LIBRAIRIE DU BERLEUR

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • LIBRAIRIE DU BERLEUR
Private companiesEducational Services • LIBRAIRIE DU BERLEUR

Contactgegevens LIBRAIRIE DU BERLEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE DU BERLEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE DU BERLEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PAUL JANSON 179A; 4460; GRACE-HOLLOGNE, België

Telefoon (phone): 42357192 (+32-42357192) 42357192 (+32-42357192)

Fax (fax): +32 (86) 203-71-23 +32 (86) 203-71-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE DU BERLEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE DU BERLEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE DU BERLEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE DU BERLEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE DU BERLEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE DU BERLEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE DU BERLEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE DU BERLEUR
Products information LIBRAIRIE DU BERLEUR

BTW identificatienummer (tax): BE07372619628
Ondernemingsnummer: 3139312744
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 894,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits: Papeterie.. Types de Paris: Courses de Chevaux.

Product categorie (product category): Tabac. Fournitures de bureau. Jeux de hasard. Librairies. Journaux. Eclairage et 茅quipements du foyer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE DU BERLEUR
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE DU BERLEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE DU BERLEUR
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE DU BERLEUR

2322. Mannen en jongens ondergoed en nachtkleding | Men's and boy's underwear and nightwear
734202. Pestbestrijdingsdiensten | Pest control services
01619907. Tomatenboerderij | Tomato farm
10990200. Palladium groep ertsen mijnbouw | Palladium group ores mining
22829902. Terugdraaien van garen | Rewinding of yarn
51590301. veren | Feathers
82999901. Airline training | Airline training

Werken bij LIBRAIRIE DU BERLEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE DU BERLEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE DU BERLEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE DU BERLEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Horecamedewerker 30h (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hoofdtaak is het beheren van de bar, opnemen, bedienen afrekenen en afruimen van de bestellingen. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen.Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. Ook bediening achter de bar zal tot jouw takenpakket behoren. Als proactieve medewerker ben je attent voor de noden van de bezoeker en handel je klachten op een respectvolle en effectieve manier af. Je zal als allround horecamedewerker worden ingezet met een variërend takenpakket. De horecamanager ondersteunt je in al je taken.

  • Chauffeur C of CE - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Brugge als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen!

  • Arbeider bekistingatelier (metaal) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samenstellen van stalen bekistingen Je koppelt stukken met diverste lengtes en vormen aan elkaar tot een passende bekisting Daarnaast maak je specifieke bekistingsonderdelen op maat, dit doe je aan d ehand van een technische tekening Je past ook bestaande bekstingsvormen aan

  • Job als aflasser regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als lasser regio Bocholt werk je in een team dat verantwoordelijk is voor de productie van de containers of zelfpersers of aanhangwagens. De ploegbaas start samen met jou de productie op ondersteunt je en stuurt bij waar nodig. Je werkt op een zelfstandige manier maar werken in teamverband is nooit veraf. Je werkt op een vaste locatie in het atelier. Alle producten ( persen containers transport specials) worden volledig gemaakt in het eigen atelier containers komen bij ons binnen als stalen plaat en gaat naar buiten volledig volgens de wensen van onze klant.

  • Glasvezelblazer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma met verschillende mogelijkheden zijn wij op zoek naar een glasvezelblazer. Heb jij een technische achtergrond? Ben je graag aan de slag in de buitenlucht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als glasvezelblazer/grondwerker zal bestaan uit: Het vervoeren van materialen zoals een compressor, blaastoestel, ... Het machinaal blazen van de glasvezel door buizen Het opstellen van de nodige signalisatie Het uitvoeren van kleine grondwerken zoals het openmaken van een put Je zal tewerkgesteld worden in de regio Mechelen - Antwerpen - Brussel

  • Monteur verwarming water sanitair (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze klant in Maasmechelen is Accent Construct op zoek naar een monteur sanitair en verwarming. Jouw takenpakket binnen deze vacature bestaat uit: af- en aanvoerleidingen leggen installatie van sanitaire voorzieningen (kranen wc´s douchebakken..) radiators ophangen verwarmingselementen plaatsen Dit bij zowel particulieren als op projecten. De werven zijn meestal gelegen in Limburg.

  • Klantenadviseur - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken bij een internationale speler binnen de banksector? Hou je van klantencontact? Dan is een job als klantenadviseur zeker iets voor jou! We zijn op zoek naar een klantenadviseur voor ons kantoor in Sint-Niklaas. Je ontwikkelt en beheert een klantenportefeuille op een proactieve manier, in samenwerking met het hele team en onder toezicht van de kantoordirecteur, en in overeenstemming met de doelstellingen en de strategie van de bank en de doelstellingen van het agentschap. Jouw taken zien er als volgt uit: Portefeuilles op een proactieve en autonome manier met de klanten beheren. De opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten waarborgen, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Het commerciële actieplan omzetten in concrete acties, en de uitvoering, het verloop, de opvolging en de communicatie ervan waarborgen. Steeds een professionele houding hebben tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Klantenbinding opbouwen door regelmatige proactieve contacten en een bepaald aantal afspraken per werkdag maken. Verkoopopportuniteiten bij klanten optimaliseren om de doelstellingen van het agentschap te overtreffen. Aan het rotatiesysteem voor het beheer van de kassa en de GAB deelnemen (indien verkooppunt met kassa en geen commerciële medewerker). De interne en externe referrals (klanten), de marketingcontacten en andere contacten (leads) actief gebruiken. Andere taken: specifieke taken uitvoeren om bij te dragen aan de goede werking van het agentschap en/of van de sector.

  • Machine operator ( contract bepaalde duur) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als machine operator word je ingeschakeld aan verschillende productielijnen; je staat in voor het bedienen, instellen, controleren, bijsturen van de inpakinstallatie en toebehoren. Alsook voor het manueel inpakken van koeken in dozen en op paletten om zo een correcte verpakking van de koeken volgens de normen te garanderen. Wat bieden wij jou? Een afwisselende job in één van de grootste koekjesfabrieken in Europa. Een opleiding in het bedrijf. Een mooie verloning (min. 16.47€/u incl ploegenpremie ) aangepast met extra legale voordelen ( verhoogde woonwerkvergoeding/fietsvergoeding, maaltijcheques van 8€/dag) Onmiddellijk een contract van bepaalde duur na 4 weken

  • KINESITHERAPEUT/PSYCHOMOTORISCH THERAPEUT (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: CENTRUM KLIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Samen met een aantal collega's werk je mee in een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor de diagnostiek en begeleiding van kinderen, jongeren en sporadisch volwassenen. Het betreft voornamelijk kinderen en jongeren ontwikkelingsvertraging, autisme, ADHD, DCD.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Oost Vlaanderen - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Je kiest zelf de regio van je activiteit. Interesse in een andere regio? neem contact met ons op.

  • Bijverdienste weekend (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je helpt de zaterdag en/of zondag met de afwas het materiaal, het klaarzetten van de bestellingen en allerhande taken. Daarnaast helpt u de bakker waar nodig.

  • Nagelstyliste flexijob (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE DU BERLEUR in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE DU BERLEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE DU BERLEUR. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE DU BERLEUR. LIBRAIRIE DU BERLEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE DU BERLEUR. Leave a respond for LIBRAIRIE DU BERLEUR. LIBRAIRIE DU BERLEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE DU BERLEUR op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE DU BERLEUR
Location of LIBRAIRIE DU BERLEUR on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE DU BERLEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE DU BERLEUR LIBRAIRIE DU BERLEUR: HET KLEIN VERSCHIL | EP?E VERVIERS | Lutin M | Verpuyt E | VAN GRIMBERGEN, BRAM

Other related companies as LIBRAIRIE DU BERLEUR: HET KLEIN VERSCHIL | EP?E VERVIERS | Lutin M | Verpuyt E | VAN GRIMBERGEN, BRAM

LIBRAIRIE DU BERLEUR is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE DU BERLEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07372619628. Het bedrijf LIBRAIRIE DU BERLEUR bevindt zich op het adres: RUE PAUL JANSON 179A; 4460; GRACE-HOLLOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 894,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Tabac. Fournitures de bureau. Jeux de hasard. Librairies. Journaux. Eclairage et 茅quipements du foyer. Lijst met producten zijn Produits: Papeterie.. Types de Paris: Courses de Chevaux..
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE DU BERLEUR is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE DU BERLEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE DU BERLEUR, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE DU BERLEUR op de kaart.

LIBRAIRIE DU BERLEUR is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE DU BERLEUR, company assigned to the tax number BE07372619628. The company LIBRAIRIE DU BERLEUR is located at the address: RUE PAUL JANSON 179A; 4460; GRACE-HOLLOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 894,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Tabac. Fournitures de bureau. Jeux de hasard. Librairies. Journaux. Eclairage et 茅quipements du foyer. List of products are Produits: Papeterie.. Types de Paris: Courses de Chevaux..
The main activity of LIBRAIRIE DU BERLEUR is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE DU BERLEUR is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE DU BERLEUR, open positions, location of LIBRAIRIE DU BERLEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE DU BERLEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE DU BERLEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE DU BERLEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE DU BERLEUR, employees, financial statistics.