MICHELE DELVIGNE

Contactgegevens MICHELE DELVIGNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHELE DELVIGNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHELE DELVIGNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE FERDINAND NICOLAY 647; 4420; SAINT-NICOLAS, België

Telefoon (phone): 42338706 (+32-42338706) 42338706 (+32-42338706)

Fax (fax): +32 (53) 848-71-77 +32 (53) 848-71-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHELE DELVIGNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHELE DELVIGNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHELE DELVIGNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHELE DELVIGNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHELE DELVIGNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHELE DELVIGNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHELE DELVIGNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHELE DELVIGNE
Products information MICHELE DELVIGNE

BTW identificatienummer (tax): BE08918670654
Ondernemingsnummer: 1720153808
Hoofdstad (capital): 359,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 849,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in MICHELE DELVIGNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tabac

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHELE DELVIGNE
(Get full report from official database of BE for MICHELE DELVIGNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHELE DELVIGNE
Addition kinds of activities for MICHELE DELVIGNE

3613. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus
30691601. Wrijving tape, rubber | Friction tape, rubber
36630102. Versterkers, RF-vermogen en als | Amplifiers, rf power and if
39491300. Team sportuitrusting | Team sports equipment
40139902. Logging spoorwegen | Logging railroads
50510208. Smeden, ferro | Forgings, ferrous

Werken bij MICHELE DELVIGNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHELE DELVIGNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHELE DELVIGNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHELE DELVIGNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lijnoperator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van deeg en vulling tot cru eindproducten. Dit doe je door het instellen van productie/lamineerparameters en van de benodigde hulpmiddelen op de lijn. • Intern bestellen van grondstoffen. • Aanvoeren, controleren en registreren (batchcodes) van de verschillende grondstoffen en ingrediënten volgens productieplanning en opgegeven compositierecept. • Aanvoeren en controleren van de verschillende machines en hulpmaterialen volgens productieplanning en opgegeven processingrecept. • Doseren van vetstof in het laminaat volgens de receptuur en specificaties. • Bediening, ontstoring, bijstelling en zelfstandig ombouwen van de lamineer en/of productielijn. • Zelfstandige bediening en bijstelling van de mobiele apparatuur en hulpmiddelen van de lijn. • Realiseren van de geplande productie aan de hand van instructies en specificaties binnen de normen van OEE, waste en kwaliteit. • Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens de QC-procedures en het eventueel bijsturen van het proces, alsook bij afwijkingen de lijncoördinator verwittigen. • Uitvoeren van de nodige reinigings- en operationele onderhoudswerken op de gebruikte installaties volgens de reinigingsinstructies. • Back-up van Lijncoördinator.

  • Customer service medewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Sales & Service Advisor voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb jij een passie voor wagens en ben je tweetalig (NL/FR). Dan is dit jouw kans op een top job! Als Sales & Service Associate behandel je, telefonisch en per e-mail, diverse vragen omtrent onze producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je ondersteunt voornamelijk verdelers, maar ook (potentiële) eindklanten. Je bent tevens het aanspreekpunt voor vragen van klanten van de oplaadstations voor hun elektrische wagen. Je staat in voor het verwerken van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop die binnenkomen via verschillende kanalen. Je ondersteunt ook in de verwerking en opvolging van facturatie van alle wagens. De klantendienst is geopend van maandag tot vrijdag, van 08.30 tot 18.00.

  • ELEKTRICIEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn wij op zoek naar een elektricien. (m/v) Ben jij iemand die elektrische plannen kan lezen en kennis hebt van domotica, beveiliging?  Heb jij reeds 2 jaar ervaring als elektricien en ben je op de hoogte van alle basis kennis? Kan jij kabels plaatsen en aansluiten? Dan ben jij de ideale kandidaat ! Wij zoeken zowel profielen voor de binnendienst als voor de buitendienst.

  • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Aarschot Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Junior .NET C# developer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een Junior .NET C# developer. Als Junior .NET C# developer maak je deel uit van het R&D-team en ondersteun je een elektronica-afdeling in volle expansie. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke en functionele applicaties. Het analyseren, programmeren, testen en onderhouden van Windows-applicaties zowel intern als voor klanten behoort ook tot je takenpakket. Je onderzoekt projectvoorstellen en stuurt bij zodat deze technisch haalbaar zijn. Deze geanalyseerde data verwerk je via reverse engineering van protocollen en logging om zo tot kwalitatieve data te komen.

  • KAPPER / KAPSTER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: KAPSALON VANY GRIM

    Type: Vaste Job

    U kan zelfstandig werken in ons kapsalon. U staat in voor het wassen van de haren, knippen, brushen, kleuren... Schoolverlaters zijn eveneens welkom.

  • Zwangerschapsvervanging zelfstandige logopediste (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Rachel Coekaerts

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Taterbos is een jonge praktijk voor logopedie, stottertherapie en pedagogie. Momenteel bestaat ons team uit een logopediste/stottertherapeut en een pedagoge. Voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, leer- en articulatieproblemen kunnen bij ons terecht. De stottertherapeut behandelt ook kinderen en jongeren die stotteren. ________ Wij zijn op zoek naar een logopedist(e) voor een zwangerschapsvervanging van 26/11/2018 tot 1/3/2019 (periode kan besproken worden) een mooi gevuld voltijds uurrooster. De mogelijkheid om nadien in de praktijk te blijven voor enkele uren kan zeker besproken worden. Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met articulatie-, taal- en leerproblemen. Ook OMFT-therapieën komen aan bod. Deze behandelingen kunnen doorgaan op school, thuis (in mindere mate) of in de praktijk. Zelf ben ik ook stottertherapeut. Indien dit niet tot jouw expertise behoort, is dit geen probleem. Hiervoor kan een andere oplossing gevonden worden. Pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Heb je interesse of vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren! Je kan alvast een kijkje nemen op de website www.detaterbos.be Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

  • Freelance docenten Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: LERIAN-Nti nv

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het geven van privé, duo- en/of groepsopleidingen (drie tot zes cursisten) aan volwassenen in professionele context De opleidingen zijn functioneel en interactief met focus op communicatie. Sleutelzinnen, simulaties, rollenspelen en gevarieerde herhaling helpen de cursist bij het verwerven van de doelvaardigheden

  • Service Delivery PM (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The job Developping and delivering a strategic technological vision and direction Implementing mechanisms to monitor, manage and provide progress on all software development activities Creating, implement and maintain a continuous improvement plan for software development and IT infrastructure   The mission  You will be responsible for the further development and evolution of our Service Manager layer. You will assist in the further setup of the Credendo ITSM toolset. You will provide expert guidance and coaching towards the ITIL-adoption within the group. Together with our external suppliers and partners you will be responsible for the implementation, monitoring and quality of our SLA's. You will provide and consolidate insightful reporting and actions on the delivered services and their associated KPI's. You will be responsible for the proper service LifeCycle management and continuous service improvement.   The profile  You need 5 for to 8 years of experience in similar function You MUST be well-organized and you need People management skills Being a team player, a quick self-starter with a pro-active attitude is a serious advantage You have strong in project administration, monitoring and control an excellent knowledge of Dutch, EN and FR is a plus knowledge in .NET is real plus   The offer  Nice daily rate Flexibility (homeworking) 6 months + extension For any question don't hesitate to contact me

Zoek naar antwoorden van MICHELE DELVIGNE in sociale netwerken
Look for responds of MICHELE DELVIGNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHELE DELVIGNE. Laat een reactie achter voor MICHELE DELVIGNE. MICHELE DELVIGNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHELE DELVIGNE. Leave a respond for MICHELE DELVIGNE. MICHELE DELVIGNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHELE DELVIGNE op de google maps. Adres en contacten MICHELE DELVIGNE
Location of MICHELE DELVIGNE on the google maps. Address and contacts of MICHELE DELVIGNE

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHELE DELVIGNE MICHELE DELVIGNE: Leuze Electronic NV | HANS JACOBS | Taptoe | Binnebeek P & Co | Prins Boudewijn

Other related companies as MICHELE DELVIGNE: Leuze Electronic NV | HANS JACOBS | Taptoe | Binnebeek P & Co | Prins Boudewijn

MICHELE DELVIGNE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHELE DELVIGNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08918670654. Het bedrijf MICHELE DELVIGNE bevindt zich op het adres: RUE FERDINAND NICOLAY 647; 4420; SAINT-NICOLAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 359,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 849,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Tabac. Producten gemaakt in MICHELE DELVIGNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MICHELE DELVIGNE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHELE DELVIGNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHELE DELVIGNE, openstaande posities, locatie van MICHELE DELVIGNE op de kaart.

MICHELE DELVIGNE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHELE DELVIGNE, company assigned to the tax number BE08918670654. The company MICHELE DELVIGNE is located at the address: RUE FERDINAND NICOLAY 647; 4420; SAINT-NICOLAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 359,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 849,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Tabac. Products created in MICHELE DELVIGNE were not found.
The main activity of MICHELE DELVIGNE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHELE DELVIGNE is not available. You also can look at reviews of MICHELE DELVIGNE, open positions, location of MICHELE DELVIGNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHELE DELVIGNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHELE DELVIGNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHELE DELVIGNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHELE DELVIGNE, employees, financial statistics.