'T KRANTJE

Contactgegevens 'T KRANTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T KRANTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T KRANTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENSTRAAT 26; 2270; HERENTHOUT, België

Telefoon (phone): 14502493 (+32-14502493) 14502493 (+32-14502493)

Fax (fax): +32 (50) 765-21-58 +32 (50) 765-21-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T KRANTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T KRANTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T KRANTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T KRANTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T KRANTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T KRANTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T KRANTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T KRANTJE
Products information 'T KRANTJE

BTW identificatienummer (tax): BE02787475585
Ondernemingsnummer: 6774139404
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in 'T KRANTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tabac. Journaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T KRANTJE
(Get full report from official database of BE for 'T KRANTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T KRANTJE
Addition kinds of activities for 'T KRANTJE

2331. Vrouwen en missen 'blouses en shirts | Women's and misses' blouses and shirts
503901. Geprefabriceerde structuren | Prefabricated structures
28650315. isocyanaten | Isocyanates
51370604. Suits: vrouwen-, kinder- en zuigelingen ' | Suits: women's, children's, and infants'
73730402. Computer-assisted engineering (CAE) systemservice | Computer-aided engineering (cae) systems service

Werken bij 'T KRANTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T KRANTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T KRANTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T KRANTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Wij zoeken een Bachelor Accountancy-fiscaliteit regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor te Aalter zijn wij op zoek naar een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit. Ben je pas afgestudeerd of heb je al een eerste ervaring maar zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kan deze vacature iets zijn voor jou! Solliciteer online en dan bellen wij je op met meer uitleg over de vacature! Als boekhouder of financieel adviseur speel je een cruciala rol binnen de organisatie waarvoor je werkt. Je kijkt naar cijfers, analyseert ze en brengt bedrijven financieel in kaart. Van je deskundigheid en nauwkeurigheid hangt veel af. Een divers takenpakket en een wetgeving die constant evolueert zorgen voor een boeiende job. De tijd die je wint door toenemende informatisering kan je aan je klanten en dienstverlening besteden.

  • Schrijnwerker M /V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER M /V voor interieurbouw regio Menen/ Wevelgem Onze klant is gespecialiseerd in maatmeubelen en totaalprojecten. Ervaring is een must Je werkt zowel mee in atelier als op verplaatsing (montage bij particuliere klanten) en kan met alle bewerkingsmachines werken.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Beernem 16u/week (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Beernem, telkens 8u. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken, ev. ook wassen maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf te Oostende zijn wij opzoek naar jobstudenten die instaan voor het verzorgen en het verpakken van de producten die moeten worden afgeleverd. Werken van 7u30 tot 16u00.

  • online platform expert (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Samen met de online & CRM manager vertaal je de online strategie en de online roadmap van het Havenbedrijf Antwerpen naar een plan van aanpak voor IT. Je spreekt de taal van de business en vertaalt deze naar development. Bij dit alles zet je de gebruiker centraal en vertrek je vanuit zijn/haar noden en wensen. Je ontwikkelt en optimaliseert verschillende platformen (van websites, applicaties, analysetools…). Je behoudt het overzicht over deze platformen en daarnaast waak je erover dat ze voldoen aan de nieuwste, relevante updates en technologieën. Je vertrekt hierbij vanuit de vaststellingen via verschillende analysetools en zet deze om in pro-actieve adviezen voor de collega’s binnen het communicatie en marketing team en daarbuiten. Je houdt hierbij steeds rekening met de jou toegekende middelen en je rapporteert aan de online manager. In je rol van online platform expert: - Je maakt business analyses voor verschillende online projecten gaande van websites tot applicaties, tot direct mailing platformen of monitoring tools enz... Je benoemt in deze analyses de functionaliteiten die je vervolgens uitschrijft in high level use cases - Je vormt de schakel met de IT-afdeling met wie je nauw samenwerkt om development op te volgen en testings te begeleiden - Je zorgt ervoor dat de user experience binnen de platformen gerespecteerd en gevolgd wordt, vertrekkende vanuit de online strategie en de daaruit afgeleide customer journeys - Je weet wat een goed webdesign inhoudt zowel naar user interfaces toe als naar heldere en moderne webpagina’s - Je beheerst Google Analytics en je zet dashboards op voor je collega’s binnen het online & CRM team en daarbuiten. Je kan de dashboards omzetten naar relevante adviezen zoals quick wins maar ook lange termijn ingrepen - Je begrijpt CMS-systemen en -platformen, kennis over marketing automation tools is een plus - Je coördineert ...

  • Medisch Pedicure (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: GREELIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Healthpoint Haacht, zoekt enthousiaste medische pedicure om het team te versterken. Functieomschrijving: -Wij zoeken een professional om een BESTAAND klienteel de juiste zorgen toe te dienen. - je bent zelfstandige in hoofd of bijberoep. - je bepaalt je eigen agenda in samenspraak. Jouw profiel: - Je bent een gediplomeerde medisch pedicure. - Je bent enthousiast en positief ingesteld. - Je bent geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Graag in team samenwerken en contactvaardig zijn is een must.

  • PMO Officer (PMO) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676217-inline.html?cid=Partner_VDAB Een Project Management Officer als sparring partner van de Program Manager in een strategische project portfolio met kritische impact op de continue versteviging van de marktpositie van de onderneming. Als PMO Officer voer je een belangrijke functie uit binnen het Project/Programma kernteam dat ingezet wordt bij een strategische project portfolio verspreid over meerdere jaren. Je neemt met name een adviserende en ondersteunende rol aan naar de Programma Manager waarbij je actief bijdraagt aan optimalisatie van de projectflow met invulling als volgt: clashes identificeren rond scope, budgettering, planning project methodologie bewaken en advies geven naar eventuele bijsturing kosten analyses en rapportages ​​​​​​ challengen van project prioriteiten bij de Programma Manager   Onderschikt vallen een aantal praktisch - administratieve verantwoordelijkheden onder jouw beheer. Je bent evenwel vrij om hierin hands on ondersteuning in te roepen binnen de organisatie. onboarding van nieuwe medewerkers maken van meeting verslagen afsluiten en overdragen van projecten documenteren van oa. project "to do's" aanmaken van functionele groepen

  • Stagiair IT afdeling (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben je gebeten door IT en ben je op zoek naar een boeiende stageplaats? Dan ben je bij Actief Interim aan het juiste adres. - Installatie en beheer pc's, laptops, printers,… - Beheer computerdatabase - Installatie en beheer telefoontoestellen - Aanmaken HSS users - Beheer Office365 platform - …

  • KELNER / BARMAN (m/v) (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: THERMEN LONDERZEEL

    Type: Flexijob

    Het is onze bedoeling om de klanten te laten genieten van een dagje ontspanning. Het hoort dan ook bij je takenpakket om met de andere medewerkers hieraan mee te werken. Je bedient de klanten aan de bar. Je bereidt en serveert koude en warme dranken en cocktails. Je wast de glazen af en vult de ijskast. Daarnaast neem je de bestellingen op van drank en eten aan de tafels in ons restaurant.

  • Zaal- of barmedewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: TESTA ROSSI

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de volgende taken: bereiding van drankjes, bediening in de zaal, aannemen van de telefoon, net houden van de bar.

Zoek naar antwoorden van 'T KRANTJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T KRANTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T KRANTJE. Laat een reactie achter voor 'T KRANTJE. 'T KRANTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T KRANTJE. Leave a respond for 'T KRANTJE. 'T KRANTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T KRANTJE op de google maps. Adres en contacten 'T KRANTJE
Location of 'T KRANTJE on the google maps. Address and contacts of 'T KRANTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T KRANTJE 'T KRANTJE: Pains et Saveurs Sucrées | Venus | PATRICE VANDEWIELE | KRIBBE SIPIWOKE | N. DUFRASNE

Other related companies as 'T KRANTJE: Pains et Saveurs Sucrées | Venus | PATRICE VANDEWIELE | KRIBBE SIPIWOKE | N. DUFRASNE

'T KRANTJE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T KRANTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02787475585. Het bedrijf 'T KRANTJE bevindt zich op het adres: MOLENSTRAAT 26; 2270; HERENTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 702,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Tabac. Journaux. Producten gemaakt in 'T KRANTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T KRANTJE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T KRANTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T KRANTJE, openstaande posities, locatie van 'T KRANTJE op de kaart.

'T KRANTJE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T KRANTJE, company assigned to the tax number BE02787475585. The company 'T KRANTJE is located at the address: MOLENSTRAAT 26; 2270; HERENTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 702,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Tabac. Journaux. Products created in 'T KRANTJE were not found.
The main activity of 'T KRANTJE is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T KRANTJE is not available. You also can look at reviews of 'T KRANTJE, open positions, location of 'T KRANTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T KRANTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T KRANTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T KRANTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T KRANTJE, employees, financial statistics.