DAVAINE-DEMUYNCK

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • DAVAINE-DEMUYNCK
Private companiesMetal Mining • DAVAINE-DEMUYNCK

Contactgegevens DAVAINE-DEMUYNCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAVAINE-DEMUYNCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAVAINE-DEMUYNCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJSELSTRAAT 278; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56512249 (+32-56512249) 56512249 (+32-56512249)

Fax (fax): +32 (61) 368-26-61 +32 (61) 368-26-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAVAINE-DEMUYNCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAVAINE-DEMUYNCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAVAINE-DEMUYNCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAVAINE-DEMUYNCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAVAINE-DEMUYNCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAVAINE-DEMUYNCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAVAINE-DEMUYNCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAVAINE-DEMUYNCK
Products information DAVAINE-DEMUYNCK

BTW identificatienummer (tax): BE06928497314
Ondernemingsnummer: 5884521484
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 729,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in DAVAINE-DEMUYNCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tabac

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAVAINE-DEMUYNCK
(Get full report from official database of BE for DAVAINE-DEMUYNCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAVAINE-DEMUYNCK
Addition kinds of activities for DAVAINE-DEMUYNCK

306100. Mechanische rubberen goederen | Mechanical rubber goods
679901. Commodity investeerders | Commodity investors
20150606. Pluimvee, verwerkt: gerookt | Poultry, processed: smoked
20910209. Oesters: verpakt in blikjes, potten, enz. | Oysters: packaged in cans, jars, etc.
50230402. Vloer kussen en opvulling | Floor cushion and padding
50820403. Baggers en sleeplijnen, behalve schepen | Dredges and draglines, except ships
59990902. Convalescent materiaal en benodigdheden | Convalescent equipment and supplies

Werken bij DAVAINE-DEMUYNCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAVAINE-DEMUYNCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAVAINE-DEMUYNCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAVAINE-DEMUYNCK. Looking for open vacancies in other companies

  • GARNIERDER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het garnieren van stoelen, zetels, banken etc. Daarnaast zorg je voor de voornereiding tot garnieren, het monteren van veren op kaders, plakken van mousse etc.

  • Bekister (m/v) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je graag werken voor een modern bouwbedrijf dat grote bouwprojecten uitvoert? Op termijn zijn er zeker doorgroeimogelijkheden mogelijk tot ploegbaas of meestergast. -vertrek en eindpunt is in Aalter

  • Werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf zijn wij op zoek naar een meestergast metser. Dit om werven op te volgen van A tot Z. Dit vooral voor appartements- en woningbouw. Een zekere maturiteit en ervaring zijn dus echt een vereiste.

  • Hoofdmagazijnier (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de verwerking van alle binnenkomende goederen (merchandising goederen en f&b producten) in het park. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor een efficiënte werking en organisatie van het magazijn. Je helpt met het voorbereiden en klaarzetten van de interne leveringen voor de verschillende verkooppunten in het park. De verdeling en verzending van de goederen naar de andere parken behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je controleert regelmatig op basis van steekproeven de kwaliteit van de stock (o.a. houdbaarheidsdatums).

  • POLYVALENT MEDEWERKER LAKKERIJ (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een medewerker die polyvalent in de lakkerij zal meewerken. Je staat in voor: - je assembleert stukken - hangt deze op - neemt ze af en brengt ze naar de inpak.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Productiemedewerker - jobstudent (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    Mogelijke taken: inpakken van afgewerkte producten etiketteren van dozen stapelen van dozen op paletten de controle van het eindproduct op datum en etiket ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers orderpicking met een scanner het schoonhouden van jouw werkplek het sorteren van afval- en restproducten Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/2801a314df82197fa3f4127103dd452d

  • Lader-Losser vaste nachtpost van 3u-9u (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een distributiemagazijn te Lummen zijn we op zoek naar lossers/sorteerders. Je werkt van 3u 's nachts tot 9u 's ochtends. Je takenpakket bestaat uit het lossen van vrachtwagens en sorteren van pakketjes. Momenteel zijn we op zoek naar flexmedewerkers en dit wil zeggen dat je bewust op zoek bent naar een deeltijdse job of een bijverdienste. Je werkdagen kan je zelf kiezen, maar je bent 2 à 3 dagen per week beschikbaar. Er wordt gewerkt van maandag tem vrijdag, geen weekends.

  • OPERATIONEEL PREVENTIEADVISEUR (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: ENERGIEF

    Type: Vaste Job

    Energief Energief als onderneming is in beweging. Waar Energief voornamelijk actief was in de multinationals als ondersteuning voor de interne preventiedienst of op projectbasis, breidt Energief nu zijn diensten uit naar de KMO's. Veiligheid en preventie voor de KMO. Zaakvoerders die optreden als preventieadviseur bijstaan met raad maar zeker en vooral ook met daad. Energief pakt zo de rol van preventieadviseur op zich voor de kleinere, startende ondernemingen en dit in alle sectoren. We dienen instrumenten aan om tot een gedegen en structrueel preventiebeleid te komen en voeren dit ook uit. Kijk gerust eens op www.energief.be Inhoud van de funtie Energief is op zoek naar zijn eerste werknemer. Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is. Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur. Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. Je zal ondermeer deze taken op jou nemen. : - uitvoeren risico-analyses op verschillende niveaus : - je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze tesamen met de verantwoordelijke bij de klant : - je voert kwaliteitvoortgangen uit : - je voert werkplekinspecties uit : - je implementeert VCA of een ander managementsysteem : - je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces : - je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant...

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (LIMBURG) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • Medewerker afwas en maaltijdbedeling (75%) (werfreserve) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Werfreserve

    Naast de vaat help je eveneens bij de portionering van de maaltijden aan de distributieband. Je bent bereid om te werken in een afwisselend uurrooster tussen 7 uur en 16.06 uur en gedurende één weekend op drie. Een duidelijk beeld over de werking van de keuken vind je in dit filmpje terug https://www.youtube.com/watch?v=vngF3nsKaWM

Zoek naar antwoorden van DAVAINE-DEMUYNCK in sociale netwerken
Look for responds of DAVAINE-DEMUYNCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAVAINE-DEMUYNCK. Laat een reactie achter voor DAVAINE-DEMUYNCK. DAVAINE-DEMUYNCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAVAINE-DEMUYNCK. Leave a respond for DAVAINE-DEMUYNCK. DAVAINE-DEMUYNCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAVAINE-DEMUYNCK op de google maps. Adres en contacten DAVAINE-DEMUYNCK
Location of DAVAINE-DEMUYNCK on the google maps. Address and contacts of DAVAINE-DEMUYNCK

Andere gerelateerde bedrijven als come DAVAINE-DEMUYNCK DAVAINE-DEMUYNCK: FLMAALDERIJ MESKENS - MOLENS VAN MERCHTEM BVBA | EMMA MERTES | C.T.B. | NESTOR VAN IMMERZEELE | ANNIE CHARLIER

Other related companies as DAVAINE-DEMUYNCK: FLMAALDERIJ MESKENS - MOLENS VAN MERCHTEM BVBA | EMMA MERTES | C.T.B. | NESTOR VAN IMMERZEELE | ANNIE CHARLIER

DAVAINE-DEMUYNCK is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAVAINE-DEMUYNCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06928497314. Het bedrijf DAVAINE-DEMUYNCK bevindt zich op het adres: RIJSELSTRAAT 278; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 729,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Tabac. Producten gemaakt in DAVAINE-DEMUYNCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAVAINE-DEMUYNCK is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAVAINE-DEMUYNCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAVAINE-DEMUYNCK, openstaande posities, locatie van DAVAINE-DEMUYNCK op de kaart.

DAVAINE-DEMUYNCK is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAVAINE-DEMUYNCK, company assigned to the tax number BE06928497314. The company DAVAINE-DEMUYNCK is located at the address: RIJSELSTRAAT 278; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 729,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Tabac. Products created in DAVAINE-DEMUYNCK were not found.
The main activity of DAVAINE-DEMUYNCK is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DAVAINE-DEMUYNCK is not available. You also can look at reviews of DAVAINE-DEMUYNCK, open positions, location of DAVAINE-DEMUYNCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAVAINE-DEMUYNCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAVAINE-DEMUYNCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAVAINE-DEMUYNCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAVAINE-DEMUYNCK, employees, financial statistics.