CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON
Private companiesHolding and Other Investment Offices • CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON

Contactgegevens CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue G茅n茅ral Michel 13; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 22 53 79 (+32-081 22 53 79) 081 22 53 79 (+32-081 22 53 79)

Fax (fax): 081 22 79 56 (+32-081 22 79 56) 081 22 79 56 (+32-081 22 79 56)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON
Products information CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON

BTW identificatienummer (tax): BE09529510498
Ondernemingsnummer: 1539978027
Hoofdstad (capital): 485,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 672,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Tools (Electric); Tools - General

Product categorie (product category): Cutting tools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON
(Get full report from official database of BE for CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON
Addition kinds of activities for CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON

07529900. Dierspecialiteiten, niet inbegrepen | Animal specialty services, nec
20230204. Geconcentreerde wei | Concentrated whey
24990104. Hampers, wasgoed | Hampers, laundry
34690200. Huishoudelijke kook- en keukengerei, porselein geëmailleerd | Household cooking and kitchen utensils, porcelain enameled
34839907. Granaten en delen | Grenades and parts
38610504. Microfiche lezers en lezersprinters | Microfiche readers and reader printers
50440102. Machines toevoegen | Adding machines
58129903. Traiteurs | Caterers
79990702. Schiettent | Shooting gallery

Werken bij CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 3 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf in Genk zijn we op zoek naar een technisch operator. Je staat vnl in voor het bedienen en manipuleren van machines lijnen bevoorraden kwaliteitscontrole basis onderhoud van productielijnen Het gaat om een opdracht voor langere duur met kans op een vast contract na een succesvolle interimperiode. Een interne opleiding wordt door het bedrijf voorzien. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken.

  • Productiearbeider (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Neuhaus

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken als productie medewerker. Je voornaamste taken zijn het inpakken van chocolade in dozen aan de lopende band en het afrapen van pralines die machinaal geproduceerd zijn. Verder sta je soms ook in voor het plooien van karton. Je werkt snel en nauwkeurig. Goederenbehandeling Etiketteren Inpakken

  • KOELTECHNIEKER Regio Zeebrugge M/V (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren koeltechnieker. Als lid van een team koeltechniekers sta je naast storingsinterventies in voor zowel mechanisch als elektrisch onderhoud van industriële koelinstallaties. Je neemt actief deel aan, en neemt ook zelf initiatief voor, renovatie en verbeteringsprojecten. Hoewel jouw functie principieel wordt uitgeoefend in dagdienst ben je toch bereid, na een inwerkperiode, tot shiftwerk en weekendpermanentie met beurtrol om technische bijstand te verlenen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Kamermeisje/Kamerjongen (student/e) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een hotel te Ieper die de nadruk legt op een persoonlijke ontvangst van de gasten, verrassende kamers en huiselijke sfeer, zijn we op zoek naar studenten/studentes die gedurende het weekend en/of op dinsdag vrij zijn om te werken als kamermeisje/jongen. Je staat in voor het schoonmaken van de kamers: stofzuigen, bedden opmaken, schoonmaken van badkamer etc; alsook het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het hotel zoals bar en ontbijtruimte.

  • Studenten (bachelor) voor administratief avondwerk op Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE KUEHNE EN NAGEL

    Type: Studentenjob

    Voor Kuehne + Nagel op Brucargo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bachelorstudent om op weekavonden te helpen met de administratie. Ben jij één of meerdere avonden tijdens de week vrij om van 18u tot 22u een centje bij te verdienen? Doe je graag administratief werk (input van data in de PC, doorsturen van gegevens via e-mail, nakijken van documenten, enzovoort)? Wil je graag de logistieke wereld (luchtvracht & magazijn) beter leren kennen?

  • Studentenjob (m/v) te De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Grafisch vormgever HappyWebsites (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: B&K PROJECTS TAALBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je ontwerpt logo’s, folders, flyers en ander promotiemateriaal voor onze klanten. Je bouwt websites en tovert de aangeleverde content om in duidelijke en aantrekkelijke pagina’s. Je rapporteert aan je teamleden wat je gepresteerd hebt en hoeveel tijd je hieraan besteed hebt.

  • Ontwikkelaar- Opleidingsmanager Fiscaliteit en Accountancy (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Syntra West

    Type: Vaste Job

    -Je volgt de wettelijke actualiteit op de voet en vertaalt dit naar korte relevante opleidingen voor onze doelgroepen (bedrijven en kantoren) -Je gaat actief op zoek naar docenten en vakspecialisten -Je maakt halfjaarlijks een realistische en uitdagende planning op -Je bent verantwoordelijk voor zowel het opbrengsten- als het kostenbudget -Je werkt maatoplossingen uit voor onze klanten -Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze database op vlak van kantoren en financiële functies -Je zoekt voortdurend naar nieuwe opleidingsmethodieken waarmee je het verschil kunt maken voor jouw klanten -Je volgt het aanbod van de concurrentie nauwgezet op -Je integreert jouw eigen functioneren met dat van het team

  • manager IT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    IT Manager met 10 jaar ervaring gewenst in een onderneming in Ieper. Voltijdse functie, vast contract. Als IT manger sta je aan de leiding van een team van 4 IT medewerkers. Samen met je team, onderhoud je en optimaliseer je het informaticasysteem, op een efficiënte manier. Je neemt initiatieven naar invoering, toepassing en evaluatie van de systemen en rapporteert aan het directieteam. Je adviseert over de investeringen en volgt zelf nieuwe technologiën op. Je zorgt voor de ontwikkeling en bijscholing binnen je team. Je werkt voltijds in Ieper.

  • Plaatser van modern schrijnwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van stalen schrijnwerk. Dit zijn voornamelijk ramen, deuren, balustrades en grotere stalen constructies. Je werkt hiervoor steeds op verplaatsing.

  • Meewerkend werkplaatsverantwoordelijke (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: N.E.N.S. POWER

    Type: Vaste Job

    Je assisteert mee de dagelijkse leiding van de werkplaats en doet (planning van onderhoud en) herstellingen. Je lost (complexe) technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel & efficiënt op, zowel in onze werkplaats als indien nodig op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Je geeft ondersteuning aan technici mbt hun vragen of problemen bij storingen, pannes en onderhoud. Je verzorgt mee het klaarzetten van materiaal voor verhuur.

Zoek naar antwoorden van CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON in sociale netwerken
Look for responds of CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON. Laat een reactie achter voor CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON. CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON. Leave a respond for CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON. CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON op de google maps. Adres en contacten CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON
Location of CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON on the google maps. Address and contacts of CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON: LUC GIERTS | FREDERIC REDONDO | BOUTIQUE MARY | Ital Market Sorce Distribution | FRANCIS VIVIER & CIE

Other related companies as CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON: LUC GIERTS | FREDERIC REDONDO | BOUTIQUE MARY | Ital Market Sorce Distribution | FRANCIS VIVIER & CIE

CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09529510498. Het bedrijf CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON bevindt zich op het adres: Rue G茅n茅ral Michel 13; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 485,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 672,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cutting tools. Lijst met producten zijn Tools (Electric); Tools - General.
De hoofdactiviteit van CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON, openstaande posities, locatie van CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON op de kaart.

CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON, company assigned to the tax number BE09529510498. The company CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON is located at the address: Rue G茅n茅ral Michel 13; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 485,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 672,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cutting tools. List of products are Tools (Electric); Tools - General.
The main activity of CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON is not available. You also can look at reviews of CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON, open positions, location of CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRALE DE L'OUTILLAGE GILLON, employees, financial statistics.