CONTAINERPARK BERLAAR

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • CONTAINERPARK BERLAAR
Private companiesHealth Services • CONTAINERPARK BERLAAR

Contactgegevens CONTAINERPARK BERLAAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONTAINERPARK BERLAAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONTAINERPARK BERLAAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HELLEGATSTRAAT 2; 2590; BERLAAR, België

Telefoon (phone): 34820820 (+32-34820820) 34820820 (+32-34820820)

Fax (fax): +32 (13) 271-87-17 +32 (13) 271-87-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONTAINERPARK BERLAAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONTAINERPARK BERLAAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONTAINERPARK BERLAAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONTAINERPARK BERLAAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONTAINERPARK BERLAAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONTAINERPARK BERLAAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONTAINERPARK BERLAAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONTAINERPARK BERLAAR
Products information CONTAINERPARK BERLAAR

BTW identificatienummer (tax): BE01775634765
Ondernemingsnummer: 7234466552
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 598,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in CONTAINERPARK BERLAAR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONTAINERPARK BERLAAR
(Get full report from official database of BE for CONTAINERPARK BERLAAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONTAINERPARK BERLAAR
Addition kinds of activities for CONTAINERPARK BERLAAR

1799. Speciale handelskrachten, nec | Special trade contractors, nec
201504. Kleinspelletjes slachten en verwerken | Small game slaughtering and processing
872100. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping
20370200. Fruitsappen | Fruit juices
24110202. Mijnhout, gekapt | Mine timbers, hewn
47319903. Freight rate information service | Freight rate information service

Werken bij CONTAINERPARK BERLAAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONTAINERPARK BERLAAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONTAINERPARK BERLAAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONTAINERPARK BERLAAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je doet dagritten voornamelijk in België en Noord-Frankrijk - Je staat in voor het leveren van eendagskuikens en het ophalen van broedeieren bij landbouwers - Het laden en lossen van de vrachtwagen neem jij voor je rekening

  • Machine-operator 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Van zodra je aankomt op het werk, is er een aangename en energieke sfeer te vinden. Na een babbel met de collega’s over afgelopen weekend, vliegen jullie er samen in op een goed tempo! Je zorgt ervoor dat de rubberen laarzen die je maakt, kwalitatief en volgens de richtlijnen gemaakt worden a.d.h.v. de machine (carrousel) die jij bedient. Eenmaal de laars klaar is, spuit je de machine proper om nadien terug de stalen tip en kous eroverheen te trekken zodat de volgende laarzen kunnen worden aangemaakt. Indien jij iemand bent die graag werkt in een groot en proper bedrijf met repetitief werk en collega's die vrienden worden, dan ben jij dé persoon die we zoeken! Aangezien het bedrijf steeds meer en meer uitbreidt, ben jij meer dan welkom!

  • CARROSSIER - FIJNE MONTAGE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een carrossier: Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken, zoals distributiekasten, zekeringkasten, leidingen, profielen,… Het betreft hier voornamelijk bankwerk. Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt, ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling. Je werkt in dag (7u36 - 16u15)

  • renovatie arbeider (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal meehelpen in de totaal renovaties je zal instaan voor zowel metselwerk afbraakwerken binnenhuisafwerking...

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent Kassa regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Torhout zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen werken aan de kassa. Takenpakket: Je rekent de artikelen op een correcte manier af aan de kassa Je kunt ingezet worden om rekken aan te vullen

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

  • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

  • Hulpverlener Zorgcentrale bij Mutas (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Hulpverlener Zorgcentrale bijstand ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienstverlening vanuit onze zorgcentrale: niet-dringend ziekenvervoer (liggend, zittend, rolstoelwagen,...), personenalarmering (noodknop thuis), opvang zieke kinderen en permanentie thuiszorgdiensten (thuisverpleging,...). Je biedt vanuit onze kantoren in Zellik (rand van Brussel) telefonische bijstand binnen de geldende procedures en polisvoorwaarden van de aangesloten ziekenfondsen en andere opdrachtgevers. Je maakt nieuwe dossiers en zorgt samen met je collega's (een team van 35 hulpverleners) voor een duidelijke schriftelijke weergave van de communicatie met verzekerden, ziekenhuizen, dialysecentra, ambulancemaatschappijen etc. Je zorgt voor de opvolging en afhandeling van lopende dossiers, waarbij je rekening houdt met zowel de belangen van de verzekerden (krijgt men de gepaste hulp?) als met de belangen van de verzekeraar of de opdrachtgever (worden de polisvoorwaarden en afspraken gerespecteerd?). Als dossierbeheerder pleeg je voortdurend intern overleg met de collega-hulpverleners en met de verantwoordelijken van de zorgcentrale. 

Zoek naar antwoorden van CONTAINERPARK BERLAAR in sociale netwerken
Look for responds of CONTAINERPARK BERLAAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONTAINERPARK BERLAAR. Laat een reactie achter voor CONTAINERPARK BERLAAR. CONTAINERPARK BERLAAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONTAINERPARK BERLAAR. Leave a respond for CONTAINERPARK BERLAAR. CONTAINERPARK BERLAAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONTAINERPARK BERLAAR op de google maps. Adres en contacten CONTAINERPARK BERLAAR
Location of CONTAINERPARK BERLAAR on the google maps. Address and contacts of CONTAINERPARK BERLAAR

Andere gerelateerde bedrijven als come CONTAINERPARK BERLAAR CONTAINERPARK BERLAAR: SPORTVRIENDEN SCHURHOVEN | Pelikaan Invest NV | DRUKKERIJ STROBBE | Blue Moon Team | DEGLIMES G

Other related companies as CONTAINERPARK BERLAAR: SPORTVRIENDEN SCHURHOVEN | Pelikaan Invest NV | DRUKKERIJ STROBBE | Blue Moon Team | DEGLIMES G

CONTAINERPARK BERLAAR is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONTAINERPARK BERLAAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01775634765. Het bedrijf CONTAINERPARK BERLAAR bevindt zich op het adres: HELLEGATSTRAAT 2; 2590; BERLAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 598,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen. Producten gemaakt in CONTAINERPARK BERLAAR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONTAINERPARK BERLAAR is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONTAINERPARK BERLAAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONTAINERPARK BERLAAR, openstaande posities, locatie van CONTAINERPARK BERLAAR op de kaart.

CONTAINERPARK BERLAAR is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONTAINERPARK BERLAAR, company assigned to the tax number BE01775634765. The company CONTAINERPARK BERLAAR is located at the address: HELLEGATSTRAAT 2; 2590; BERLAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 598,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beheer van afvalopslag- and stortplaatsen. Products created in CONTAINERPARK BERLAAR were not found.
The main activity of CONTAINERPARK BERLAAR is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CONTAINERPARK BERLAAR is not available. You also can look at reviews of CONTAINERPARK BERLAAR, open positions, location of CONTAINERPARK BERLAAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONTAINERPARK BERLAAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONTAINERPARK BERLAAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONTAINERPARK BERLAAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONTAINERPARK BERLAAR, employees, financial statistics.