DELQUIGNIES LOGISTIQUE

Contactgegevens DELQUIGNIES LOGISTIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELQUIGNIES LOGISTIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELQUIGNIES LOGISTIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI FRANCOIS DELQUIGNIES 19 BP; 59158; MORTAGNE DU NORD, België

Telefoon (phone): +32 (9) 730-68-11 +32 (9) 730-68-11

Fax (fax): +33 327 30 53 05 (+32-+33 327 30 53 05) +33 327 30 53 05 (+32-+33 327 30 53 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELQUIGNIES LOGISTIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELQUIGNIES LOGISTIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELQUIGNIES LOGISTIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELQUIGNIES LOGISTIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELQUIGNIES LOGISTIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELQUIGNIES LOGISTIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELQUIGNIES LOGISTIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELQUIGNIES LOGISTIQUE
Products information DELQUIGNIES LOGISTIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE02220031738
Ondernemingsnummer: 3040435791
Hoofdstad (capital): 166,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 757,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Warehouses - Merchandise; Transport - General

Product categorie (product category): Customs consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELQUIGNIES LOGISTIQUE
(Get full report from official database of BE for DELQUIGNIES LOGISTIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELQUIGNIES LOGISTIQUE
Addition kinds of activities for DELQUIGNIES LOGISTIQUE

832205. Gezinsadviesdiensten | Family counseling services
912100. Wetgevende instanties | Legislative bodies
945100. Administratie van veteranenzaken | Administration of veterans' affairs
23290200. Mannen- en jongensleer, wol en dunne bovenkleding | Men's and boys' leather, wool and down-filled outerwear
35690000. Algemene industriële machines, nec | General industrial machinery, nec
36120109. Power transformers, elektrisch | Power transformers, electric
38610000. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies

Werken bij DELQUIGNIES LOGISTIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELQUIGNIES LOGISTIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELQUIGNIES LOGISTIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELQUIGNIES LOGISTIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOPER / VERKOOPSTER BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

  • Machine operator (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen op de luchthaven van Zaventem zijn we op zoek naar een machine operator. De Machine Operator staat in voor het herstellen van motoronderdelen om deze luchtwaardig te maken. Hoofdactiviteiten Herstelt de motoronderdelen-en modules. Voert machinale bewerkingen uit op stukken. Werkt volgens de vooropgestelde procedures. Gebruikt de geschikte materialen, gereedschappen en methodes. Verzekert het eenvoudig onderhoud en het goed functioneren van machines en gereedschappen Garandeert de traceerbaarheid van zijn werk door de uitgevoerde taken administratief af te sluiten. Verantwoordelijkheidsbereik Is verantwoordelijk voor het basisonderhoud van machines en gereedschappen. Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werken binnen de vooropgestelde tijd en met de correcte materialen, gereedschappen en methodes. Is verantwoordelijk voor de correcte administratieve validatie van de uitgevoerde werken. Is verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkpost. Is verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid en deze van zijn collega's. Neemt initiatief tot communicatie met collega's en verantwoordelijken ter afstemming van zijn dagelijks takenpakket & signaleert problemen aan de verantwoordelijken en werkt proactief mee aan het zoeken van een oplossing. Is mede verantwoordelijk voor zijn ontwikkeling binnen het bedrijf. Draagt actief bij tot een positieve werksfeer.

  • Ervaren en nauwkeurige heftruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als crossdock medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen met de heftruck van de verschillende vrachtwagens. Je doet de routings van de verschillende pallets, je sorteert en controleert de kwaliteit van alle ingaande en uitgaande goederen. Je gebruikt het scansysteem voor alle goederen.

  • Onderhoudstechnieker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor: De elektrische en mechanische herstellingen in het machinepark. Het preventief onderhoud van de machine's  De verbeteringen doorvoeren zie je als een uitdaging

  • OPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de Gent zijn we op zoek naar een operator/ rechterhand van de onderhoudsmechanicien. De mechanicien assisteer je als zijn rechterhand. De bediening van de machines worden aan jou toegewezen. Dit houdt in het opstarten, het wisselen van formaten en het afsluiten met het bedienen van het reinigingssysteem. Het beheer van verschillende etiketsoorten, bakken en flessen voer je uit. Verder zorg je ervoor dat de types overzichtelijk gesorteerd worden. Regelmatig vroeg starten is geen belemmering. De vooropgestelde doelstellingen streef je na om deze te behalen en te rapporteren aan de directe chef. Op andere afdelingen kan het zijn dat je ook meewerkt met laden en lossen van vrachtwagen en het leeggoed sorteren.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO URSEL (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Katoen Natie Gent - Fulltime beschikbare jobstudenten (ma-vr) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die gedurende van maandag tot en met vrijdag fulltime beschikbaar zijn om te werken. Ook jobstudenten die één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken, zijn welkom. Geef ons jouw beschikbaarheid door, en wij plannen u in. Uren: Dagshift van 8 tot 16u30 of van 10 tot 18u 2 ploegen: vroege ploeg van 6 tot 14u en late ploeg van 14 tot 22u Verschoven late ploeg: 16u t.e.m. 24u Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na elke tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten. Het takenpakket houdt allerhande magazijnswerk in: orderpicking, packing, kitting, receiving, overstapelen, laden en lossen, labelen, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Jobstudent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Tweetalig commercieel vastgoedtalent regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de groei van ons Dewaele kantoor in Brussel zijn we op zoek naar een enthousiaste vastgoedmakelaar om het team te vervoegen. Is dit jouw droomjob? Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Brussel: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Lesgever Nederlands (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SIBILANT TAALTRAININGEN&VERTAALWERK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft les over algemene en zakelijke communicatie in het Nederlands. Dit op verplaatsing bij de klant zelf. De klanten bevinden zich in de regio Brussel (prioriteit) en op termijn ook in de regio Antwerpen.

  • Centric - Data Warehouse Data Modeler / Solution Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Organisation: Data Factory - Data Warehousing, data integration, and data extraction     Objective   Design, and maintain data models and solutions for the data factory deliverables like a Data Warehouse, data integration layer and data extract/import     Main Activities   Executes following tasks:  Collaborative data modeling for the existing and new Data Warehouse and data integration layer Collaborative solution design primarily for the new Data Warehouse and data integration layer Set-up & maintain the data modeling and solution design under Version Control Share the knowledge within and outside the team pro-actively  Align the work with the business needs whilst taking into account the best practices within and outside the industry    Knowledge & Skills  Practical experience in:  Insurance industry modelling Insurance solution design Conceptual/Logical and. Physical Modelling Data Warehouse modeling approaches like 3 Normal Form, Kimball, InMon, Data Vault Ability to make the distinction between a theoretical & practical model/Design . Warehouse modelling concepts: Bus Matrix Fact vs. Dimension Type1/Type2 Slowly Changing Dimensions Fact Loading Strategies (Transaction/Snapshot/Aggregating/...) Delta Loading Knowledge of other methodologies, and services approaches are considered an asset. Experience in an Agile delivery environment. Ready to work as a team player in a SAFe Agile Scrum team located in Fonsny on a full time employment basis. Sufficient knowledge of French, Dutch and English language.

  • Elektricien (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: EWB TECHNICS

    Type: Werfreserve

    Je installeert alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen: verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlefonie, catv, databekabeling) en voeding van apparaten. Je werkt zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven in muren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmaterialen. Je trekt draad of kabel. Je sluit de stopcontacten, schakelaars, verlichting, ... aan en zorgt voor de in bedrijfneming. Je lost storingen op. Je kan plan lezen.

Zoek naar antwoorden van DELQUIGNIES LOGISTIQUE in sociale netwerken
Look for responds of DELQUIGNIES LOGISTIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELQUIGNIES LOGISTIQUE. Laat een reactie achter voor DELQUIGNIES LOGISTIQUE. DELQUIGNIES LOGISTIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELQUIGNIES LOGISTIQUE. Leave a respond for DELQUIGNIES LOGISTIQUE. DELQUIGNIES LOGISTIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELQUIGNIES LOGISTIQUE op de google maps. Adres en contacten DELQUIGNIES LOGISTIQUE
Location of DELQUIGNIES LOGISTIQUE on the google maps. Address and contacts of DELQUIGNIES LOGISTIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come DELQUIGNIES LOGISTIQUE DELQUIGNIES LOGISTIQUE: FLDEVAMEAT SA | L'Air Liquide Belgium NV | ROLAND | Waeterinckx Patrick | Dhondt Christian

Other related companies as DELQUIGNIES LOGISTIQUE: FLDEVAMEAT SA | L'Air Liquide Belgium NV | ROLAND | Waeterinckx Patrick | Dhondt Christian

DELQUIGNIES LOGISTIQUE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELQUIGNIES LOGISTIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02220031738. Het bedrijf DELQUIGNIES LOGISTIQUE bevindt zich op het adres: QUAI FRANCOIS DELQUIGNIES 19 BP; 59158; MORTAGNE DU NORD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 166,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 757,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Customs consultants. Lijst met producten zijn Warehouses - Merchandise; Transport - General.
De hoofdactiviteit van DELQUIGNIES LOGISTIQUE is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELQUIGNIES LOGISTIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELQUIGNIES LOGISTIQUE, openstaande posities, locatie van DELQUIGNIES LOGISTIQUE op de kaart.

DELQUIGNIES LOGISTIQUE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELQUIGNIES LOGISTIQUE, company assigned to the tax number BE02220031738. The company DELQUIGNIES LOGISTIQUE is located at the address: QUAI FRANCOIS DELQUIGNIES 19 BP; 59158; MORTAGNE DU NORD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 166,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 757,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Customs consultants. List of products are Warehouses - Merchandise; Transport - General.
The main activity of DELQUIGNIES LOGISTIQUE is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DELQUIGNIES LOGISTIQUE is not available. You also can look at reviews of DELQUIGNIES LOGISTIQUE, open positions, location of DELQUIGNIES LOGISTIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELQUIGNIES LOGISTIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELQUIGNIES LOGISTIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELQUIGNIES LOGISTIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELQUIGNIES LOGISTIQUE, employees, financial statistics.