Sterckx G

Contactgegevens Sterckx G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sterckx G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sterckx G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Driesstraat 65; 1790; Affligem (Teralfene), België

Telefoon (phone): 053 66 79 90 (+32-053 66 79 90) 053 66 79 90 (+32-053 66 79 90)

Fax (fax): +32 (86) 116-47-53 +32 (86) 116-47-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sterckx G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sterckx G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sterckx G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sterckx G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sterckx G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sterckx G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sterckx G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sterckx G
Products information Sterckx G

BTW identificatienummer (tax): BE01265594482
Ondernemingsnummer: 6696960449
Hoofdstad (capital): 925,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 233,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Sterckx G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tailors - Men's clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sterckx G
(Get full report from official database of BE for Sterckx G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sterckx G
Addition kinds of activities for Sterckx G

6732. Vertrouwen: educatief, religieus, enz. | Trusts: educational, religious, etc.
232199. Mannen en jongens meubilair, nec | Men's and boy's furnishings, nec
571902. Verlichting, lampen en accessoires | Lighting, lamps, and accessories
20859906. Rye Whisky | Rye whiskey
37510000. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles and parts
73899956. Verwelkomende diensten | Welcoming services

Werken bij Sterckx G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sterckx G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sterckx G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sterckx G. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker / operator waterzuivering - eco (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gemotiveerde operator / technieker die wij zoeken? Wij zoeken een technieker / operator waterzuivering voor een voedingsbedrijf te Heuvelland. Tewerkstelling in dagploeg. Als operator / technieker bestaat is je takenpakket zeer gevarieerd. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de waterzuivering, waterpark en kamerfilterpers en neemt stalen voor het labo. Als technieker zijn de eerste kleine reparaties je zelf uit te voeren, je krijgt assistentie bij grotere reparaties. Je onderhoud de installatie, ook de reiniging vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk als operator voor de nieuwe darmwasinstallatie, je neemt planning op voor afzet van afvalstromen en je rapporteert aan milieu-en projectverantwoordelijke. De omgeving nethouden is een evidentie.

  • Kraanman voor telescoopkraan (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen regio Ledegem zoeken we een kraanman voor het besturen van een telescoopkraan. Je staat in voor het bedienen van een telescoopkraan en montage van industriële en agrarische gebouwen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wortegem-Petegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • student verkoper herfstvakantie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een studentenjob tijdens de herstvakantie 2018? Voor een zeer mooie koekjes- en chocolade winkel te Brugge zoeken wij dynamische studenten Taken klantenonthaal, degustaties van producten, advies winkelinrichting, productuitstalling, ontvangst leveringen, voorraadbeheer afrekenen aan de kassa

  • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

    Type: Studentenjob

    * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Studentenjob (m/v) te Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUNKEMÖLLER MAASEIK

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Douane Declaranten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CEVA LOGISTICS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Douane Declarant lever je assistentie aan onze logistieke organisatie op het gebied van douane aangelegenheden. Met andere woorden je verzorg alle voorkomende douaneaangiften (import/export/transit) en verricht de daarbij behorende administratieve handelingen. Dit zowel voor zowel air, ocean als road zendingen. Bonded Warehouse verrichtingen (inslag/uitslag) zullen eveneens tot het takenpakket kunnen behoren. Je werkt nauw samen met onze expediteurs en warehouses. Je laat documenten aan de juiste instanties bezorgen en je informeert onze klanten. Uiteraard dien je goede contacten met de locale douanediensten te onderhouden Daarnaast verzorg je rapportages op week- en maandbasis en voor douanezaken ben je het aanspreekpunt voor (directe) collega’s en klanten. Je werkt volgens de werkinstructies en helpt bij het continue verbeteren van onze douaneverrichtingen en procedures Waar kom je te werken? Je komt werken in de Customs afdeling van CEVA Freight. Samen werken jullie aan een optimale uitvoering van operationele douaneprocessen voor onze verschillende klanten. Dat is alles behalve saai! Je hebt als standplaats Antwerpen. We leveren logistieke dienstverlening aan diverse industriële klanten en we groeien! Je rapporteert aan de Customs Compliance Coordinator. Wie zijn wij? CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

  • Werkplaatsverantwoordelijke (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: A.A. Lascon bvba

    Type: Vaste Job

    PROFIEL Ben jij een enthousiaste, leergierige metaalbewerker? Kan en wil je verantwoordelijkheid opnemen? Heb je kennis van lassen en planlezen? Dan hebben wij de functie voor jou! Als atelierverantwoordelijke vorm jij de link tussen atelier en ontwerper. Je stuurt het team van ateliermedewerkers aan en je zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Daarnaast wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken om mee te werken in het atelier. VEREISTE KWALIFICATIES Je kan (TIG-)lassen en planlezen. Je hebt ervaring in het metaal maar wil wat meer verantwoordelijkheid opnemen. Je hebt een goeie attitude en wil graag een combinatie van leidinggeven en meewerken. JOBGERELATEERDE COMPETENTIES - De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Fouten evalueren en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, ...) - Het materieel controleren en de lasparameters (intensiteit, debiet, ...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen

  • Team Lead Finance (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: CCV Belgium

    Type: Vaste Job

    Als Team Lead Finance ben je verantwoordelijk voor de aansturing van twee Financial Officers en vijf Billing & Collection Officers. Jouw doel is om de kwaliteit van de afdeling steeds te optimaliseren en om de goede teamwerking te waarborgen. Je begeleidt de medewerkers bij hun professionele ontwikkeling, zowel op vlak van hard skills als soft skills. Daarnaast fungeer je als regisseur bij het opstellen en optimaliseren van de administratieve en financiële processen, waarbij je de vertaalslag maakt van het strategisch financieel beleid naar de operationele workflows. Je waakt over de permanentie binnen het team en ondersteunt jouw teamleden bij de dagelijkse uitvoering van hun job. Je fungeert als centraal aanspreekpunt en helpt hen bij concrete vraagstukken. Het regelmatig voeren van evolutie- en coachinggesprekken behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden. Ten slotte ben je een sleutelfiguur voor de samenwerking met de andere diensten en departementen binnen CCV Belgium. Je rapporteert aan de Head of Finance

  • Accountmanager (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: CAROS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Binnen een enthousiast en dynamisch team, bestaat uw taak erin klanten te werven en hen aangepaste oplossingen te bieden met betrekking tot financiële producten en overlijdensbijstand. Verantwoordelijkheden U maakt dagelijks nieuwe klanten. U brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie van onze maatschappij over aan prospecten en klanten. U draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten. U ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast. U verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • CHAUFFEUR / HULPBAKKER op zondag : FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    Helpen in bakkerij bij productie pistolets Klaarzetten van bestellingen voor de winkels Brood snijden en verpakken Camionette vullen volgens bestellijsten Winkel bevoorraden met camionette Camionette ledigen en magazijn ordelijk houden NACHTwerk zaterdagavond 22.00u tot zondag ochtend

Zoek naar antwoorden van Sterckx G in sociale netwerken
Look for responds of Sterckx G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sterckx G. Laat een reactie achter voor Sterckx G. Sterckx G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sterckx G. Leave a respond for Sterckx G. Sterckx G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sterckx G op de google maps. Adres en contacten Sterckx G
Location of Sterckx G on the google maps. Address and contacts of Sterckx G

Andere gerelateerde bedrijven als come Sterckx G Sterckx G: Banque Bruxelles Lambert SA | DEPOTTER | D.C.S. | UITKERKSE POLDER | O. VAES

Other related companies as Sterckx G: Banque Bruxelles Lambert SA | DEPOTTER | D.C.S. | UITKERKSE POLDER | O. VAES

Sterckx G is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sterckx G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01265594482. Het bedrijf Sterckx G bevindt zich op het adres: Driesstraat 65; 1790; Affligem (Teralfene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 925,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 233,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Tailors - Men's clothing. Producten gemaakt in Sterckx G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sterckx G is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sterckx G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sterckx G, openstaande posities, locatie van Sterckx G op de kaart.

Sterckx G is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sterckx G, company assigned to the tax number BE01265594482. The company Sterckx G is located at the address: Driesstraat 65; 1790; Affligem (Teralfene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 925,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 233,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Tailors - Men's clothing. Products created in Sterckx G were not found.
The main activity of Sterckx G is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Sterckx G is not available. You also can look at reviews of Sterckx G, open positions, location of Sterckx G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sterckx G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sterckx G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sterckx G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sterckx G, employees, financial statistics.