ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC
Private companiesTobacco Products • ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC

Contactgegevens ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Expansion 29; 4460; Gr?ce-Hollogne (Gr?ce-Berleur), België

Telefoon (phone): 04 239 80 80; 04 252 00 00; 0475 83 55 47; 0477 27 04 57; 0479 44 40 96 (+32-04 239 80 80; 04 252 00 00; 0475 83 55 47; 0477 27 04 57; 0479 44 40 96) 04 239 80 80; 04 252 00 00; 0475 83 55 47; 0477 27 04 57; 0479 44 40 96 (+32-04 239 80 80; 04 252 00 00; 0475 83 55 47; 0477 27 04 57; 0479 44 40 96)

Fax (fax): 04 239 80 81 (+32-04 239 80 81) 04 239 80 81 (+32-04 239 80 81)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC
Products information ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC

BTW identificatienummer (tax): BE04956726074
Ondernemingsnummer: 2977813720
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 217,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Sheltered workshops; Electricity - Cabling & wiring

Product categorie (product category): Custom packing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC
(Get full report from official database of BE for ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC
Addition kinds of activities for ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC

20330302. Fruitboter: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit butters: packaged in cans, jars, etc.
28220000. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
32910500. Synthetische schuurmiddelen | Synthetic abrasives
35349901. dumbwaiters | Dumbwaiters
58129905. Commissary restaurant | Commissary restaurant

Werken bij ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende inbound tijdelijk Gentse haven (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het correct administratief behandelen van de inkomende transporten -je bereidt de dossiers voor -je coördineert en beheert de ontvangst en administratie van containers en retourzendingen -je zorgt voor een correcte administratie -je staat in voor de maandelijkse rapportering en klachtenafhandeling -je lost dagelijkse operationele issues op -je beheert transit en crossdock planning ...

  • Allround medewerkers supermarkt (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuwe supermarkt regio Evergem zijn we op zoek naar all round medewerkers. Er zijn zowel full time als part time vacatures. De winkel is open op zaterdag en zondag. Donderdag is de vaste sluitingsdag. Werkuren kunnen liggen tussen 06.00u en max 20.30u.

  • MAGAZIJNIER REGIO DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij altijd al een functie met verantwoordelijkheid willen uitvoeren? Dat treft! Voor een bedrijf gelegen te Deinze, gespecialiseerd in het maken van heerlijke kipgerechten, zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker die ons team kan komen versterken. Je werkt op de afdeling logistiek. Wat zal jij doen? Uitgaande bestellingen registreren, alle orders afboeken in het systeem en de voorraad beheren. Indien er nog een bepaald product ontbreekt, ga jij na waar in welke afdeling het zich bevindt en plan je daarop verder. Je geeft alles door naar administratie en facturatie, zodat zij aan de hand van jouw registraties de correcte facturen kunnen opstellen voor de klanten. Je bent dus een zeer belangrijke schakel in ons bedrijf en professionaliteit. Enkel in zeer drukke periodes kan het zijn dat je ook orders zal je picken maar voornamelijk sta je in voor de registraties van de grote key accounts. Je zal werken in 2 ploegen, eventueel komt ook een dagploeg in het roulement (geen vaste dagploeg).

  • Vrachtwagenbestuurder CE kipper (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heusden - Zolder, zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je zal zelf voor vervoer moeten zorgen van en naar de firma, de vrachtwagen blijft op de firma. Heb jij ervaring met het rijden van een "kipper" vrachtwagen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Service Coördinator m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

  • Monteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Hasselt zijn we op zoek naar een ervaren monteur. 

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging ? Zorg je graag voor andere mensen? Houd je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life Aalter de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Slagerijmedewerker student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende slagerij regio Waregem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om bij te springen in het weekend, zaterdag en/of zondag. * Voorbereidende werken uitvoeren: klaarmaken van bestellingen, * Verkoop in de winkel, * Toonbank aanvullen, * Beleggen van broodjes, * Algemeen onderhoud uitvoeren van de zaak.

  • Project Ingenieur (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ALPHA-STUDIEBURO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een studiebureau voor civiele werken, milieustudies en topografie (opgericht in 1978). Onze kantoren zijn gelegen te Deurne (Antwerpen). Momenteel hebben wij een vacature voor een projectingenieur.

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen Wij zijn enkel op zoek naar personen met de nodige ervaring in de sector van vochtbestrijding. U beschikt over een stabiel werkverleden en kan de nodige referenties voorleggen.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

Zoek naar antwoorden van ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC in sociale netwerken
Look for responds of ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC. Laat een reactie achter voor ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC. ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC. Leave a respond for ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC. ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC op de google maps. Adres en contacten ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC
Location of ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC on the google maps. Address and contacts of ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC: RENSON J-M | Wuine (Bureau) Assurances SA | BRUMA MOTORS | DE VADERLANDSCHE | Vander Elst Willy

Other related companies as ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC: RENSON J-M | Wuine (Bureau) Assurances SA | BRUMA MOTORS | DE VADERLANDSCHE | Vander Elst Willy

ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04956726074. Het bedrijf ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC bevindt zich op het adres: Rue de l'Expansion 29; 4460; Gr?ce-Hollogne (Gr?ce-Berleur). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 217,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Custom packing. Lijst met producten zijn Sheltered workshops; Electricity - Cabling & wiring.
De hoofdactiviteit van ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC, openstaande posities, locatie van ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC, company assigned to the tax number BE04956726074. The company ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC is located at the address: Rue de l'Expansion 29; 4460; Gr?ce-Hollogne (Gr?ce-Berleur). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 217,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Custom packing. List of products are Sheltered workshops; Electricity - Cabling & wiring.
The main activity of ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC is not available. You also can look at reviews of ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC, open positions, location of ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIERS JEAN DEL'COUR-REMORQUE JDC, employees, financial statistics.