Diatool

Contactgegevens Diatool: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Diatool: address, phone, fax, email, website, opening hours

Diatool

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Slachthuisstraat 68; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 40 18 30 (+32-014 40 18 30) 014 40 18 30 (+32-014 40 18 30)

Fax (fax): 014 43 88 80 (+32-014 43 88 80) 014 43 88 80 (+32-014 43 88 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Diatool: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Diatool"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Diatool"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Diatool, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Diatool. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Diatool, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Diatool. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Diatool
Products information Diatool

BTW identificatienummer (tax): BE03744110107
Ondernemingsnummer: 9527038574
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 379,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Diatool zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cutting tools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Diatool
(Get full report from official database of BE for Diatool)

Aanvulling soorten activiteiten voor Diatool
Addition kinds of activities for Diatool

265599. Fiber blikjes, trommels en dergelijke producten, nec | Fiber cans, drums, and similar products, nec
628901. Beschermende commissies | Protective committees
22110900. Bandages, gaas en chirurgische stoffen, katoen | Bandages, gauzes and surgical fabrics, cotton
30890318. Spuiten, kunststof en glasvezel versterkt | Spouting, plastics and glass fiber reinforced
34950000. Draadveren | Wire springs
37240000. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts
56329905. Breiwerk, vrouwen | Knitwear, women's
63319907. Vastgoed schade verzekering | Property damage insurance

Werken bij Diatool: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Diatool: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Diatool. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Diatool. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - flexibele uren (m/v) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zulte zoeken wij een chauffeur C met code 95. Je rijdt in eigen regio met de vrachtwagen en haalt de containers leeg. Startuur mag je zelf bepalen, (sommigen vertrekken om middernacht, andere rond 5u voor de filles). De ritten moeten afgewerkt worden, het zijn een 15 tot 25 stops per dag. Je krijgt een GPS en de vrachtwagen mag mee naar huis genomen worden. 1 of 2 keer per week zou je naar het bedrijf moeten rijden om de vrachtwagen te legen. Je krijgt een inwerkperiode, de eerste week rijdt er iemand mee en er wordt wekelijks een verslag ingevuld.

  • Bediende Energieleveringen Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor de inning van de facturatie elektriciteit en aardgas, maar ook van facturatie diensten. Je maakt afspraken met klanten hierover: uitstel van betaling / opstellen betaalovereenkomsten. Je waakt erover dat bij klanten waar een budgetmeter moet komen, er ook effectief een komt. Je legt orders aan voor Netuitbating, plant deze in en volgt deze op. Je maakt activatie- en deactivatiekaarten aan om de budgetmeter te activeren of te deactiveren en voert acties uit in Talexus. Je verzorgt de BackOffice Inning.

  • Magazijnier (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij te Mariakerke zijn wij op zoek naar een medewerker voor het magazijn. Jouw taken zijn: - Het receptioneren van karton (controle op schade, kwantiteit enz., en het administratief verwerken) - Het voorbereiden van paletten voor de drukpersen (of in uitzonderlijke gevallen voor de stansafdeling) - Het bedienen van de snijmachine en de stapelkeerder - Het besturen van een vorkheftruck

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je als student bij drie afdelingen terecht: - Food & Beverage: word onze nieuwe ‘keuken- en kassa-ambassadeur’ van onze verschillende themarestaurants of de mobiele verkooppunten! Takenpakket: Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, juiste afrekening van bestellingen, voorbereiden van maaltijden, afruim en afwas. Ervaring in de horeca is een pluspunt. Geen ervaring? Geen probleem! - Operations: word onze nieuwe medewerker Operations en bezorg al onze bezoekers alvast een onvergetelijke dag! Takenpakket: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak. - Merchandising: werk enthousiast en gemotiveerd mee in onze winkels en stimuleer zo de groei van het park! Takenpakket: verkoop Plopsa-artikelen in de winkels, kassa, aanvullen thema-corners, verkoop ballonnen in het park, verkoop glittersticks in het Plopsatheater, handje helpen in het magazijn.

  • JOBSTUDENT VERKOOP 31/12 tot 20/01 (M/V/X) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een jobstudent om te werken tussen 31 december en 20 januari. Je wordt ook tewerkgesteld op zondag. op maandag en zaterdag ben je thuis. De winkel is ook open op 1 januari. Werkrooster: maandag: 13u30-20u30 Dinsdag: 13u30-20u30 Woensdag: 13u30-20u30 Vrijdag: 14u30-20u30 Zondag: 13u30-20u30 Dinsdag 01/01/2019: 12u30-16u30

  • Lasser monteur (M/V) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    LAG Trailers heeft zijn hoofdzetel te Bree waar momenteel ca. 420 ervaren vakmensen tewerkgesteld zijn. Het bedrijf ontstond in 1947 en is al gedurende 70 jaar een stabiele werkplaats voor gemotiveerde werknemers. LAG biedt een ruim assortiment opleggers aan, met de focus op tankwagens en intermodale producten. Het bedrijf is Benelux marktleider in bulkopleggers en brandstofopleggers. Bulkcontainers, containerchassis, kipcontainerchassis, kippers en algemene opleggers vervolledigen het aanbod. LAG onderscheidt zich van de markt dankzij een zeer uitgewerkte en klantgerichte service. Mede door de sterke groei, zoekt het bedrijf extra ondersteuning in de functie van een: lasser monteur met volgende taken: Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • Technieker montage - dienst verkeerstechnieken m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling VERKEERSTECHNIEKEN op zoek naar een TECHNIEKER ONDERHOUD VERKEERSLICHTEN m/v. Verkeerstechnieken is een onderdeel van de Trafiroad N.V. organisatie, zij specialiseren zich in montage, onderhoud alsook herstellingen van allerhande installaties o.a.: verkeerslichten, openbare verlichting, camerasystemen, informatieborden en detectie. Deze afdeling biedt meerdere mogelijkheden voor elk technisch profiel met een doe-mentaliteit. Functiebeschrijving - Je vervangt preventief lampen, herstel schadegevallen aan verkeerslichten, reinigt installaties en doet nazicht zowel elektrisch als mechanisch. - Je voert deze opdrachten uit in functie van de overheid. - Je kan ingeschakeld worden om met collega's de wachtdiensten afwisselend te verzorgen. (op weekdagen: van 16u. tot 07u.- weekend: van vrijdag 16u. tot maandag 07u.)

  • Meestergast / metselaar (regio Ninove) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zoeken wij op heden een meetsergast, metselaar regio Ninove. Je staat in voor: het meewerken op de werf opvolgen van de werkzaamheden op de werf opleiden van nieuw personeel op de werf

  • Vacature erkend loopbaanbegeleider VDAB (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, loopbaanbegeleider (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen.

  • Montreal Associates - DevOps Engineer System Linux (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer System Linux for a client based in Brussels.     Job Description Running Update Deployment Release of the new versions Operating changing on Data Base (My SQL)   Profile  Must have: Linux/Ansible/MySQL/Tomcat/Apache/Service Web Nice to have: OpenStack/Docker/Kubernetess Being able to adapt easily in new environment, technologies Language: English   Details Location : Brussels Duration: 1-year contract + extension Starting date: ASAP Reference: Mcau - 37277    If you are interested by this opportunity of DevOps Engineer System Linux, you can send your updated CV via the button below with the reference Mcau - 37277.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

  • Adviseur energie (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van één van de grootste spelers op de Belgische energiemarkt, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

Zoek naar antwoorden van Diatool in sociale netwerken
Look for responds of Diatool in social networks

Lees alle opmerkingen voor Diatool. Laat een reactie achter voor Diatool. Diatool bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Diatool. Leave a respond for Diatool. Diatool on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Diatool op de google maps. Adres en contacten Diatool
Location of Diatool on the google maps. Address and contacts of Diatool

Andere gerelateerde bedrijven als come Diatool Diatool: GROEP ARGENTA | WERKHUIZEN ARMAND DEPREST NV | Vervloesem L | COUTURE JUDITH | Van Looy

Other related companies as Diatool: GROEP ARGENTA | WERKHUIZEN ARMAND DEPREST NV | Vervloesem L | COUTURE JUDITH | Van Looy

Diatool is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Diatool, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03744110107. Het bedrijf Diatool bevindt zich op het adres: Slachthuisstraat 68; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 379,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cutting tools. Producten gemaakt in Diatool zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Diatool is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Diatool is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Diatool, openstaande posities, locatie van Diatool op de kaart.

Diatool is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Diatool, company assigned to the tax number BE03744110107. The company Diatool is located at the address: Slachthuisstraat 68; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 379,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cutting tools. Products created in Diatool were not found.
The main activity of Diatool is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Diatool is not available. You also can look at reviews of Diatool, open positions, location of Diatool on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Diatool, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Diatool, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Diatool, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Diatool, employees, financial statistics.