LIBRAIRIE CERVANTES

Contactgegevens LIBRAIRIE CERVANTES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE CERVANTES: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE CERVANTES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E D'ALZEMBERG 256; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23432604 (+32-23432604) 23432604 (+32-23432604)

Fax (fax): +32 (15) 899-46-88 +32 (15) 899-46-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE CERVANTES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE CERVANTES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE CERVANTES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE CERVANTES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE CERVANTES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE CERVANTES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE CERVANTES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE CERVANTES
Products information LIBRAIRIE CERVANTES

BTW identificatienummer (tax): BE07449798583
Ondernemingsnummer: 1020324707
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 854,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in LIBRAIRIE CERVANTES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tabac. Journaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE CERVANTES
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE CERVANTES)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE CERVANTES
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE CERVANTES

308903. Plastics hardware en bouwproducten | Plastics hardware and building products
372805. Vliegtuig training apparatuur | Aircraft training equipment
20350104. Mosterd, bereid (nat) | Mustard, prepared (wet)
36470102. Opruimingslampen en reflectoren, motorvoertuig | Clearance lamps and reflectors, motor vehicle
38120302. Binnacles (kompasbehuizingen) | Binnacles (compass housings)
38210101. Autoclaven, laboratorium | Autoclaves, laboratory
39910306. Tandenborstels, behalve elektrisch | Toothbrushes, except electric

Werken bij LIBRAIRIE CERVANTES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE CERVANTES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE CERVANTES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE CERVANTES. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpak- en ompakmedewerker m/v (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar inpak- en ompakmedewerkers. Hierbij sta je in voor o.a. het inpakken van goederen per aantal en/of per maat, het aanbrengen van labels, het controleren van barcodes, kwaliteitscontrole,... .

  • Dakwerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem zijn we op zoek naar een dakwerker  Je staat in voor de combinatie van hellende en platte daken Zinkwerken komen ook aan bod Je komt terecht in een team van 3 a 6 personen Werven liggen voornamelijk in West-Vlaanderen, aan de kust en sporadisch in Oost-Vlaanderen

  • Installateur centrale verwarming / sanitair regio Heist o/d Berg (verloning bouw) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur wordt u ingeschakeld voor de complete installatie van HVAC projecten. U werkt in een team met een aantal andere collega's. Hoe groter het project, hoe groter ook het team waarin u werkt.

  • Verkoopmedewerker bakkerij regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verkoopsector? Heb je een grote interesse in voeding en een passie voor alles wat met brood te maken heeft? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Haasrode, 8 uur per week (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Haasrode. Het gastgezin heeft iemand nodig die werk ziet liggen en het dùrft in handen te nemen. Bijvoorbeeld, de was en strijk; oven, frigo en diepvries proper maken, kasten opruimen, terras en tuinmeubelen netjes houden,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulpen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES BEERSE VZW

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulpen om via dienstencheques te poetsen bij particulieren. Tewerkstelling in Beerse en omliggende gemeenten, uurrooster naar keuze 13-38 uren per week. Kandidaten hoeven niet ingeschreven te zijn als werkzoekende (ook huisvrouwen zijn welkom).

  • Huishoudhulp - Voltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • STUDENT IT helpdesk medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Gek op oplossen en rapporteren van IT vraagstukken en ben je ook bekend met klantcontact? Lijkt het jou een uitdaging om de partners en klanten zo goed mogelijk te voorzien van allerlei IT vraagstukken en onderdeel uit te maken van dit groeiende bedrijf in Antwerpen? Dan zijn we op zoek naar jou! De opdrachtgever is een marktleider in het aanbieden van softwarepakketten voor allerlei doeleinden. Zij zijn op zoek naar verschillende profielen dit kunnen werken met sofware codering in Python, Javascript, PHP, HTML, Xamarin en meer. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Productiemedewerker volcontinu TOPVERDIENSTE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Lasser-Constructeur-monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DE WITTE PAUL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het samenstellen en oplassen van constructies. Dit zijnde constructies in staal & inox voor allerhande industriele toepassingen. Je staat eventueel ook in voor de constructie die je gemaakt hebt te gaan monteren op verplaatsing. (Soms uitslapen op hotel indien je dit wilt) Gaande van transportbanden, opslagtanks, buffertanks, installaties voor zandoverslag, tankbouw, structuurbouw in potrailles en zoveel meer. Je bent in staat zelfstandig aan een constructie te beginnen en dit tot een goed einde te leiden. Voor alle constructies worden er 2D en 3D plannen gegeven dus deze moet je ook kunnen lezen. Je hebt de ervaring om te weten hoe je een bepaalde constructie oplast en afwerkt (bv; lakwerk of galvanisatie (staal)) Alle constructies worden gemaakt op schragen en buizen. Er is een groot assortiment aan werktuigen voorzien (heftrucks, rolbruggen, schragen, klein werkmateriaal, enz...) Lassen van staal met Halfautomaat is een vereiste. Lassen van inox met TIG en MIG is een pluspunt.

  • Enthousiaste Talent Matchmaker (M/V) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Rialto Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ontstaan in 2001, gespecialiseerd in Ingenieurs-, Management-, CxO en Board Level profielen, én exclusief Belgische partner zijnde van IMSA Worldwide International Executive Search Association (HQ: Zürich), zijn wij vandaag op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te vervoegen. en zo verder te kunnen groeien in België. Net als Rialto, de beroemde brug in Venetië, wil Rialto Recruitment een verbinding vormen. Wij willen de brug zijn tussen de industrie en universiteit, tussen werkgevers en werknemers, maar vooral ook het pad vormen naar een volgende stap in iemands carrière! Doorheen de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de markt, als wervingskantoor voor technisch hoger opgeleide profielen, en niet-technisch hoger opgeleide profielen die in een zeer technische markt actief willen zijn. Techniek is duidelijk de rode draad in het verhaal. Daarnaast focussen wij ons op de zoektocht naar (zeer) ervaren mensen, van middenkader tot hoger kader (management, board level profielen). Sinds 2016 hebben wij ons hoofdkantoor in het bruisende en splinternieuwe wetenschapspark “Waterfront” te Niel, waar we onze klanten, kandidaten, en gasten ontvangen in de Darwin incubator, te midden van het groen en de vijvers. Ook in Genk op de terreinen van C-Mine hebben wij onze activiteiten verder ontwikkeld op de technologiecampus van C-Mine Crib. Wil je zelf één van onze nieuwe brugpijlers worden? Wil jij voor al onze kandidaten die op ons rekenen om hen in contact te brengen met onze relaties bijdragen bij de keuze naar hun nieuwe droomjob? Dan hebben wij meer dan een luisterend oor om elkaars verwachtingen af te toetsen. Neem alvast een kijkje op onze websites: Rialto Recruitment: https://www.rialtorecruitment.eu/ Atlantae Executive Search: http://www.atlantae-executivesearch.be/ IMSA Global Executive Search: https://www.imsa-search.com/ De functie Je behandelt alle dossiers van kandidaten die ons spontaan contacteren met de vraag of wij voor hen een nieuwe en uitdagende baan hebben. Je hebt een gesprek met deze kandidaten en vormt zo een luisterend oor om te ontdekken naar welke droomjob ze op zoek zijn (diepte interviews, competentie analyses, aftoetsing van de verwachtingen van beide kanten, …,). Je matcht dan onze kandidaat met openstaande vacatures, of gaat kijken in de markt bij onze relaties die op zoek zijn naar dergelijke profielen. Je behandelt de verdere afwikkeling van het dossier bij de klant (met uitgebreid screeningrapport) en blijft zo de contactpersoon tussen de kandidaat en de klant. Je gaat pro-actief op zoek via zeer krachtige software en via direct contact naar die klanten die vandaag nood hebben aan de profielen die ons het vertrouwen hebben gegeven hun wensen bij de klanten over te brengen. Je blijft én kandidaat én klant opvolgen. Je acteert als ware HR professional, als spreekbuis voor de directieleden van onze klant naar zijn potentiële werknemers toe, en zo draag je onze Rialto missie en visie uit als boodschap naar de markt.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE CERVANTES in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE CERVANTES in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE CERVANTES. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE CERVANTES. LIBRAIRIE CERVANTES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE CERVANTES. Leave a respond for LIBRAIRIE CERVANTES. LIBRAIRIE CERVANTES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE CERVANTES op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE CERVANTES
Location of LIBRAIRIE CERVANTES on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE CERVANTES

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE CERVANTES LIBRAIRIE CERVANTES: SPORTHAL | FRAN?OIS MEEUS | COUTURE LINDA | DE UKKIES | CENTRE PLANNING FAM.

Other related companies as LIBRAIRIE CERVANTES: SPORTHAL | FRAN?OIS MEEUS | COUTURE LINDA | DE UKKIES | CENTRE PLANNING FAM.

LIBRAIRIE CERVANTES is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE CERVANTES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07449798583. Het bedrijf LIBRAIRIE CERVANTES bevindt zich op het adres: CHAUSS?E D'ALZEMBERG 256; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 854,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Tabac. Journaux. Producten gemaakt in LIBRAIRIE CERVANTES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE CERVANTES is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE CERVANTES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE CERVANTES, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE CERVANTES op de kaart.

LIBRAIRIE CERVANTES is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE CERVANTES, company assigned to the tax number BE07449798583. The company LIBRAIRIE CERVANTES is located at the address: CHAUSS?E D'ALZEMBERG 256; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 854,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Tabac. Journaux. Products created in LIBRAIRIE CERVANTES were not found.
The main activity of LIBRAIRIE CERVANTES is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE CERVANTES is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE CERVANTES, open positions, location of LIBRAIRIE CERVANTES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE CERVANTES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE CERVANTES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE CERVANTES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE CERVANTES, employees, financial statistics.