CONTAINERPARK ROTSELAAR

Contactgegevens CONTAINERPARK ROTSELAAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONTAINERPARK ROTSELAAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONTAINERPARK ROTSELAAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TREMELOBAAN 35; 3118; ROTSELAAR, België

Telefoon (phone): 16606036 (+32-16606036) 16606036 (+32-16606036)

Fax (fax): +32 (58) 691-88-24 +32 (58) 691-88-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONTAINERPARK ROTSELAAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONTAINERPARK ROTSELAAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONTAINERPARK ROTSELAAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONTAINERPARK ROTSELAAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONTAINERPARK ROTSELAAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONTAINERPARK ROTSELAAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONTAINERPARK ROTSELAAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONTAINERPARK ROTSELAAR
Products information CONTAINERPARK ROTSELAAR

BTW identificatienummer (tax): BE01853088378
Ondernemingsnummer: 3666656494
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 553,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in CONTAINERPARK ROTSELAAR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONTAINERPARK ROTSELAAR
(Get full report from official database of BE for CONTAINERPARK ROTSELAAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONTAINERPARK ROTSELAAR
Addition kinds of activities for CONTAINERPARK ROTSELAAR

3826. Analytische instrumenten | Analytical instruments
10110101. Open pit ijzererts mijnbouw, nec | Open pit iron ore mining, nec
20919904. Visproducten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Seafood products: packaged in cans, jars, etc.
23290300. Mannen en jongens atletische uniformen | Men's and boys' athletic uniforms
35690301. Smeersystemen, gecentraliseerd | Lubricating systems, centralized
51120401. Computerpapier | Computer paper
79991106. Dag kamp | Day camp

Werken bij CONTAINERPARK ROTSELAAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONTAINERPARK ROTSELAAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONTAINERPARK ROTSELAAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONTAINERPARK ROTSELAAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B/Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Genk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur B/ Magazijnier die absoluut niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je staat in voor: - het uitpakken en controleren van binnenkomende goederen - het klaarzetten en inladen van bestellingen - het leveren van goederen (auto-onderdelen) bij klanten in een regio van +- 20 km

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken. Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Branch manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een branch manager. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - aansturen van medewerkers - richtlijnen geven, aanwijzingen en suggesties - optreden als coach : stimuleren van collega's, vertrouwen hebben in het potentieel en zelfsturing van anderen stimuleren - feedback geven aan medewerkers - voeren van tussentijdse gesprekken omtrent hun evaluatie - voeren van selectiegesprekken - opvolgen van introductie, opleiding en training - goedkeuren van alle medewerkers hun verlof - procedures opvolgen van ziektes, incidenten, arbeidsongevallen en recup - zorgen voor een goede sfeer - voorbereiden, presenteren en opvolgen van branch toolboxen en toolboxitems - uitwerken van actieplannen - werken aan het continu verbeteren en risk management en voorstellingen brengen - meedenken en werken aan projecten - sturen en ondersteunen bij vragen van de account managers bij vragen en problemen - je draagt de finale verantwoordelijkheid voor alle activiteiten die klantgericht zijn - waken over veiligheid binnen de branch - waken over volgen van de regels - nemen van acties en uitwerken

  • Monteur serviceafdeling (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een monteur voor de serviceafdeling. Je takenpakket bestaat uit: - Verantwoordelijk voor het repareren van trailers die de klanten aan onze werkplaats toevertrouwen - Uitvoeren van eenvoudige als meer complexe taken - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt oplossen - Je rapporteert aan de teamleader Service. - Je geeft geen leiding.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • STUDENT SLAGERIJ SPORADISCH WEEKEND (BASSEVELDE)

    Regio: BASSEVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie en moderne beenhouwerij zijn wij op zoek naar een student die sporadisch kan bijspringen. U helpt de klanten bij hun bestelling en zorgt voor een correcte opvolging

  • Toffe studentenjob in kledingzaak te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    - Je zorgt ervoor dat de winkel ordelijk en net is. - Je staat de klanten te woord en helpt hen graag verder. - Je zorgt ervoor dat de paskamers steeds proper ogen. - Je hangt kledij terug in de winkel. - Je plooit kledij netjes op. - Je kan kassawerk aangeleerd worden.

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job.

  • Vuloperator (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een chemisch bedrijf in Zele zijn wij op zoek naar een machinebedienaar voor de vul- en verpakkingsinstallaties. De vuloperator staat in voor de correcte, veilige en efficiënte werking van ofwel de vullijn, ofwel de verpakking operatie. Jouw takenpakket: -Je assisteert bij het verrichten van alle kwaliteitsvereisten voor het vervullen van het ISO9001 kwaliteitssysteem. - Je volgt nauwgezet de toegewezen controles en evaluaties op. - Je meldt probleemsituaties en verricht corrigerende acties indien inbreuken t.o.v. de ISO9001 procedures of principes worden vastgesteld. - Je controleert de grondstoffen aan de hand van de gegevens op de productiebon. - Je verdeelt en organiseert je werk om een optimaal rendement met de gewenste kwaliteit te bekomen. - Je voert alle werkzaamheden uit volgens de geldende veiligheids- en fabrieksvoorschriften en volgens de geldende milieu vergunning en zoneringsvoorschriften. - Je zorgt voor orde en netheid aan de lijn. - Je volgt het productieblad strikt op.

  • Arbeider/Helper in de bouwsector (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DAWINI

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het aangeven van materialen en helpen leggen van kasseien en tegels, het helpen uitmeten en uitgraven met de schop. Je bent gemotiveerd om handenarbeid te doen.

  • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

  • Regiomanager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen. Je taak bestaat eruit om mensen te enthousiasmeren hoe de energiemarkt werkt, zodat ze inzien dat het O model de meest optimale manier us om energie aan te kopen. Naast een aanzienlijke besparing, ontzorgen we onze klanten over de ganse lijn aangaande hun energiedossier. Je maakt deel uit van een jong dynamisch team waarin je toch de eigenheid van een sales profiel behoudt. Je beschikt over een eigen netwerk B2B en je eigen agenda plannen. Krijg je hier enrgie van? Dan is je succes in onze organisatie verzekerd!!

Zoek naar antwoorden van CONTAINERPARK ROTSELAAR in sociale netwerken
Look for responds of CONTAINERPARK ROTSELAAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONTAINERPARK ROTSELAAR. Laat een reactie achter voor CONTAINERPARK ROTSELAAR. CONTAINERPARK ROTSELAAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONTAINERPARK ROTSELAAR. Leave a respond for CONTAINERPARK ROTSELAAR. CONTAINERPARK ROTSELAAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONTAINERPARK ROTSELAAR op de google maps. Adres en contacten CONTAINERPARK ROTSELAAR
Location of CONTAINERPARK ROTSELAAR on the google maps. Address and contacts of CONTAINERPARK ROTSELAAR

Andere gerelateerde bedrijven als come CONTAINERPARK ROTSELAAR CONTAINERPARK ROTSELAAR: Poker Blue Cash SPRL | MIRANDA | S. FLAMEY | JOSE VERPOUCKE | P&V

Other related companies as CONTAINERPARK ROTSELAAR: Poker Blue Cash SPRL | MIRANDA | S. FLAMEY | JOSE VERPOUCKE | P&V

CONTAINERPARK ROTSELAAR is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONTAINERPARK ROTSELAAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01853088378. Het bedrijf CONTAINERPARK ROTSELAAR bevindt zich op het adres: TREMELOBAAN 35; 3118; ROTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 553,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen. Producten gemaakt in CONTAINERPARK ROTSELAAR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONTAINERPARK ROTSELAAR is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONTAINERPARK ROTSELAAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONTAINERPARK ROTSELAAR, openstaande posities, locatie van CONTAINERPARK ROTSELAAR op de kaart.

CONTAINERPARK ROTSELAAR is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONTAINERPARK ROTSELAAR, company assigned to the tax number BE01853088378. The company CONTAINERPARK ROTSELAAR is located at the address: TREMELOBAAN 35; 3118; ROTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 553,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen. Products created in CONTAINERPARK ROTSELAAR were not found.
The main activity of CONTAINERPARK ROTSELAAR is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CONTAINERPARK ROTSELAAR is not available. You also can look at reviews of CONTAINERPARK ROTSELAAR, open positions, location of CONTAINERPARK ROTSELAAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONTAINERPARK ROTSELAAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONTAINERPARK ROTSELAAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONTAINERPARK ROTSELAAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONTAINERPARK ROTSELAAR, employees, financial statistics.