Van Den Bosch A

Particuliere bedrijvenBosbouw • Van Den Bosch A
Private companiesForestry • Van Den Bosch A

Contactgegevens Van Den Bosch A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Den Bosch A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Den Bosch A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hillarestraat 318; 9160; Lokeren, België

Telefoon (phone): 09 348 59 89 (+32-09 348 59 89) 09 348 59 89 (+32-09 348 59 89)

Fax (fax): +32 (4) 677-88-16 +32 (4) 677-88-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Den Bosch A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Den Bosch A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Den Bosch A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Den Bosch A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Den Bosch A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Den Bosch A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Den Bosch A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Den Bosch A
Products information Van Den Bosch A

BTW identificatienummer (tax): BE05175628662
Ondernemingsnummer: 9266662597
Hoofdstad (capital): 251,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 367,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Van Den Bosch A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tailoring - Jobbing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Den Bosch A
(Get full report from official database of BE for Van Den Bosch A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Den Bosch A
Addition kinds of activities for Van Den Bosch A

28650305. Benzol (industriële organische chemische stof) | Benzol (industrial organic chemical)
36250202. Regelstroom relais, industrieel | Control circuit relays, industrial
36259913. Positioneringsregelaars, elektrisch | Positioning controls, electric
51590403. Woltoppen | Wool tops
96619900. Ruimteonderzoek en -technologie, nec | Space research and technology, nec

Werken bij Van Den Bosch A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Den Bosch A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Den Bosch A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Den Bosch A. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Advisor m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de ruime regio van Aalst zijn wij op zoek naar: Als Customer Care Agent ben je het centraal contact van de klant met ons bedrijf. Een specifiek klantenportfolio wordt aan je toegewezen en je handelt in samenwerking met een van onze commerciële mensen om snel en adequaat in te spelen op alle behoeften van de klant. In deze rol zorg je ervoor dat de juiste hoeveelheid van het gevraagde product wordt geleverd tegen de juiste prijs en op tijd aan de klant. Als de afspraken niet volgens plan verlopen, pas je aanpassingen aan of stel je alternatieven voor. Als centraal aanspreekpunt stuurt je de andere afdelingen om te zorgen dat de gemaakte afspraken met de klant worden nageleefd. Voor bepaalde gedeeltelijke taken kan je rekenen op de steun van onze klantenservice-experts. In geval van afwezigheid van een collega, worden de bestanden overgezet naar een back up afdeling. Om kwaliteitsdiensten te garanderen, heb je voldoende kennis van de activiteiten van de klant en bouw je een goede klanten klantencontact op. Je rappoort aan de Customer Care Manager.

  • Maintenance Supervisor AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je streeft ernaar om samen met je team de lijnen te laten draaien met zo weinig mogelijk en zo kort mogelijke technische storingen. • Hierbij werk je op een efficiënte manier samen met productie om de mogelijke problemen op een right-first-time wijze aan te pakken en de wederkerende stilstanden te vermijden/weg te werken. • Je geeft leiding aan jouw team van techniekers: je ondersteunt, coacht en coördineert hun dagelijkse activiteiten en bent hun eerste aanspreekpunt • Bij aanhoudende storingen en/of defecten sta je in voor de analyse en kan je een oplossing voorstellen.

  • Tijdelijke inpakoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de inpak van verschillende onderdelen of van de afgewerkte stukken. - Bij het inpakken sta je ook in voor een snelle kwaliteitscontrole. - Je verpakt de goederen in zakken en/of dozen en voorziet deze van de nodige etiketten. - Je zet de verpakkingen klaar om opgehaald te worden.   - Je houdt jouw werkplaats netjes en houdt je aan de voorgeschreven hygiëneregels.

  • Stagiair Administratie Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Stagiair Administratie bij Qiwie krijg je de kans jouw oog voor detail aan te scherpen. Jij wilt graag verder ontdekken welke mogelijkheden er zijn om administratief werk echt leuk en aangenaam te kunnen maken. Jij weet dat dit helemaal niet saai hoeft te zijn. Je streeft er naar om alles perfect te laten kloppen tot een geheel en dit geeft je een voldaan gevoel. Je bent graag nauwkeurig als Stagiair Administratie zowel in je communicatie als in je opgelegde takenpakket.

  • Orderpicker oproepbasis (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. * Je voert operationele handelingen uit op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. * Je staat in voor een correcte en tijdige administratie van het productieproces. * Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. * Je verricht basis onderhoudswerkzaamheden en kunt technische en technologische storingen onderkennen. * Je levert een bijdrage tot het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. * Bij dit alles behoort het operationeel aansturen en controleren van medewerkers.

  • Natuursteenbewerker (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ravels zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker Je bent vertrouwd met het afwerken van maatwerk in natuursten. Je staat in voor zagen, lijmen, uitsparingen maken, polijsten, ...

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Onderhoudstechnieker/Koerman Bouw (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: G.L.K.

    Type: Vaste Job

    Taken: Je staat in voor het klein onderhoud en de herstellingen van: - bouwplaatsmachines, kleine machines en wagenpark; - je hebt ervaring met diverse machines zoals kraan, wiellader, zeefmachine en heftruck; - via preventief onderhoud voorkom je defecten en storingen; - je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan (elektrisch) handgereedschap; - je regelt afspraken met garages, zorgt dat het wagenpark tijdig naar keuring kan. Je staat in voor het overzicht van de stock van het materiaal op de site: - je zorgt dat het depot ordelijk en net blijft - je houdt overzicht op de stock; - je ontvangt en controleert leveringen op de koer; - je maakt de ladingen voor de werven klaar en staat in voor het transport naar de werven indien er zaken tekort zijn; - je komt uit de bouwsector, hebt affiniteit/kennis met bouwmaterialen.

  • Onsite IT Support medewerker (Brussel & Vl Brabant) (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: ITS GROUP BENELUX

    Type: Vaste Job

    Als Onsite IT-support engineer sta je in voor HW en SW support bij de gebruiker. Je repareert PC's/Portables en printers. Daarnaast sta je samen met je collega's in voor de installatie van nieuwe werkposten ( hardwarematig + imaging). Je installeert nieuwe software en lost SW-matige problemen op ( Windows, connectivity, mail, apllicaties, ....) ; kortom all- round troubleshooting

  • klinisch psycholoog - psychotherapeut op zelfstandige basis (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opdracht: Er zijn verschillende mogelijkheden: Geven van individuele begeleiding d.m.v. ACT, eventueel gebruik makend van andere therapeutische modellen Geven van individuele begeleiding d.m.v. voedingspsychologie

  • Tuinier (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADVANCE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een flexi - medewerker (ook gepensioneerden komen in aanmerking) gedurende 10 à 12u/week om de tuin te ondehouden. Werkuren : 3 dagen (afhankelijk van het seizoen) van 7u - 11u 's morgens. Het werkmateriaal wordt voorzien door Waer Waters.

Zoek naar antwoorden van Van Den Bosch A in sociale netwerken
Look for responds of Van Den Bosch A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Den Bosch A. Laat een reactie achter voor Van Den Bosch A. Van Den Bosch A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Den Bosch A. Leave a respond for Van Den Bosch A. Van Den Bosch A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Den Bosch A op de google maps. Adres en contacten Van Den Bosch A
Location of Van Den Bosch A on the google maps. Address and contacts of Van Den Bosch A

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Den Bosch A Van Den Bosch A: FERDINAND COREMANS | HEMA | Radio M.O.S. | T.C. TEN HOEVE | Continental Rent-a-Car

Other related companies as Van Den Bosch A: FERDINAND COREMANS | HEMA | Radio M.O.S. | T.C. TEN HOEVE | Continental Rent-a-Car

Van Den Bosch A is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Den Bosch A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05175628662. Het bedrijf Van Den Bosch A bevindt zich op het adres: Hillarestraat 318; 9160; Lokeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 251,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 367,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Tailoring - Jobbing. Producten gemaakt in Van Den Bosch A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Den Bosch A is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Den Bosch A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Den Bosch A, openstaande posities, locatie van Van Den Bosch A op de kaart.

Van Den Bosch A is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Den Bosch A, company assigned to the tax number BE05175628662. The company Van Den Bosch A is located at the address: Hillarestraat 318; 9160; Lokeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 251,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 367,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Tailoring - Jobbing. Products created in Van Den Bosch A were not found.
The main activity of Van Den Bosch A is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Den Bosch A is not available. You also can look at reviews of Van Den Bosch A, open positions, location of Van Den Bosch A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Den Bosch A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Den Bosch A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Den Bosch A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Den Bosch A, employees, financial statistics.