LIBRAIRIE CARINE

Contactgegevens LIBRAIRIE CARINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE CARINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE CARINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE REN? DUBREUCQ 1; 7880; VLOESBERG/FLOBECQ, België

Telefoon (phone): 68448633 (+32-68448633) 68448633 (+32-68448633)

Fax (fax): +32 (68) 294-51-43 +32 (68) 294-51-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE CARINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE CARINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE CARINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE CARINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE CARINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE CARINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE CARINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE CARINE
Products information LIBRAIRIE CARINE

BTW identificatienummer (tax): BE02187347412
Ondernemingsnummer: 4450256347
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Activit茅s: Photocopies.. D茅veloppement Photo: 1 Heure.. Produits: Bandes Dessin茅es.. Produits: Confiserie.. Produits: Papeterie.. Services: Ouvert le Week-End.

Product categorie (product category): Tabac. Librairies. Pain, p?tisseries and confiseries. Journaux. Imprimeries and copyshops. Equipement photographique. Fournitures de bureau

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE CARINE
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE CARINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE CARINE
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE CARINE

382304. Industriële proces meetapparatuur | Industrial process measurement equipment
20649918. Popcornballetjes of andere behandelde popcornproducten | Popcorn balls or other treated popcorn products
36690206. Verkeerssignalen, elektrisch | Traffic signals, electric
37310204. Patrouilleboten, gebouw en reparatie | Patrol boats, building and repairing
49590302. Milieuopruimingsdiensten | Environmental cleanup services

Werken bij LIBRAIRIE CARINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE CARINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE CARINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE CARINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker dienst revisie (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Ternat zijn we op zoek naar een elektromechanieker dienst revisie. Jouw takenpakket zal bestaan uit het assisteren in de afdeling revisie, het assembleren van mechanische kraanonderdelen, het bevestigen van elektrische kabels aan liebherr snelmontage- en torenkranen en het onderhoud van het machinepark.

  • Metaalbewerker (M/V) (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalbewerker werk je in het bedrijf zelf en sta je in voor diverse metaalbewerkingen: - plooien - zowel CNC als conventioneel, maar dit kan aangeleerd worden - Zagen - Snijden - Assembleren Bijkomend eventueel halfautomaatlassen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OORDEGEM (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oordegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • monteur beurs 16/11 en 23/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt volledige bar- en grootkeuken uitrusting voor café, restaurant, funeraria, scholen en gemeenschapinstelling. Ze zoeken een handige student (m/v) om de beursstand mee te gaan helpen opbouwen voor een beurs te Gent. Je dient beschikbar te zijn op vrijdag 16/11 en vrijdag 23/11. Op 16/11 ga je de stand moeten mee helpen opbouwen en op 23/11 ga je mee de stand helpen afbreken. Je vertrekt rond 4u ('s morgens vanuit Hasselt samen met enkele vaste medewerkers) en bent in de namiddag terug (afhankelijk van het verkeer).

  • Deeltijds Magazijnier (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is op zoek naar een deeltijds magazijnmedewerker. Enerzijds sta je in voor het orderen en sorteren van het magazijn en anderzijds zorg je er voor dat iedere bestellingen ordelijk en netjes kan geleverd worden bij de klant. Het magazijn is jou verantwoordelijkheid en je draagt hier ook zorg voor. Je bent ook bereid de camion mee te laden en te lossen

  • Jobstudent schoonmaak te Geel (m/v) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak van 31/8 tot 6/9 bij onze klant in Geel. Dagelijks werk je van 6u tot 12u30.

  • administratief medewerker - sales (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker - sales ben je werkzaam op de binnendienst verkoop van onze klant. Je werkt nauw samen met de buitendienst en de planningsafdeling Je staat in voor klantencontact via mail en telefoon Je informeert klanten over levertijden, voorraden, advies en technische ondersteuning Je maakt technische offertes op Je geeft orders in Je handelt eventuele klachten af Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Assistent Ingenieur Ontwikkeling Elektromobiliteit (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    De afdeling Elektriciteit is binnen het ‘Engineering Department Bus & Car’ verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderzoeken, definiëren en testen van elektrische en elektronische componenten in zowel stadsbussen als autocars. Binnen de groep Openbaar Vervoer worden klantspecifieke bussen ontwikkeld voor heel Europa. Het betreft hier voertuigen met diverse aandrijvingen (diesel, hybride, CNG, Fuel Cell, trolley, elektrisch) in afmetingen van 8 tot 24m met het modernste design. - U staat in voor het uitwerken van elektrische systemen voor hybride en elektrische stadsbussen. - U werkt in team aan een nieuwe ontwikkeling en rapporteert aan de projectingenieur. - U staat in voor het bestuderen, tekenen en ontwerpen van elektrische schema’s voor voertuigen. - U definieert elektrische bedradingen en componenten (elektromobiliteit en voertuigelektronica). - U werkt definitiedossiers van hybride en elektrische stadsbussen uit: o Principiële voertuigschema’s o Uitvoeringsplannen voor de productieafdelingen o Software-aanpassingen - U instrueert en ondersteunt de medewerkers in de productieafdelingen. - U programmeert kleine software wijzigingen (training on the job). - U test nieuwe ontwikkelingen en verwerkt de resultaten. Samen met een ingenieur analyseert U de resultaten. - U fungeert als vraagbaak voor de naverkoopdiensten en de productieafdelingen.

  • Chauffeur C (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: QUALITYTRANS

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vrachtwagen leveren bij derden

  • zelfstandig kinesist orthopedie en manuele therapie (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: GZA Ziekenhuizen Sint-Jozef

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de kinesitherapeutische behandeling van ambulante patiënten: algemene en orthopedische revalidatie. Je werkt mee aan de uitbreiding van de ambulante therapie. Daarnaast geef je de groepslessen rugrevalidatie. Je werkt deeltijds (vast op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en vrijdagnamiddag). Daarnaast kan je vanaf midden december op maandagvoormiddag, woensdag een hele dag en vrijdagvoormiddag (vanaf januari) een collega vervangen.

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

  • Productiemedewerker (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant in Alken gespecialiseerd in het vervaardigen van voornamelijk rubberen producten voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar productiemedewerkers. In de mengafdeling worden de grondstoffen gemengd en voorgevormd tot blokken. In het begin zal je het merendeel van je tijd spenderen aan het afnemen van de blokken van de band. Er wordt een interne opleiding voorzien om alles goed onder de knie te krijgen. Je bent een harde werker, flexibel ingesteld en gemotiveerd. Je bent bereid om in een 2-ploegensysteem te werken of in een vaste nachtpost. Je krijgt een aantrekkelijk loon, aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremies. Ben jij onze ideale kandidaat? Neem dan snel contact met ons op via het nummer 011/22.99.85 of stuur je persoonlijke CV naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE CARINE in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE CARINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE CARINE. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE CARINE. LIBRAIRIE CARINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE CARINE. Leave a respond for LIBRAIRIE CARINE. LIBRAIRIE CARINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE CARINE op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE CARINE
Location of LIBRAIRIE CARINE on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE CARINE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE CARINE LIBRAIRIE CARINE: DEUTSCHE BANK S.P.A. | KEMEL | JEAN-LUC LEDOUX | Poldan BVBA | LEOPOLD DOBBELAERE

Other related companies as LIBRAIRIE CARINE: DEUTSCHE BANK S.P.A. | KEMEL | JEAN-LUC LEDOUX | Poldan BVBA | LEOPOLD DOBBELAERE

LIBRAIRIE CARINE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE CARINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02187347412. Het bedrijf LIBRAIRIE CARINE bevindt zich op het adres: RUE REN? DUBREUCQ 1; 7880; VLOESBERG/FLOBECQ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 652,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Tabac. Librairies. Pain, p?tisseries and confiseries. Journaux. Imprimeries and copyshops. Equipement photographique. Fournitures de bureau. Lijst met producten zijn Activit茅s: Photocopies.. D茅veloppement Photo: 1 Heure.. Produits: Bandes Dessin茅es.. Produits: Confiserie.. Produits: Papeterie.. Services: Ouvert le Week-End..
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE CARINE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE CARINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE CARINE, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE CARINE op de kaart.

LIBRAIRIE CARINE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE CARINE, company assigned to the tax number BE02187347412. The company LIBRAIRIE CARINE is located at the address: RUE REN? DUBREUCQ 1; 7880; VLOESBERG/FLOBECQ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 652,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Tabac. Librairies. Pain, p?tisseries and confiseries. Journaux. Imprimeries and copyshops. Equipement photographique. Fournitures de bureau. List of products are Activit茅s: Photocopies.. D茅veloppement Photo: 1 Heure.. Produits: Bandes Dessin茅es.. Produits: Confiserie.. Produits: Papeterie.. Services: Ouvert le Week-End..
The main activity of LIBRAIRIE CARINE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE CARINE is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE CARINE, open positions, location of LIBRAIRIE CARINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE CARINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE CARINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE CARINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE CARINE, employees, financial statistics.