ALLUMEURKESGASTHUIS

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • ALLUMEURKESGASTHUIS
Private companiesCoal Mining • ALLUMEURKESGASTHUIS

Contactgegevens ALLUMEURKESGASTHUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALLUMEURKESGASTHUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALLUMEURKESGASTHUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAMMENSTRAAT 42; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32338165 32338165

Fax (fax): +32 (53) 805-35-98 +32 (53) 805-35-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALLUMEURKESGASTHUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALLUMEURKESGASTHUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALLUMEURKESGASTHUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALLUMEURKESGASTHUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALLUMEURKESGASTHUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALLUMEURKESGASTHUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALLUMEURKESGASTHUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALLUMEURKESGASTHUIS
Products information ALLUMEURKESGASTHUIS

BTW identificatienummer (tax): BE09457550048
Ondernemingsnummer: 3131347656
Hoofdstad (capital): 608,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 600,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in ALLUMEURKESGASTHUIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tabac

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALLUMEURKESGASTHUIS
(Get full report from official database of BE for ALLUMEURKESGASTHUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALLUMEURKESGASTHUIS
Addition kinds of activities for ALLUMEURKESGASTHUIS

16230000. Water-, riool- en nutlijnen | Water, sewer, and utility lines
27540601. Catalogi: gravure printing, niet ter plaatse gepubliceerd | Catalogs: gravure printing, not published on site
38270104. Coddington vergrootinstrumenten | Coddington magnifying instruments
76992502. Fontein reparatie | Fountain repair
79229903. Verlichting, theatraal | Lighting, theatrical

Werken bij ALLUMEURKESGASTHUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALLUMEURKESGASTHUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALLUMEURKESGASTHUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALLUMEURKESGASTHUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur - Twee ploegen (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur voor onmiddellijke opstart. Jouw taakomschrijving: - vervoeren van afgewerkte tapijtrollen naar het magazijn (pinclarck). - Stockeren van coupons. - Opmaken van verzenddocumenten.

  • Onderhoudstechnieker/CNC operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf gespecialiseerd in het draaien en frezen van onderdelen (metaal, kunststof, non ferro), zij wij op zoek naar een onderhoudstechnieker met onmiddellijke opstart! Naast het elektrisch en mechanisch onderhoud van de CNC machines, wordt je daarnaast ook ingeschakeld voor het draai- en freeswerk. Het bedrijf levert stukwerk aan allerlei sectoren: industrie, landbouw, medische sector, bouw en entertainment.

  • Chauffeur B - CE (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groothandel in aardappelen en beleveren de verwerkende industrie, schilbedrijven en kleinhandel. Ze bieden een job aan waarbij je zal instaan voor transport van aardappelen naar hun klanten met oplegger of vrachtwagen + aanhangwagen en ophaling van aardappelen bij hun leveranciers (landbouwers).Ook laden en lossen van deze vrachten dient te gebeuren (via transportband in de oplegger, via kippen van laadbak of manueel met heftruck of transpalet) . Je zal tevens instaan voor een kwaliteitscontrole van het opgehaalde product en te leveren. Verder zal je waar nodig bijspringen voor allerhande arbeiderstaken binnen het bedrijf. Handigheid in besturen van een transpalet, heftruck en verreiker is een pluspunt.

  • Insteller lasrobot (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de lasrobot. Je werkt mee aan het maken van allerhande buizen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Strijpen (STRIJPEN)

    Regio: STRIJPEN

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Werken als huishoudhulp Ramsel (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Spelhost dinerspellen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Bereider van vegan-producten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IOOP

    Type: Vaste Job

    IOOP is een kleine onderneming, gespecialiseerd in de ambachtelijke bereiding van biologische Seitan (MAYA) en Tofu (SEVEN ARROWS) en een gamma aan afgeleide producten. We zijn er fier op dat een groeiend aantal mensen, die macrobiotisch of vegetarisch/veganistisch willen leven, onze producten verkiezen om op een smakelijke en evenwichtige manier te voorzien in hun eiwitbehoefte. Daarom is het belangrijk dat onze producten 2 maal per week vers worden uitgeleverd naar onze klanten. Vind meer info op onze website! http://www.maya-seitan.be We willen graag een nieuwe collega opnemen in ons team. Takenpakket: bereiden van seitan ,tofu en tempeh bereiden van afgeleide producten frituren opruimen en poetsen volgens de normen binnen de voedingssector portioneren en verpakken van de producten ...

  • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

  • Specialist marktanalyse & product management (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal voedingsbedrijf regio Roeselare zijn we op zoek naar een specialist marktanalyse & product management. Door je grondige kennis en sterke analyse van de markt, de klanten, producten, trends, etc. vorm je een belangrijke schakel tussen de sales afdeling, productie, aankoop en R&D en teken je mee het strategisch commercieel beleid uit voor alle productcategorieën. Je bent ook verantwoordelijk voor het communicatiebeleid, om zo een coherent beeld van de organisatie naar buiten te brengen. Na een grondige interne opleiding op groepsniveau, beng je omzet, winst, productengamma, klanten, commerciële historiek, markt, concurrentie, trends & ontwikkelingen etc. via onderzoek en store checks permanent in kaart. Je doet de nodige analyses, krijgt zicht op het globale salesgebeuren, verwerft een duidelijk beeld van de huidige en toekomstige positionering en treedt op als interne adviseur. Je neemt deel aan verschillende projectgroepen, volgt de introductie van nieuwe klanten en producten op, analyseert de effectiviteit van commerciële acties, rapporteert de resultaten en formuleert nieuwe en/of verbetervoorstellen. Dit moet bijdragen tot het nemen van juiste strategische, commerciële beslissingen en het verder uitbouwen van de marktpositie en operationele performantie binnen de groep. Als communicatiespecialist, waak je over het imago van de organisatie en een uniforme bedrijfscommunicatie en treedt intern op als specialist en adviseur.

  • Bijverdienste parfum (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

Zoek naar antwoorden van ALLUMEURKESGASTHUIS in sociale netwerken
Look for responds of ALLUMEURKESGASTHUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALLUMEURKESGASTHUIS. Laat een reactie achter voor ALLUMEURKESGASTHUIS. ALLUMEURKESGASTHUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALLUMEURKESGASTHUIS. Leave a respond for ALLUMEURKESGASTHUIS. ALLUMEURKESGASTHUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALLUMEURKESGASTHUIS op de google maps. Adres en contacten ALLUMEURKESGASTHUIS
Location of ALLUMEURKESGASTHUIS on the google maps. Address and contacts of ALLUMEURKESGASTHUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALLUMEURKESGASTHUIS ALLUMEURKESGASTHUIS: TANJA BEAUTY SERVICE | PEETERS BLOEMSIERKUNST | Lamoline Rene SPRL | Torreele (De) | FEESTZAAL PETRUS

Other related companies as ALLUMEURKESGASTHUIS: TANJA BEAUTY SERVICE | PEETERS BLOEMSIERKUNST | Lamoline Rene SPRL | Torreele (De) | FEESTZAAL PETRUS

ALLUMEURKESGASTHUIS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALLUMEURKESGASTHUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09457550048. Het bedrijf ALLUMEURKESGASTHUIS bevindt zich op het adres: KAMMENSTRAAT 42; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 608,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 600,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Tabac. Producten gemaakt in ALLUMEURKESGASTHUIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALLUMEURKESGASTHUIS is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALLUMEURKESGASTHUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALLUMEURKESGASTHUIS, openstaande posities, locatie van ALLUMEURKESGASTHUIS op de kaart.

ALLUMEURKESGASTHUIS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALLUMEURKESGASTHUIS, company assigned to the tax number BE09457550048. The company ALLUMEURKESGASTHUIS is located at the address: KAMMENSTRAAT 42; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 608,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 600,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Tabac. Products created in ALLUMEURKESGASTHUIS were not found.
The main activity of ALLUMEURKESGASTHUIS is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALLUMEURKESGASTHUIS is not available. You also can look at reviews of ALLUMEURKESGASTHUIS, open positions, location of ALLUMEURKESGASTHUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALLUMEURKESGASTHUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALLUMEURKESGASTHUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALLUMEURKESGASTHUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALLUMEURKESGASTHUIS, employees, financial statistics.