Jean (Kleding)

Particuliere bedrijvencommunicatie • Jean (Kleding)
Private companiesCommunications • Jean (Kleding)

Contactgegevens Jean (Kleding): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jean (Kleding): address, phone, fax, email, website, opening hours

Jean (Kleding)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fraikinstraat 18; 2200; Herentals, België

Telefoon (phone): 014 21 19 61 (+32-014 21 19 61) 014 21 19 61 (+32-014 21 19 61)

Fax (fax): +32 (14) 290-80-84 +32 (14) 290-80-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jean (Kleding): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jean (Kleding)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jean (Kleding)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jean (Kleding), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jean (Kleding). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jean (Kleding), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jean (Kleding). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jean (Kleding)
Products information Jean (Kleding)

BTW identificatienummer (tax): BE05337127685
Ondernemingsnummer: 3359313964
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 136,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Jean (Kleding) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tailors - Men's clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jean (Kleding)
(Get full report from official database of BE for Jean (Kleding))

Aanvulling soorten activiteiten voor Jean (Kleding)
Addition kinds of activities for Jean (Kleding)

239201. Kussens en kussens | Cushions and pillows
753700. Reparaties voor auto-overbrenging | Automotive transmission repair shops
10210000. Koperertsen | Copper ores
23210201. Polo shirts, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Polo shirts, men's and boys': made from purchased materials
35650204. Label bevochtigers, industrieel | Label moisteners, industrial
76220305. Video reparatie | Video repair
94110401. Administratie van educatieve programma's, federale overheid | Administration of educational programs, federal government

Werken bij Jean (Kleding): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jean (Kleding): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jean (Kleding). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jean (Kleding). Looking for open vacancies in other companies

  • 4 accountmanagers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is ruim 30 jaar actief in de media. Ze zijn van pionier uitgegroeid tot één van de belangrijkste belgische mediabedrijven en bieden met 34 titels in 9 sectoren een uniek platform voor uw campagnes. Als innovatief en toonaangevend uitgever zijn we op zoek naar 4 accountmanagers om ons team te vervolledigen. U verkoopt advertentieruimtes aan klanten en prospecten actief in de B-to-B sector. U informeert en adviseert hen over het huidige aanbod van multimediale uitgaven en hoe ze de rentabiliteit van hun communicatiebudget kunnen verhogen. U zal de eerste 6 maanden hoog opgeleid worden daarin zal je alsook telefonisch klanten benaderen en op termijn de baan opgaan. Stap voor stap maken ze van jou een sterk salesprofiel.

  • Verpakker (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Komen zijn wij op zoek naar verpakkers, medewerkers in de voeding. Dit gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden voor de eindejaarsperiode.

  • Onderhoudstechnieker volcontinu (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in regio Evergem, actief in de chemie, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor preventief onderhoud, interventies en herstellingen. Je hebt kennis van elektromechanica. Schoolverlaters zijn welkom! Je zal werken in een volcontinu systeem.

  • Technisch operator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende firma's in de regio van Turnhout zijn we op zoek naar technisch operators. Als operator bedien je de machine. Het is een pluspunt indien je ook zelfstandig de machine kan omstellen en kleine storingen kan oplossen.

  • Projectleider (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je garandeert een correcte voorbereiding, organisatie en uitvoering van de projecten, conform plannen en lastenboeken; Je kan hiervoor rekenen op de ondersteuning van een projectteam; Meer concreet sta je in voor de planning en organisatie van de werf en verzeker je een goede continuïteit van de werken. Hiertoe stuur je rechtstreeks de ploegbazen en eventuele onderaannemers aan; Je organiseert de werfvergadering en installeert het nodige overleg met de betrokken stakeholders. Budgetcontrole en bewaking van timing behoren tevens tot jouw verantwoordelijkheden. Op die manier garandeer je een kwaliteitsvolle en tijdige oplevering van jouw projecten; Je rapporteert aan de directeur uitvoering.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp Herentals en randgemeenten (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Orderpick(st)er met reachtruckattest (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Orderpicker/ster gezocht voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Je werkt in een vaste avondploeg van 15u30 - 23u10

  • Jobstudent - marketing/communicatie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigde waarde binnen de productie van tegels en klinkers.

  • jobstudent McDonald's Wapenplein Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Studentenjob

    wij zoeken nog jobstudenten om ons team te versterken aan de kassa en in de keuken tijdens de vakanties en drukke weekends. Je kan reeds vanaf 15 jaar bij ons terecht voor een vakantiejob.

  • Student zorg of verpleegkunde wzc De Meers (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: WOON EN ZORGCENTRUM DE MEERS

    Type: Studentenjob

    De Meers in Waregem is een woonzorgcentrum van het OCMW met een hart voor zorg en zin in zorg. Wij bieden een aangepaste woongelegenheid aan bejaarden en jongere zorgbehoevenden ongeacht hun filosofische, ethische, culturele en politieke overtuiging of hun financiële situatie. Wij leggen de klemtoon op kwalitatief hoogstaande zorg voor onze bewoners. Daarnaast streven wij ook naar een positief werkklimaat waarin onze medewerkers zich kunnen ontplooien. Interesse om tijdens de weekends of om deze zomer aan de slag te gaan als jobstudent verpleging of verzorging in wzc De Meers? Contacteer dan zo snel mogelijk de personeelsdienst van OCMW Waregem: 056 62 87 40 of [email protected] of https://www.jobsolutions.be/register/803/personal

  • ETUDIANTS - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept est une agence active depuis 29 ans dans le domaine du Field marketing (conception, organisation, réalisation et suivi de campagnes promotionnelles dirigées vers le terrain). Voulez-vous en savoir plus sur ce que nous faisons? Regardez notre vidéo ici Nous sommes à la recherche d'une nouvelle équipe permanente d'étudiants pour présenter les produits D-Drinks / Obrigado au grand public sur base de dégustations et d'animations en grande surface. Les clients potentiels auront l'opportunité de découvrir, goûter et acheter les produits. Obrigado est de l'eau de coco 100% pure provenant d'une ferme à Bahia, au Brésil! Une fois que vous avez essayé Obrigado, vous ne boirez plus jamais d’autre eau de coco. Obrigado n'est jamais exposé à l'air avant que vous l'ouvrez et est rempli de vitamines et de minéraux.

  • Auto - mechanieker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben je een mechanieker die het gewoon is om aan een auto te sleutelen? Kan je basiskennis lassen en zoek je een job te Oostende in een vooraanstaande garage? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Jouw kerntaken als auto mechanieker zijn onder meer: Onderhoud, herstellings- en diagnosewerken en herstellingen van de auto.Dit wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de invoerder en volgens de inhoud van de werkkaart. Administratieve verwerking van uitgevoerde werken volgens de richtlijnen van de constructeur. Oplossingsgericht communiceren met de constructeur bij technische probleemgevallen. Je rapporteert aan de werkplaatsoverste.

Zoek naar antwoorden van Jean (Kleding) in sociale netwerken
Look for responds of Jean (Kleding) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jean (Kleding). Laat een reactie achter voor Jean (Kleding). Jean (Kleding) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jean (Kleding). Leave a respond for Jean (Kleding). Jean (Kleding) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jean (Kleding) op de google maps. Adres en contacten Jean (Kleding)
Location of Jean (Kleding) on the google maps. Address and contacts of Jean (Kleding)

Andere gerelateerde bedrijven als come Jean (Kleding) Jean (Kleding): ROUSSEAUX PHILIPPE SA | ROBERT VAN DEN ABEELE | MIKADO CLUB | LINDA DE VRIESE | Pahaut J

Other related companies as Jean (Kleding): ROUSSEAUX PHILIPPE SA | ROBERT VAN DEN ABEELE | MIKADO CLUB | LINDA DE VRIESE | Pahaut J

Jean (Kleding) is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jean (Kleding), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05337127685. Het bedrijf Jean (Kleding) bevindt zich op het adres: Fraikinstraat 18; 2200; Herentals. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 136,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Tailors - Men's clothing. Producten gemaakt in Jean (Kleding) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jean (Kleding) is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jean (Kleding) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jean (Kleding), openstaande posities, locatie van Jean (Kleding) op de kaart.

Jean (Kleding) is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jean (Kleding), company assigned to the tax number BE05337127685. The company Jean (Kleding) is located at the address: Fraikinstraat 18; 2200; Herentals. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 136,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Tailors - Men's clothing. Products created in Jean (Kleding) were not found.
The main activity of Jean (Kleding) is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Jean (Kleding) is not available. You also can look at reviews of Jean (Kleding), open positions, location of Jean (Kleding) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jean (Kleding), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jean (Kleding), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jean (Kleding), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jean (Kleding), employees, financial statistics.