CONTAINERPARK LOCHRISTI

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • CONTAINERPARK LOCHRISTI
Private companiesPaper and Allied Products • CONTAINERPARK LOCHRISTI

Contactgegevens CONTAINERPARK LOCHRISTI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONTAINERPARK LOCHRISTI: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONTAINERPARK LOCHRISTI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZAVEL 7; 9080; LOCHRISTI, België

Telefoon (phone): 93555206 (+32-93555206) 93555206 (+32-93555206)

Fax (fax): +32 (60) 120-91-93 +32 (60) 120-91-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONTAINERPARK LOCHRISTI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONTAINERPARK LOCHRISTI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONTAINERPARK LOCHRISTI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONTAINERPARK LOCHRISTI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONTAINERPARK LOCHRISTI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONTAINERPARK LOCHRISTI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONTAINERPARK LOCHRISTI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONTAINERPARK LOCHRISTI
Products information CONTAINERPARK LOCHRISTI

BTW identificatienummer (tax): BE04090454101
Ondernemingsnummer: 9562469482
Hoofdstad (capital): 438,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 221,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in CONTAINERPARK LOCHRISTI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONTAINERPARK LOCHRISTI
(Get full report from official database of BE for CONTAINERPARK LOCHRISTI)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONTAINERPARK LOCHRISTI
Addition kinds of activities for CONTAINERPARK LOCHRISTI

509401. Edelstenen en metalen | Precious stones and metals
13890304. Reinigingsputten | Cleaning wells
17710301. Blacktop (asfalt) werk | Blacktop (asphalt) work
20410112. Sorghumkorrelmeel | Sorghum grain flour
22820301. Vezelgaren van dieren: draaien, wikkelen of spoelen | Animal fiber yarn: twisting, winding, or spooling
26530104. Pads, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Pads, corrugated: made from purchased materials
33510200. Koper en buislegering buis en buis | Copper and copper alloy pipe and tube
62110200. Flotatiebedrijven | Flotation companies
67999900. Beleggers, nec, nec | Investors, nec, nec

Werken bij CONTAINERPARK LOCHRISTI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONTAINERPARK LOCHRISTI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONTAINERPARK LOCHRISTI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONTAINERPARK LOCHRISTI. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Leef jij je graag uit met het onderhouden en herstellen van een enorme diversiteit aan machines en installaties zoals spuitcabines, rolbruggen, korrelstraalcabines, industriële reinigingsmachines, hefvijzels, CNC-gestuurde frees- en kottermachines , lasinstallaties, …? Zoek je daarenboven een job waarbij je elke dag kan bijleren en heel zelfstandig in een klein team mag werken? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen voor het uitvoeren van zowel eenvoudige onderhoudstaken als voor complexe onderhoudswerkzaamheden. Je voert interventies uit aan elektromechanische machines en installaties. Je lost pannes en storingen op, samen met je team. Je realiseert geplande onderhoudswerken zoals het preventief vervangen van onderdelen. Je doet kleine revisies van onderdelen, vijzels, bewerkingsmachines, … .

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Productiemedewerkers (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het instellen van de verzamelhechter naargelang het werk en bijstellen waar nodig, - Tijdens de productie het bedienen van de machine met het oog op een onberispelijke kwaliteit en productiviteit, - Paletten binnenwerk en covers bijzetten en afgewerkte producten wegbrengen, - Afgewerkte, geniete brochures op kwaliteit controleren, - Het motiveren van de medewerkers aan de machine en bijsturen waar nodig.

  • Productie Operator 2-ploegen of vaste nacht (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, gevestigd te Hamont, is één van de belangrijkste Europese kaarsenproducenten en is internationaal actief in verschillende marktsegmenten, zoals consumermarkt, horeca en religieuze markten. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar gemotiveerde productie operatoren en dit voor zowel 2 wisselende ploegen (6-14u en 14-22u) als voor de vaste nacht (22-6u). Als productie operator zorg je voor het instellen en ombouwen van de productiemachines. Je voert ook kleine onderhoudswerken uit.

  • Reachtruckchauffeurs (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruckattest. Je zal tewerkgesteld worden als magazijnmedewerker en zal moeten orderpicken en werken met een reachtruck. Deze functie kan fulltime ingekleed worden maar indien je opzoek bent naar een job op oproepbasis is daar ook een mogelijkheid toe.

  • Magazijnier (m/v) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Eén van onze klanten uit Lommel is op zoek naar een magazijnier. Je zal werken in een koude omgeving (2-4 graden) met aangepaste kledij.

  • Huishoudhulp m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Vilvoorde

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken entousiaste medewerkers die in volgende regio willen/kunnen werken : Brussel, Vilvoorde, Grimbergen, Zemst, Eppegem, Weerde, ........ Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat

  • poetshulp (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services Dilbeek

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Commercieel medewerker binnendienst (NL/FR) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Optelec

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker ben je werkzaam op de binnendienst verkoop in een klein gemotiveerd team. Onze klanten zijn mensen met een visuele beperking die een oplossing zoeken om hun beperking te compenseren. Vanuit de binnendienst doe je opvolging van offertes, verwerkt binnenkomende orders,houdt de websites actueel, verzorgt communicatie materiaal en gebruikt optimaal ons ERP en CRM systeem. Je vind het leuk om hulpmiddelen te demonstreren op beurzen en in onze demoruimte en adviseert over de producten en toepassingen. Je communiceert vlotjes in het Nederlands en Frans met onze relaties. Je hebt groot verantwoordelijkheids gevoel en houdt van de samenwerking met de tien directe collega's en de collega's in het buitenland.

  • ploegbaas metser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HERBO

    Type: Vaste Job

    leiding geven over een ploeg metsers plan lezen meewerkend ploegbaas

  • Flexijobs events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Flexijob

    Heb je een job, maar wil je graag voordelig bijverdienen tijdens het weekend of de week, 's avonds of overdag in de horeca? Dan is een flexijob bij MIRA wellicht iets voor jou! MIRA - Event Support is een dynamisch West-Vlaams bedrijf dat garant staat voor een vlotte service op tal van evenementen in de ruime regio West-Vlaanderen. We zoeken geregeld flexi's om ons team te versterken.

Zoek naar antwoorden van CONTAINERPARK LOCHRISTI in sociale netwerken
Look for responds of CONTAINERPARK LOCHRISTI in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONTAINERPARK LOCHRISTI. Laat een reactie achter voor CONTAINERPARK LOCHRISTI. CONTAINERPARK LOCHRISTI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONTAINERPARK LOCHRISTI. Leave a respond for CONTAINERPARK LOCHRISTI. CONTAINERPARK LOCHRISTI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONTAINERPARK LOCHRISTI op de google maps. Adres en contacten CONTAINERPARK LOCHRISTI
Location of CONTAINERPARK LOCHRISTI on the google maps. Address and contacts of CONTAINERPARK LOCHRISTI

Andere gerelateerde bedrijven als come CONTAINERPARK LOCHRISTI CONTAINERPARK LOCHRISTI: ETS. ROUSSEAU A. | Elle et Lui | Auman H | PEETERS | ROSEMARIE CLUITMANS

Other related companies as CONTAINERPARK LOCHRISTI: ETS. ROUSSEAU A. | Elle et Lui | Auman H | PEETERS | ROSEMARIE CLUITMANS

CONTAINERPARK LOCHRISTI is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONTAINERPARK LOCHRISTI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04090454101. Het bedrijf CONTAINERPARK LOCHRISTI bevindt zich op het adres: ZAVEL 7; 9080; LOCHRISTI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 438,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 221,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen. Producten gemaakt in CONTAINERPARK LOCHRISTI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONTAINERPARK LOCHRISTI is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONTAINERPARK LOCHRISTI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONTAINERPARK LOCHRISTI, openstaande posities, locatie van CONTAINERPARK LOCHRISTI op de kaart.

CONTAINERPARK LOCHRISTI is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONTAINERPARK LOCHRISTI, company assigned to the tax number BE04090454101. The company CONTAINERPARK LOCHRISTI is located at the address: ZAVEL 7; 9080; LOCHRISTI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 438,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 221,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen. Products created in CONTAINERPARK LOCHRISTI were not found.
The main activity of CONTAINERPARK LOCHRISTI is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CONTAINERPARK LOCHRISTI is not available. You also can look at reviews of CONTAINERPARK LOCHRISTI, open positions, location of CONTAINERPARK LOCHRISTI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONTAINERPARK LOCHRISTI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONTAINERPARK LOCHRISTI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONTAINERPARK LOCHRISTI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONTAINERPARK LOCHRISTI, employees, financial statistics.