SERVICE CHEZ SOI

Contactgegevens SERVICE CHEZ SOI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERVICE CHEZ SOI: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERVICE CHEZ SOI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Hansen Soulie 78; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 734 35 25 (+32-02 734 35 25) 02 734 35 25 (+32-02 734 35 25)

Fax (fax): 02 734 08 72 (+32-02 734 08 72) 02 734 08 72 (+32-02 734 08 72)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERVICE CHEZ SOI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERVICE CHEZ SOI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERVICE CHEZ SOI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERVICE CHEZ SOI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERVICE CHEZ SOI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERVICE CHEZ SOI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERVICE CHEZ SOI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERVICE CHEZ SOI
Products information SERVICE CHEZ SOI

BTW identificatienummer (tax): BE05843872070
Ondernemingsnummer: 3282684326
Hoofdstad (capital): 334,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 571,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Party supplies - Rental

Product categorie (product category): Tableware - Rental

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERVICE CHEZ SOI
(Get full report from official database of BE for SERVICE CHEZ SOI)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERVICE CHEZ SOI
Addition kinds of activities for SERVICE CHEZ SOI

179699. Installatie van bouwapparatuur, nec | Installing building equipment, nec
01610204. Snap boan farm (struik en pole) | Snap bean farm (bush and pole)
24219906. Timmerhout: ruw, gezaagd of geschaafd | Lumber: rough, sawed, or planed
28999941. Geweer boren schoonmaakmiddelen | Rifle bore cleaning compounds
35520300. Machines en uitrusting voor verven, drogen en afwerken | Dyeing, drying, and finishing machinery and equipment
37140104. Reinigers, lucht, motorvoertuig | Cleaners, air, motor vehicle
38449904. Stralingsbestralingsapparatuur | Gamma ray irradiation equipment

Werken bij SERVICE CHEZ SOI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERVICE CHEZ SOI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERVICE CHEZ SOI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERVICE CHEZ SOI. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een groeiende organisatie met een digitale mindset en een nononse aanpak. - Je bent gemotiveerd om elke dag opnieuw een goede service te garanderen. - Je hebt een goed oog voor detail en controleert de dossiers nauwlettend. - Je bent nauwkeurig en verantwoordelijk (balansen, jaarrekeningen, fiscale aangiftes, e.d.) - Je bent gek op audits. Je voert deze dan ook uit op gevoerde boekhoudingen én rapporteert ze op kantoor en bij de klant.

  • Customer service officer Duitse markt regio Kortrijk (Tijdelijk tot eind maart) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie heb je volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het verwerken van de inkomende orders en het behandelen van de leveringen die betrekking hebben op de aan u toegewezen regio. Je fungeert als aanspreekpunt voor de klanten binnen uw regio (Duitse markt). Hierbij sta je ook in voor het behandelen van klachten betreffende de kwaliteit of de service. Bij vragen van klanten ga je steeds na of je deze zelf kan behartigen, dan wel of deze moeten worden doorgegeven een andere dienst of verantwoordelijke. Je stemt in deze functie ook dagelijks af met planning en productie. Daarnaast werk je mee aan diverse projecten rond customer service. Je rapporteert op wekelijkse basis rechtstreeks aan de teamleader customer service.

  • Junior Assistent bedrijfsleider met passie voor drones m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Aetos Drones, gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij de industriële toepassingen van drones, zijn we op zoek naar een energiek persoon, iemand die graag wil functioneren als assistent(e) bedrijfsleider. Je maakt offertes op, bezoekt klanten, neemt deel aan beurzen en als kers op de taart mag je ook met drones vliegen. Je gaat mee observeren op de werf, je maakt rapporten op, ... Kortom een zéér boeiende functie met uitdaging, een unieke jobinhoud & een job waar je met passie kan gaan werken.

  • ASSISTANT SHOPMANAGER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als rechterhand van de shopmanager: coach je je team dagelijks op de vloer help je bij het aanwerven van nieuwe medewerkers zorg je voor begeleiding en evaluaties van je medewerkers en studenten hou je ook focus op het behalen van targets en vertaalt deze in concrete uitdagingen voor het team (omzet conversie gemiddelde aantal stuks klantengegevens nps enz?) maak je ook positieplanningen en uurroosters op .....

  • ELEKTROMECHANICIEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Als elektromechanicien waak je over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Tot slot voer je zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit.

  • VERPLEEGKUNDIGE DAGDIENST (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Zorg voor Senioren

    Type: Vaste Job

    De residentie Woluwedal is een kleinschalig, familiaal woonzorgcentrum van 66 residenten. Wij streven als woonzorgcentrum voor een maximale autonomie bij onze bewoners. Zelfredzaamheid, een uitgebreid activiteitenprogramma en integratie van dementerende bewoners in onze dagelijkse werking zijn enkele van onze troeven. Als verpleegkundige sta je in voor: het bereiden en bedelen van medicatie bloedafnames, inspuitingen,... wondzorg de maandelijkse rondgang met CRA arts het opvolgen van het individuele zorgplan van de resident opstellen van vroegtijdige zorgplanningen ...

  • Metser / Diender (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: DE CRAECKER-VLAEMINCK

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een metser / diender met als taken Dienen van een ploeg metsers Snelbouwstenen en façade plaatsen Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...) Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...) Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, ...) Je kan onmiddellijk starten.

  • Productieoperator vullijn dranken flessen (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Bij de glaslijn krijgt werkt u samen met 2 collega's. In een flexibele opstelling bedient men met 2 personen alle machines (KRONES): inpakker, uitpakker, vuller, inspector, etiketmachine, spoelmachine, .. U werkt in een team van 3 collega's en dit in een vaste ploeg. U leert alle functionaliteiten van de diverse machines. U waakt over de goede werking van de machines, u leert alle details van de machine en kan deze zelf afstellen en ombouwen naar een ander flesformaat. U bent verantwoordelijk voor de werking en netheid van uw machine. Dagelijks bij het einde van de shift wordt er grondig gereinigd.

  • Freelance docent 'tuinontwerper' (locatie:Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een lesgever : Tuinontwerp Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring met het geven van lessen of workshops. We hechten vooral belang aan ervaring uit het werkveld die je kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Freelance docent sportmanagement (locatie: Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent sport management: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. Belangrijkste aspect is jouw praktijkervaring en dat je deze op een erg gedreven manier kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Verkoper Residentieel (Beleggings)vastgoed (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: TRES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Be-Housing bestaat 35 jaar en bezit in Vlaanderen en Brussel meer dan 1000 gemeubelde flats, hotelkamers, serviceflats en vakantiewoningen. Voor de verkoop van individuele units voor eigen gebruik en als belegging zijn we op zoek naar een topverkoper die de mensen hierin kan begeleiden. Dit kan perfect als bijverdienste tijdens de avonduren en in het weekeinde

  • Medewerker hotel (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: T'BUSKRUID

    Type: Flexijob

    Je taken bestaan uit: het poetsen van de hotelkamers; het verzorgen van het ontbijt; het poetsen van de gemeenschappelijke ruimtes. Je werkt zeker op zondag en vrijdag, de derde werkdag kan bepaald worden in overleg.

Zoek naar antwoorden van SERVICE CHEZ SOI in sociale netwerken
Look for responds of SERVICE CHEZ SOI in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERVICE CHEZ SOI. Laat een reactie achter voor SERVICE CHEZ SOI. SERVICE CHEZ SOI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERVICE CHEZ SOI. Leave a respond for SERVICE CHEZ SOI. SERVICE CHEZ SOI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERVICE CHEZ SOI op de google maps. Adres en contacten SERVICE CHEZ SOI
Location of SERVICE CHEZ SOI on the google maps. Address and contacts of SERVICE CHEZ SOI

Andere gerelateerde bedrijven als come SERVICE CHEZ SOI SERVICE CHEZ SOI: Claes C | La Famille Heureuse | De La Grense R | ARMAND MEUNIER | De Paepe Jan

Other related companies as SERVICE CHEZ SOI: Claes C | La Famille Heureuse | De La Grense R | ARMAND MEUNIER | De Paepe Jan

SERVICE CHEZ SOI is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERVICE CHEZ SOI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05843872070. Het bedrijf SERVICE CHEZ SOI bevindt zich op het adres: Avenue Hansen Soulie 78; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 334,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 571,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Tableware - Rental. Lijst met producten zijn Party supplies - Rental.
De hoofdactiviteit van SERVICE CHEZ SOI is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERVICE CHEZ SOI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERVICE CHEZ SOI, openstaande posities, locatie van SERVICE CHEZ SOI op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SERVICE CHEZ SOI is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERVICE CHEZ SOI, company assigned to the tax number BE05843872070. The company SERVICE CHEZ SOI is located at the address: Avenue Hansen Soulie 78; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 334,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 571,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Tableware - Rental. List of products are Party supplies - Rental.
The main activity of SERVICE CHEZ SOI is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SERVICE CHEZ SOI is not available. You also can look at reviews of SERVICE CHEZ SOI, open positions, location of SERVICE CHEZ SOI on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERVICE CHEZ SOI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERVICE CHEZ SOI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERVICE CHEZ SOI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERVICE CHEZ SOI, employees, financial statistics.