Victor's Tailor

Contactgegevens Victor's Tailor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Victor's Tailor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Victor's Tailor

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Combattants 86; 1310; La Hulpe, België

Telefoon (phone): 02 653 75 75 (+32-02 653 75 75) 02 653 75 75 (+32-02 653 75 75)

Fax (fax): +32 (50) 173-18-43 +32 (50) 173-18-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Victor's Tailor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Victor's Tailor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Victor's Tailor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Victor's Tailor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Victor's Tailor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Victor's Tailor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Victor's Tailor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Victor's Tailor
Products information Victor's Tailor

BTW identificatienummer (tax): BE01563598632
Ondernemingsnummer: 9725067138
Hoofdstad (capital): 324,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 302,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Victor's Tailor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tailors - Men's clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Victor's Tailor
(Get full report from official database of BE for Victor's Tailor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Victor's Tailor
Addition kinds of activities for Victor's Tailor

809902. Fysisch onderzoek en testdiensten | Physical examination and testing services
01160000. Soja bonen | Soybeans
07230208. Rijstdroogdiensten | Rice drying services
35640201. Vliegtuigen (blower) | Aircurtains (blower)
36430301. Caps en stekkers, elektrisch: bijlage | Caps and plugs, electric: attachment
36639906. Mobiele communicatieapparatuur | Mobile communication equipment
51370204. Ondergoed: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Underwear: women's, children's, and infants'

Werken bij Victor's Tailor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Victor's Tailor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Victor's Tailor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Victor's Tailor. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Beernem 16u/week (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Beernem, telkens 8u. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken, ev. ook wassen maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Ekeren - Brasschaat (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Studenten productie juni-juli-augustus (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Lokeren zijn we op zoek naar enkele studenten die een 3tal weken beschikbaar zijn in de periode juni tot augustus. Je werkt in een productieomgeving en staat in voor het in-en uitpakken, sorteren en labelen van kleine metalen onderdelen. Ben je beschikbaar om als student een 3tal weken te werken en wil je een centje bijverdienen? Contacteer ons dan zo snel mogelijk!

  • Studenten verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Tongeren, specialist in verse groenten, fruit, verse salades... zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op woensdagnamiddag en/of in het weekend te werken. Je zal instaan voor het verder helpen van de klanten, het bedienen van de kassa, opruimen, hulp in de keuken...

  • Jobstudent poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zoeken wij iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • polyvalent verkoopsmedewerker (jobstudent) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    kassa bedienen van de klanten aan de traiteur afdeling maken van diverse bereidingen Klantgericht en beleefd adviseren van klanten. Onderhoud van de winkel.

  • Medewerker technische dienst (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    het preventief en curatief onderhoud van het machinepark interventies in het machinepark Contact met en opvolging van buitenfirma's Beheer wisselstukken ism technisch aankoper Samenwerking met technisch verantwoordelijken ...

  • Bakker (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Wouters Brood & Patisserie

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de productie van brood.

  • Klusjesman Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Brainbridge - Migration Expert Database SQL Server or VMware (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Location: Brussels Job type: Database DWH and BI Or System and infrastructure     Responsibilities   Als Migratie expert "DBA Microsoft SQL Server", helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen ...     Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Microsoft SQL Server 2005 --> 2014 Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows Data migration tools / replication (interruptive & non-interruptive modus Informatica-toepassingen   OF     Description   Als Migratie expert "Wintel (Windows & x86) en VMware virtualisatie" helpt u met volgende taken: correct in scope brengen wat er gemigreerd dient te worden opstellen van de scripts of procedures om deze migratie uit te voeren afstemmingsmeetings bijwonen om het migratie traject in detail te overlopen effectieve uitvoering van de migratie (export) rapporteren aan de team-lead en bijhouden van de gedane migraties aanpassen van de CMDB en het decom proces initiëren volgens de geldende processen   Technical skills In staat om kennis door te geven, een goede technische oplossing te vinden voor eender welk problem kan snel bestaande situaties inschatten en analyseren begrijpt ICT architectuur schema's Windows Server Virtualisatie (VMware) Basic Microsoft & Unix systems, network: VLAN, VRF, routing, Firewall, proxy, reverse proxy, load balancing. Plus = Sun Solaris) Basic scripting: Perl, Phyton, SH, Bash, KSH, PowerShell ITIL Foundations Data Center management PC Operating System Windows x86 infrastructure Informatica-toepassingen Scripting (PowerShell, PowerCLI, enz..) Microsoft Office pakket (Word, Excel, PowerPoint)

  • ERVAREN MECANICIEN BMW @ VERHELST OOSTENDE (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: BMW Group Belux

    Type: Werfreserve

    Je voert als technieker de onderhouden en mechanische werkzaamheden uit volgens de kwaliteitsstandaarden van BMW. Je gaat met de wagens naar de keuring. Je maakt de wagens klaar zodat ze tijdig kunnen afgeleverd worden. Je voert de klassieke controles uit met de universele meettoestellen in de concessie. Je communiceert als klantgerichte medewerker met je werkplaatsleider over de ondernomen acties om de klanten gedetailleerd te kunnen informeren. Je zorgt als fiere medewerker voor een nette en ordelijke werkplaats.

Zoek naar antwoorden van Victor's Tailor in sociale netwerken
Look for responds of Victor's Tailor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Victor's Tailor. Laat een reactie achter voor Victor's Tailor. Victor's Tailor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Victor's Tailor. Leave a respond for Victor's Tailor. Victor's Tailor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Victor's Tailor op de google maps. Adres en contacten Victor's Tailor
Location of Victor's Tailor on the google maps. Address and contacts of Victor's Tailor

Andere gerelateerde bedrijven als come Victor's Tailor Victor's Tailor: KBC | FRITUUR 'T PANNEKE | FISCO RULLES | ROYALE P?DALE ST.MARTIN | A. WILLEKENS

Other related companies as Victor's Tailor: KBC | FRITUUR 'T PANNEKE | FISCO RULLES | ROYALE P?DALE ST.MARTIN | A. WILLEKENS

Victor's Tailor is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Victor's Tailor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01563598632. Het bedrijf Victor's Tailor bevindt zich op het adres: Rue des Combattants 86; 1310; La Hulpe. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 324,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 302,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Tailors - Men's clothing. Producten gemaakt in Victor's Tailor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Victor's Tailor is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Victor's Tailor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Victor's Tailor, openstaande posities, locatie van Victor's Tailor op de kaart.

Victor's Tailor is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Victor's Tailor, company assigned to the tax number BE01563598632. The company Victor's Tailor is located at the address: Rue des Combattants 86; 1310; La Hulpe. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 324,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 302,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Tailors - Men's clothing. Products created in Victor's Tailor were not found.
The main activity of Victor's Tailor is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Victor's Tailor is not available. You also can look at reviews of Victor's Tailor, open positions, location of Victor's Tailor on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Victor's Tailor, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Victor's Tailor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Victor's Tailor, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Victor's Tailor, employees, financial statistics.