Robbrecht BVBA

Contactgegevens Robbrecht BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Robbrecht BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Robbrecht BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Confortalei 110; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 324 76 44 (+32-03 324 76 44) 03 324 76 44 (+32-03 324 76 44)

Fax (fax): 03 324 76 44 (+32-03 324 76 44) 03 324 76 44 (+32-03 324 76 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Robbrecht BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Robbrecht BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Robbrecht BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Robbrecht BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Robbrecht BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Robbrecht BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Robbrecht BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Robbrecht BVBA
Products information Robbrecht BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08985961914
Ondernemingsnummer: 6758758544
Hoofdstad (capital): 600,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 218,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Interior decoration; Painting contractors; Paper hangers

Product categorie (product category): Curtains and curtain fixtures - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Robbrecht BVBA
(Get full report from official database of BE for Robbrecht BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Robbrecht BVBA
Addition kinds of activities for Robbrecht BVBA

276199. Manifold business forms, nec | Manifold business forms, nec
35230407. Opslaan opslagbakken | Crop storage bins
38120114. gyrokompassen | Gyrocompasses
38230414. Panelbordindicatoren, recorders en controllers: ontvanger | Panelboard indicators, recorders and controllers: receiver
39520105. Inkt, tekening: zwart en gekleurd | Ink, drawing: black and colored

Werken bij Robbrecht BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Robbrecht BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Robbrecht BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Robbrecht BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier / Orderpicker (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in regio Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar dynamische Orderpickers (m/v). Als orderpicker, zorg je ervoor dat bestellingen correct klaargezet worden en tijdig vertrekken voor verzending. Dit gebeurt hoofdzakelijk manueel en met behulp van een handscansysteem. De te picken orders zijn zowel kleine producten als grotere stukken. Je werkt in teams van +/- 5 medewerkers en dit een wisselend 3 ploegenstelsel.

 • heftruckbestuurder met operatorstaken (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: ASAP TURNHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken voor een firma te Beerse een heftruckbestuurder. Je gaat 90 % van de tijd op je heftruck spenderen ( Linde 4 ton) en 10% tijd operatorswerk of magazijnwerk.

 • Commercieel binnendienst medewerker M/V (MOUSCRON)

  Regio: MOUSCRON

  Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Adecco Moeskroen is op zoek naar een assistent manager MV Fr/Nl/Eng Als spilfiguur zal je onder andere instaan voor de volledige ondersteuning en rapportering aan het managment, klantencommunicatie, follow up van de klanten, interne helpdesk, opvolging beheer maatsoftware, externe communicatie. De taken van een assistent manager: de vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken beslissingen, dienstnota's, contracten behandelen en doorgeven, zowel intern als extern professionele informatie en reglementering bijwerken documenten archiveren en klasseren tools voor de opvolging van de activiteiten en situatieoverzichten vergaderingen voorbereiden en organiseren communicatieacties en evenementen plannen en organiseren klanten en leveranciers opvolgen

 • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

 • Poetshulp Brakel 20u (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

  Regio: OOSTNIEUWKERKE

  Bedrijf: Net-Werk!

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

 • Jobstudent (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Go4Jobs Geel

  Type: Studentenjob

  Jouw takenpakket bestaat uit: - Winkel klaarzetten - Zorgen dat de winkel voldoet aan de hygiënische normen - De verkoop van de dagverse producten - Correct afrekenen en kassa beheren Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

 • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties - Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

 • Student verkoper ONLY Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  ONLY LIER IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Group Manager (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: MAKRO MACHELEN

  Type: Vaste Job

  Gedetailleerde omschrijving kan je vinden op onze website www.makro.be.

 • Medewerker Marketing Projecten (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: BN60

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket zal bestaan uit: • het initiëren, administratief opvolgen, afwerken en evalueren van complexe marketing- en staalprojecten • het begeleiden van merchandisingprojecten en nieuwe productlanceringen • het ondersteunen van de ontwikkeling van POS materiaal. In deze functie zal je de link vormen tussen het salesteam en onze leveranciers.

 • Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte mogelijkheid om meer uren te doen als onderhoudsmedewerker tijdens de week !

Zoek naar antwoorden van Robbrecht BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Robbrecht BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Robbrecht BVBA. Laat een reactie achter voor Robbrecht BVBA. Robbrecht BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Robbrecht BVBA. Leave a respond for Robbrecht BVBA. Robbrecht BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Robbrecht BVBA op de google maps. Adres en contacten Robbrecht BVBA
Location of Robbrecht BVBA on the google maps. Address and contacts of Robbrecht BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Robbrecht BVBA Robbrecht BVBA: COIFFURE HORTA | COIFFURE TROIS AU CARR? | BOUTARD | MIRACLE DESIGNS | ESSEGE sa

Other related companies as Robbrecht BVBA: COIFFURE HORTA | COIFFURE TROIS AU CARR? | BOUTARD | MIRACLE DESIGNS | ESSEGE sa

Robbrecht BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Robbrecht BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08985961914. Het bedrijf Robbrecht BVBA bevindt zich op het adres: Confortalei 110; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 600,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 218,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Curtains and curtain fixtures - Retail. Lijst met producten zijn Interior decoration; Painting contractors; Paper hangers.
De hoofdactiviteit van Robbrecht BVBA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Robbrecht BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Robbrecht BVBA, openstaande posities, locatie van Robbrecht BVBA op de kaart.

Robbrecht BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Robbrecht BVBA, company assigned to the tax number BE08985961914. The company Robbrecht BVBA is located at the address: Confortalei 110; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 600,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 218,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Curtains and curtain fixtures - Retail. List of products are Interior decoration; Painting contractors; Paper hangers.
The main activity of Robbrecht BVBA is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Robbrecht BVBA is not available. You also can look at reviews of Robbrecht BVBA, open positions, location of Robbrecht BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Robbrecht BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Robbrecht BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Robbrecht BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Robbrecht BVBA, employees, financial statistics.