Germay Emballages SA

Contactgegevens Germay Emballages SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Germay Emballages SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Germay Emballages SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Verte-Houmeresse 159; 4030; Li猫ge 1 (Grivegn茅e), België

Telefoon (phone): 04 365 01 78 (+32-04 365 01 78) 04 365 01 78 (+32-04 365 01 78)

Fax (fax): 04 367 34 10 (+32-04 367 34 10) 04 367 34 10 (+32-04 367 34 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Germay Emballages SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Germay Emballages SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Germay Emballages SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Germay Emballages SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Germay Emballages SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Germay Emballages SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Germay Emballages SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Germay Emballages SA
Products information Germay Emballages SA

BTW identificatienummer (tax): BE05693908691
Ondernemingsnummer: 2339508056
Hoofdstad (capital): 206,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 557,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Packing (Plastic)

Product categorie (product category): Custom packing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Germay Emballages SA
(Get full report from official database of BE for Germay Emballages SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Germay Emballages SA
Addition kinds of activities for Germay Emballages SA

011901. Erwt- en boonplanten (peulvruchten) | Pea and bean farms (legumes)
024100. Zuivelboerderijen | Dairy farms
36430200. Elektrische schakelaars | Electric switches
50659903. Beveiligingsapparatuur en -systemen | Security control equipment and systems
61590201. Autonome financiele leasing | Automobile finance leasing
95110202. Afvalbeheer programma administratie, overheid | Waste management program administration, government

Werken bij Germay Emballages SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Germay Emballages SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Germay Emballages SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Germay Emballages SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteurs(M/V) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. je gaat mee ter plaatste op de werf voor het plaatsen van industriële constructies Je bent bereid om eventueel te verblijven in het buitenland. Je vertrekt samen met je team uit Overpelt richting de werf.

  • Productiemedeweker Chemische Nijverheid Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een logistiek bedrijf in de chemische nijverheid met vestiging in Overpelt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiearbeider om het team van medewerkers te versterken. Je bent allround inzetbaar en je kan zwaarder fysiek werk verrichten. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Goederen verdelen. - Allround magazijnwerk. - Poeders afvullen. - Orderpicken, afvullen en inpakken van chemische producten. Ben jij de flexibele en betrouwbare teamplayer die wij zoeken? Stuur dan zeker jouw cv door!

  • Winkelbediende (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor: het inscannen van de verschillende producten kassawerk:geld aannemen en teruggeven het bedienen van de klanten aan de charcuterietoog aanvullen van rekken tijdens minder drukke periodes

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student maand september voor textielafdeling supermarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote supermarkt regio Brugge gaan we op zoek naar student voor de maand SEPTEMBER. Je zal helpen in de afdeling textiel / kledij. In deze afdeling hebben ze zowel voor kinderen als volwassen textiel. Denk hierbij aan schoenen, jassen, broeken en ondergoed. Taken: Je zal de kassa bedienen Nieuwe collectie in de winkel hangen De goederen die gepast zijn geweest in de paskamer terug in de winkel hangen Schoenen per maat sorteren Nieuwe leveringen in de winkel leggen Etalage maken met de kleding

  • Jobstudent (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Verpleegkundige min 19u/w - max 38u/w (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: WZC DELLEBRON

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ter versterking en uitbreiding van ons team, een Verpleegkundige, voltijds of deeltijds, 2 postensysteem, ochtendpost van 07u00 tot..., of middagpost van .... tot 21u00, (in functie van het contract), werkend weekend 1 op 2; Je hebt een sterke affiniteit met ouderen, en bent sociaal voelend Je werkt graag in teamverband, maar bent bereid om zelfstandig te werken Je bent in staat situaties in te schatten en hebt zin voor verantwoordelijkheid Je hebt een flexibele werkhouding, bent stressbestendig Je bent in het bezit van een diploma en visum verpleegkunde Computerkennis is een pluspunt jobtijd is bespreekbaar (deeltijds tot voltijds)

  • Technical Writer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

  • Junior administratief bediende (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een professionele speler in de industriesector, is VIO op zoek naar een administratief bediende.  Binnen een jong team ben je medeverantwoordelijk voor de ondersteuning van de vertegenwoordigers van de firma.  Je zorgt voor de opvolging van rapporten.  Je boekt bestelbonnen in.  Je maakt offertes op en houdt klantenfiches bij.  Je zal briefwisseling sorteren, verdelen en franceren.  Je ondersteunt de boekhouding waar nodig.  Je archiveert diverse documenten.  Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan je cv en een korte motivatie door naar [email protected] t.a.v. Aaike Roosen. 

  • Projectleider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VIABUILD

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ontwikkel en beheer je projecten via de inzet van mensen en middelen en het bewaken van budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen. Hierbij komen volgende punten zeker aan bod: - Je zorgt voor een efficiënte en evenwichtige bezetting van mensen en middelen - Bij grote projecten volg je de uitvoeringstermijnen en werf nauw op en je stuur werfleiding bij waar nodig - Je bewaakt de processen en procedures in het kader van veiligheid/kwaliteit/milieu - Je volgt de vorderingsstaten op en je stelt je commercieel op - Je hebt goede contacten met klanten, onderaannemers, … met betrekking tot de gemaakte afspraken - Je staat in nauw contact met verschillende diensten zoals aankoop, werkvoorbereiding, calculatie,… - Je rapporteert aan het afdelingshoofd - Je werkt goed samen met werfleiders en het afdelingshoofd om het best mogelijke resultaat te behalen

  • Werftoezichter (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in voor de opvolging van de werken (riolering en wegenis) en zult de werfvergaderingen bijwonen. Ook sta je in voor het controleren van vorderingstaten met de aannemer en het opmeten van uitgevoerde hoeveelheden op het terrein behoort ook tot jouw job. Tenslotte sta je in voor het uitvoeren van proeven (slagsonde, waterproeven, plaatproeven, enz...).

  • Freelance MS BI teamlead - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design.

Zoek naar antwoorden van Germay Emballages SA in sociale netwerken
Look for responds of Germay Emballages SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Germay Emballages SA. Laat een reactie achter voor Germay Emballages SA. Germay Emballages SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Germay Emballages SA. Leave a respond for Germay Emballages SA. Germay Emballages SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Germay Emballages SA op de google maps. Adres en contacten Germay Emballages SA
Location of Germay Emballages SA on the google maps. Address and contacts of Germay Emballages SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Germay Emballages SA Germay Emballages SA: CHANTAL GOBEAUX | COPY CENTER B. EURO | CARROSSERIE MUYLAERT | COIFFURE YVES | Dextar Comp

Other related companies as Germay Emballages SA: CHANTAL GOBEAUX | COPY CENTER B. EURO | CARROSSERIE MUYLAERT | COIFFURE YVES | Dextar Comp

Germay Emballages SA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Germay Emballages SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05693908691. Het bedrijf Germay Emballages SA bevindt zich op het adres: Rue Verte-Houmeresse 159; 4030; Li猫ge 1 (Grivegn茅e). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 206,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 557,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Custom packing. Lijst met producten zijn Packing (Plastic).
De hoofdactiviteit van Germay Emballages SA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Germay Emballages SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Germay Emballages SA, openstaande posities, locatie van Germay Emballages SA op de kaart.

Germay Emballages SA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Germay Emballages SA, company assigned to the tax number BE05693908691. The company Germay Emballages SA is located at the address: Rue Verte-Houmeresse 159; 4030; Li猫ge 1 (Grivegn茅e). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 206,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 557,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Custom packing. List of products are Packing (Plastic).
The main activity of Germay Emballages SA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Germay Emballages SA is not available. You also can look at reviews of Germay Emballages SA, open positions, location of Germay Emballages SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Germay Emballages SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Germay Emballages SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Germay Emballages SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Germay Emballages SA, employees, financial statistics.