Smeren van wol, sybokhaar of dergelijke vezels | Serges of wool, mohair, or similar fibers
22990405. Slubs en nubs | Slubs and nubs
42120402. Veilig bewegen, lokaal | Safe moving, local
89999905. Technische handmatige voorbereiding | Technical manual preparation
92230402. Correctionele instellingen, staatsregering | Correctional institutions, state government

Werken bij Bureau de Gestion Marchal Thiry: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bureau de Gestion Marchal Thiry: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bureau de Gestion Marchal Thiry. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bureau de Gestion Marchal Thiry. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Analist - Ontwikkelaar DWH/BI (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Er is 1 plaats vacant bij het Business Intelligence Competence Center van de FOD Beleid en Ondersteuning, Simon Bolivarlaan 30 te 1000 Brussel. Het Business Intelligence Competence Center (BICC) maakt deel uit van het DG Begroting en Beleidsevaluatie van de FOD Beleid en Ondersteuning (FOD BOSA). Het BICC verzamelt en publiceert de strategische data over de federale overheid. Het BICC werkt tevens rond kwaliteitsmanagement en een beleid rond klantgerichtheid. FOD BOSA voorziet in een uitgebreide rapportering over de informatie waarover het beschikt, onder andere de loon- en boekhoudgegevens … Naast een brede set van standaardrapporten, levert FOD BOSA ook rapporten op maat ten behoeve van het strategische beleid van haar klanten. Je staat in voor zowel de technische analyse als de ontwikkeling en programmatie van ETL ketens, cubes en data marts Je verzekert dat de technische DWH/BI architectuur voldoet aan de verwachtingen, normen en processen. Je vertaalt de BI noden in technische oplossingen, zowel op niveau van de modellering als de bronnen/target. Je definieert de technische analyse van de gegevens om bij te dragen tot de definitie van de ETL-keten en zorgt voor het opstellen van documenten en procedures. Je werkt mee aan de publicatie en het onderhoud van de technische definities van de verschillende onderdelen van het DWH. Je voert impactanalyses uit op de BI objecten. Je valideert de ontwikkeling van ETL. Je creëert pakketten en integratie in scheduler. Je optimaliseert « uploads ». Je creëert documenten en uploadprocedures. Je biedt ondersteuning bij het oplossen van incidenten ETL/BI.

  • Operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een operator. Het bedrijf maakt deel uit van de Corialis Group en is wereldwijd vermaard om zijn productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda’s, …). Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Bedienen van machines - Instellen van machines (machines= extrusie, zaagmachine, rekband, pers)

  • Schrijnwerker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren schrijnwerkers (m/v) Heb je een bouwkundige opleiding gevolgd (hout)? Heb je een rijbewijs B? En wil je werken in de regio Beveren? Dan zoeken wij jou!! Taken : Je zal instaan voor het hanteren van traditionele houtbewerkingsmachines. Je zal zelfstandig kleine renovatie- en restauratiewerken moeten uitvoeren, alsook kleine afbraakwerken. Tevens sta je ook in voor licht binnen- en buitenschrijnwerk.

  • Monteur serviceafdeling (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een monteur voor de serviceafdeling. Je takenpakket bestaat uit: - Verantwoordelijk voor het repareren van trailers die de klanten aan onze werkplaats toevertrouwen - Uitvoeren van eenvoudige als meer complexe taken - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt oplossen - Je rapporteert aan de teamleader Service. - Je geeft geen leiding.

  • Plooier BOUW (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het lassen & het plooien van inox. Dit betreft allemaal maatwerk en dus nooit een serie van hetzelfde. De producten die gelast moeten worden, zijn eigenlijk allemaal toepassingen voor daken. (hoekprofielen, goten, etc.)

  • Werfelektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een werfelektricien. Taken: basis elektriciteit kabelgoten hangen kabels trekken Je vertrekt vanop het bedrijf in Wetteren en gaat telkens naar verschillende werven.

  • Huishoudhulp regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor een uitgebreide job bij klanten in de regio Leuven. Je bent er verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Kwaliteitsmedewerker 2 ploegen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexibele job? Ben je nauwkeurig en nauwgezet? Werk je graag tot in de puntjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat. Voor een bedrijf actief in metaal- en assemblagesector zijn we op zoek naar verschillende kwaliteitscontroleurs. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van onderdelen: Visueel controleren op afwijkingen mbt kleur, grootte, samenstelling... Je staat ook in voor het registreren van alle gegevens in een file. Concreet word je uitgestuurd naar bedrijven waar jij de productie van onderdelen zal controleren en voor eventuele nabewerking zorgt. Jij bent eindverantwoordelijke om uitmuntende kwaliteit af te leveren en noteert je controles schriftelijk en zorgvuldig. Onze klant verwelkomt enthousiaste werkzoekenden die graag de handen uit de mouwen willen steken en biedt hiervoor in ruil een tewerkstelling in een stabiel bedrijf, met aantrekkelijk uurloon.

  • VOEGER (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: STORME VOEGWERKEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het voegen van nieuwbouwwoningen, voornamelijk in de provincie West-Vlaanderen.

  • Logopedist(e) (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken en ons multidisciplinaire aanbod uit te breiden. Ben jij een gemotiveerde logopedist(e) en heb je zin in een leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen! Als logopedist(e) in ons team zal je een nieuw aanbod opstarten binnen onze praktijk, cliënten van aanmelding tot beëindiging van therapie opvolgen en nauw samenwerken met de andere teamleden.

  • BEHEERDER VAN RESIDENTIELE MEDE-EIGENDOMMEN - LAMY (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674724-inline.html?cid=Partner_VDAB Het bedrijf Lamy is het Belgisch filiaal van een grote Franse groep met een brede waaier aan vastgoed diensten (vastgoed syndicus, beheer van onroerend goed en transacties & verhuur). Het team is 65 medewerkers sterk, verdeeld over de Brusselse en Antwerpse agentschappen. Om het team verder te versterken, zijn wij op zoek naar een (m/v):   BEHEERDER VAN RESIDENTIËLE MEDE-EIGENDOMMEN (Sint-Lambrechts-Woluwe) Het bedrijf Lamy is het Belgisch filiaal van een grote Franse groep met een brede waaier aan vastgoed diensten (vastgoed syndicus, beheer van onroerend goed en transacties & verhuur). Het team is 65 medewerkers sterk, verdeeld over de Brusselse en Antwerpse agentschappen. Om het team verder te versterken, zijn wij op zoek naar een (m/v):   BEHEERDER VAN RESIDENTIËLE MEDE-EIGENDOMMEN (Sint-Lambrechts-Woluwe) Uitvoering van en/of toezicht op het geheel van gebruikelijke en legale verantwoordelijkheden die inherent zijn aan het beroep van een erkend vastgoedmakelaar/syndicus zoals contractueel is vastgelegd, waaronder hoofdzakelijk de volgende taken: De voorbereiding, de convocatie, de deelname en de opstelling van proces-verbalen van de algemene overlegvergaderingen en het beheer van adviezen; Het beheer van technische dossiers; Het beheer van administratieve dossiers; Het beheer van schadedossiers; Het beheer van betwistingen; Het toezicht op de werven en/of het vertegenwoordigen van de werkleider; En toezicht op algemene wijze van alle nuttige en noodzakelijke taken verbonden aan het vastgoedbeheer, zoals het een goede huisvader betaamt. Voor deze taken, beschikt de beheerder over de hulp van een assistente en een boekhouder Ervaring is gelijkaardige functie is vereist; Zeer goede kennis Frans en Nederlands, alle andere talen zijn een plus; Kennis van de software Word, Excel & Microsoft Office Outlook; Uitstekende zelfbeheersing, flexibel, autonoom, dynamisch, verzorgd voorkomen, sociaal en vooral zeer georganiseerd; Erkenning bij BIV is een plus

  • FLEXI-JOB/EXTRA KEUKENPERSONEEL (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Bistro Vienna

    Type: Flexijob

    Om ons keukenteam te versterken ( geen afwas ) . Op vrijdag en/of zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van Bureau de Gestion Marchal Thiry in sociale netwerken
Look for responds of Bureau de Gestion Marchal Thiry in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bureau de Gestion Marchal Thiry. Laat een reactie achter voor Bureau de Gestion Marchal Thiry. Bureau de Gestion Marchal Thiry bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bureau de Gestion Marchal Thiry. Leave a respond for Bureau de Gestion Marchal Thiry. Bureau de Gestion Marchal Thiry on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bureau de Gestion Marchal Thiry op de google maps. Adres en contacten Bureau de Gestion Marchal Thiry
Location of Bureau de Gestion Marchal Thiry on the google maps. Address and contacts of Bureau de Gestion Marchal Thiry

Andere gerelateerde bedrijven als come Bureau de Gestion Marchal Thiry Bureau de Gestion Marchal Thiry: W. DECUYPERE | DELHAIZE | OSTERIA DEL BARONE | BUREAU VAN DROOGENBROECK | Aiguifil

Other related companies as Bureau de Gestion Marchal Thiry: W. DECUYPERE | DELHAIZE | OSTERIA DEL BARONE | BUREAU VAN DROOGENBROECK | Aiguifil

Bureau de Gestion Marchal Thiry is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bureau de Gestion Marchal Thiry, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09565490722. Het bedrijf Bureau de Gestion Marchal Thiry bevindt zich op het adres: Rue des Grands Terrains 6; 5100; Namur (Wépion). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 423,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 707,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Real estate. Lijst met producten zijn Insurance brokers; Investments.
De hoofdactiviteit van Bureau de Gestion Marchal Thiry is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bureau de Gestion Marchal Thiry is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bureau de Gestion Marchal Thiry, openstaande posities, locatie van Bureau de Gestion Marchal Thiry op de kaart.

Bureau de Gestion Marchal Thiry is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bureau de Gestion Marchal Thiry, company assigned to the tax number BE09565490722. The company Bureau de Gestion Marchal Thiry is located at the address: Rue des Grands Terrains 6; 5100; Namur (Wépion). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 423,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 707,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Real estate. List of products are Insurance brokers; Investments.
The main activity of Bureau de Gestion Marchal Thiry is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bureau de Gestion Marchal Thiry is not available. You also can look at reviews of Bureau de Gestion Marchal Thiry, open positions, location of Bureau de Gestion Marchal Thiry on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bureau de Gestion Marchal Thiry, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bureau de Gestion Marchal Thiry, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bureau de Gestion Marchal Thiry, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bureau de Gestion Marchal Thiry, employees, financial statistics.