Coutrez & Cie

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Coutrez & Cie
Private companiesMetal Mining • Coutrez & Cie

Contactgegevens Coutrez & Cie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coutrez & Cie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coutrez & Cie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Abbaye 39; 4040; Herstal, België

Telefoon (phone): 04 264 57 45 (+32-04 264 57 45) 04 264 57 45 (+32-04 264 57 45)

Fax (fax): 04 264 71 55 (+32-04 264 71 55) 04 264 71 55 (+32-04 264 71 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coutrez & Cie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coutrez & Cie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coutrez & Cie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coutrez & Cie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coutrez & Cie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coutrez & Cie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coutrez & Cie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coutrez & Cie
Products information Coutrez & Cie

BTW identificatienummer (tax): BE06393463134
Ondernemingsnummer: 2189819335
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 895,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Coutrez & Cie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Customs consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coutrez & Cie
(Get full report from official database of BE for Coutrez & Cie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coutrez & Cie
Addition kinds of activities for Coutrez & Cie

212100. sigaren | Cigars
336999. Nonferrogerijen, nec, nec | Nonferrous foundries, nec, nec
752101. Buiten parkeerdiensten | Outdoor parking services
23999901. Schorten, borst (harnas) | Aprons, breast (harness)
27520702. Tags, gelithografeerd | Tags, lithographed
27540600. Promotie drukwerk, gravure | Promotional printing, gravure
38230505. Ph instrumenten, industrieel proces type | Ph instruments, industrial process type
39140401. Carving sets, geplateerd (alle metalen) | Carving sets, plated (all metals)
80219902. Groeps- en bedrijfspraktijk, tandarts | Group and corporate practice, dentist
81110206. Schuldinvorderingswet | Debt collection law

Werken bij Coutrez & Cie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coutrez & Cie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coutrez & Cie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coutrez & Cie. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker (OCF) NL/FR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een dynamisch team dat zich elke dag inzet voor onze klanten, en op die manier voor een veiligere & efficiëntere samenleving. Onze klant is namelijk actief bij verschillende types klanten en ze hebben onze expertise en organisatie uitgebouwd op vlak van zowel openbare als residentiële gebouwen, maar ze zijn ook erg ondernemend in de energiesector, inclusief nucleaire activiteiten. Voor de Customer Service-afdeling van onze klant te Vilvoorde zijn we op zoek naar een collega die ons team komt versterken. Jij staat in voor een vlekkeloos verloop van het volledig OCF - proces (offerte – contract – facturatie). Je volgt de bestellingen, contracten en facturen nauwkeurig op en zorgt nadien voor een correcte verwerking. Daarnaast weet je ook steeds snel een antwoord te formuleren wanneer (interne) klanten jou contacteren met vragen. • Je bent nauwkeurig & werkt gestructureerd. Collega’s kunnen steeds op jou rekenen. • Jij kan ook steeds vertrouwen op je collega’s – gedreven experten die je graag verder helpen. • Daarnaast ondersteunt onze klant jou ook in het uitdiepen en verbreden van jouw expertises. Daar gaan we op je eerste dag al mee van start, want je krijgt bij ons eerst een doorgedreven on-the-job-training, alvorens je zelfstandig aan de slag gaat.

  • Inpakker dagwerk M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij ervaring als inpakker? Zoek je dagwerk? Wil je graag aan het werk gaan als inpakker? Lees dan snel verder: Voor een internationaal bedrijf gelegen te Waregem zijn we op zoek naar een inpakker. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de productonderdelen. Je verstuurt vervolgens de verpakte onderdelen naar het juiste magazijn. Daarnaast zal je als inpakker ook ingeschakeld worden voor het uitvoeren van extra losse taken.

  • Cargo Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De tijdige en nauwkeurige administratieve verwerking van begin tot einde van vrachtdocumenten volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Controleren van vrachtzendingen volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Data entry in het cargo computersysteem. Dagelijks contact met klanten en leveranciers, zowel telefonisch als aan het loket  

  • WERFLEIDER m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een gemotiveerde werfleider die het dagdagelijkse reilen en zeilen van de werf coördineert. Je rapporteert aan de projectleider. - Werfvoorbereiding en administratie: o.a.: calculatiedossier bestuderen, planning opstellen, opmetingen uitvoeren, vorderingsstaten voorbereiden,... - Coördinatie werfuitvoering, vb: controleren van de plannen, materiaalkeuzes verfijnen, controle gepresteerde werk, deelnemen aan werfvergaderingen, ... - People management: personeel motiveren en aansturen - Consequent toepassen van de voorgeschreven veiligheids- en milieurichtlijnen

  • Werfleider (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf actief in dak-en gevelbekleding, zijn wij op zoek naar een projectleider met zin voor detail regio Destelbergen. (m/v)  ​​Je bent verantwoordelijk voor de planning, technische voorbereiding en opvolging van diverse werven binnen de regio Vlaanderen.  Je analyseert nieuwe projecten in samenspraak met de zaakvoerder en collega projectvoorbereider/ werfleider.  Je zorgt voor de uitwerking en ondersteunt de uitvoering van het project.  Na goedkeuring van de offerte sta je in voor de opmeting, het uittekenen van het project en de nodige materialen bestellen + opmaken vorderingsstaten. 

  • Jobstudent kassa (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat voornamelijk aan de kassa maar kan ook worden ingezet voor de aanvul. Aan de kassa zorg je voor een ordelijke werkomgeving. Je bent klantvriendelijk en weet de klanten te informeren over de lopende acties. Je bent een harde werker die de klanten met een glimlach verwelkomt. Je zorgt voor een correcte betalingsafhandeling en kan met zorg omgaan met de producten.

  • Student - Bakkerij Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal samenwerken in teamverband met andere verpleegkundigen en zorgkundigen. Je streeft hierbij naar optimale kwaliteit en biedt eveneens een zo comfortabel mogelijk verblijf aan de residenten. Je zal verschillende taken uitvoeren: - Specifieke verpleegkundige handelingen. - Administratieve taken. - Alert zijn voor de noden en wensen van de bewoners. - Aandacht geven aan de familieleden van de bewoners. - Palliatieve hulpverlening bieden wanneer nodig en/of gewenst. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Je komt terecht in een stijlvol en eigentijds gebouw afgestemd op senioren. Elke senior is ongeacht zijn zorgvraag van harte welkom.  De residentie beschikt over 66 zorgkamers waarvan 56 'klassieke rusthuisbedden' en 10 voorzieningen voor herstelverblijf. Daarnaast zijn er ook 4 zorgflats voorzien. Als verpleegkundige zal je hun team versterken en mee streven naar optimale zorgverlening.

  • Verpleegkundige met een hart voor ouderen in Evergem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV de Molen

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag met zorg en verpleegkunde bezig? Hou jij van een verpleegkundige uitdaging binnen de ouderenzorg? Zoek je een job waarin je je ziel kwijt kan? Ben je graag lid van een enthousiast en dynamisch team? ... Laat dan van je horen !! Ook enkel weekendwerk behoort tot de mogelijkheden.

  • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

    Type: Vaste Job

    Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

  • Kinderverzorg(st)er/zorgkundige kinderopvang Zorgpunt Meetjesland. (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als kinderverzorg(st)er/zorgkundige sta je in voor de dagelijks begeleiding en verzorging van kinderen van 0 tot 3 jaar. Daarbij zorg je steeds dat er een bijzondere aandacht gaat naar de individuele ontplooiing van de kinderen (de zelfredzaamheid, flexibiliteit, structuur, bewegingsvrijheid, veiligheid,…). In een veilig en kindvriendelijk klimaat draag je er toe bij de ontwikkeling van de kinderen optimaal te bevorderen en hen alle kansen te bieden zodat zijn/haar vaardigheden zo goed mogelijk ontplooid worden. Er wordt ook verwacht om actief mee te werken aan de voorbereidingen en uitbouw van de algemene werking. Hieronder verstaan we: activiteiten, teamvergaderingen, kind- en ouderparticipatie, aankoopbeleid, … . Meer info op http://www.zorgpuntmeetjesland.be

  • Ervaren Deur aan Deurverkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verkopen Lampiris bij Particulieren u werkt met een tablet ( geen berekeningen en geen papier ) Wij breiden enorm uit en zoeken ervaren sales Op korte termijn doorgroeimogelijkheden

Zoek naar antwoorden van Coutrez & Cie in sociale netwerken
Look for responds of Coutrez & Cie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coutrez & Cie. Laat een reactie achter voor Coutrez & Cie. Coutrez & Cie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coutrez & Cie. Leave a respond for Coutrez & Cie. Coutrez & Cie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coutrez & Cie op de google maps. Adres en contacten Coutrez & Cie
Location of Coutrez & Cie on the google maps. Address and contacts of Coutrez & Cie

Andere gerelateerde bedrijven als come Coutrez & Cie Coutrez & Cie: A.B.C. TAPIJTREINIGING | LUC DEBEER | MAISON L?ESTAMPE | PUTMAN DRANKENHANDEL | LES ASSURANCES F?D?RALES

Other related companies as Coutrez & Cie: A.B.C. TAPIJTREINIGING | LUC DEBEER | MAISON L?ESTAMPE | PUTMAN DRANKENHANDEL | LES ASSURANCES F?D?RALES

Coutrez & Cie is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coutrez & Cie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06393463134. Het bedrijf Coutrez & Cie bevindt zich op het adres: Rue de l'Abbaye 39; 4040; Herstal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 895,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Customs consultants. Producten gemaakt in Coutrez & Cie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coutrez & Cie is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coutrez & Cie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coutrez & Cie, openstaande posities, locatie van Coutrez & Cie op de kaart.

Coutrez & Cie is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coutrez & Cie, company assigned to the tax number BE06393463134. The company Coutrez & Cie is located at the address: Rue de l'Abbaye 39; 4040; Herstal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 895,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Customs consultants. Products created in Coutrez & Cie were not found.
The main activity of Coutrez & Cie is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Coutrez & Cie is not available. You also can look at reviews of Coutrez & Cie, open positions, location of Coutrez & Cie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coutrez & Cie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coutrez & Cie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coutrez & Cie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coutrez & Cie, employees, financial statistics.