Paulus-Buelens

Contactgegevens Paulus-Buelens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Paulus-Buelens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Paulus-Buelens

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tiensestraat 39; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 22 37 46 (+32-016 22 37 46) 016 22 37 46 (+32-016 22 37 46)

Fax (fax): 016 20 78 76 (+32-016 20 78 76) 016 20 78 76 (+32-016 20 78 76)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Paulus-Buelens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Paulus-Buelens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Paulus-Buelens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Paulus-Buelens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Paulus-Buelens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Paulus-Buelens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Paulus-Buelens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Paulus-Buelens
Products information Paulus-Buelens

BTW identificatienummer (tax): BE08798370361
Ondernemingsnummer: 6304199218
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 204,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Interior decoration; Paper hangers

Product categorie (product category): Curtains and curtain fixtures - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Paulus-Buelens
(Get full report from official database of BE for Paulus-Buelens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Paulus-Buelens
Addition kinds of activities for Paulus-Buelens

14220103. Kalksteen, grond | Lime rock, ground
34460602. Messingwerk, sierwerk: structureel | Brasswork, ornamental: structural
36489905. Miners 'lampen | Miners' lamps
51990904. Sponzen (dier) | Sponges (animal)
72310203. Haar kleedschool | Hair dressing school
73190101. Buskaart reclame | Bus card advertising
83519903. Montessori kinderontwikkelingscentrum | Montessori child development center

Werken bij Paulus-Buelens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Paulus-Buelens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Paulus-Buelens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Paulus-Buelens. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (M/V) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Halfautomaat lasser - lasnaad leggen

  • Commerciele Binnendienstmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je zorgt voor het tijdig opvolgen en verwerken van commerciële of technische vragen en bestellingen. Je bezorgt gen de nodige technische informatie en maakt offertes op. Je verwerkt orders in ons ERP-pakket. Je overlegt met leveranciers over levertermijnen en communiceert die met onze klanten. Je registreert binnengekomen goederen en zorgt voor periodieke voorraadcontroles. Je assisteert bij de opmaak en het onderhoud van de technische bibliotheek. Je staat in voor het onderhoud van sociale media en onze website.

  • Loodgieter (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als loodgieter / all-round arbeider in de regio Antwerpen? Wij zoeken iemand op een vaste werf (ziekenhuis regio Antwerpen) om aan de slag te gaan als loodgieter! Onze klant kijkt uit naar een ervaren loodgieter die meteen zelfstandig aan de slag kan gaan.

  • Werfelektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een werfelektricien. Taken: basis elektriciteit kabelgoten hangen kabels trekken Je vertrekt vanop het bedrijf in Wetteren en gaat telkens naar verschillende werven.

  • Huishoudhulp regio Sint-Laureins - voltijds / deeltijds (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Laureins zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Studenten Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • jobstudent of flexijob (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Studentenjob

    hulp of begeleiding bij de afslanktoestellen, bestellingen verwerken, lokaal op orde houden, klanten ontvangen

  • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUNCH METALS

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

  • Senior Business Controller - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Senior Business Controller voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Als Senior Business Controller rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur Financiën. Een greep uit je takenpakket: Je hebt rechtstreeks impact op de beleidsbeslissingen met jouw financiële plannen, kostprijsberekeningen en financiële analyses m.b.t. investeringen; Je speelt ter ondersteuning van de directie en de afdeling een cruciale rol in het planningsproces zoals opmaak van de meerjarenplanning door de coördinatie van het budgetproces voor de gehele onderneming; Jouw klantgerichte en integere houding maakt van jou een echte business partner voor de diverse afdelingsverantwoordelijken; Je analyseert telkens de behoeften van de interne klanten en je anticipeert op problemen en knelpunten in verschillende beleidsondersteunende dossiers; Als teamlid van een enthousiaste groep sta je in voor controles op de cijfers en het opmaken van managementrapportering voor de diverse investeringen waarvoor jij verantwoordelijk bent; Je doet regelmatige actuals/budget controles inclusief variantieanalyses en sanity checks; Je geeft uitleg bij de maandelijkse en kwartaalcijfers aan de Directeur Financiën; Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van de interne rapportering door middel van het bouwen van een nieuw rapporteringsprototype en simulatiemodellen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Chauffeur CE - Nacht (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Vaste Job

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. Als chauffeur sta je in voor de belevering van de filialen tijdens de nacht Je bent nauwkeurig Je kan zelfstandig werken Goede kennis Nederlands. Goede fysiek Oog voor veiligheid, uiterst defensieve rijstijl.

  • DOCENT NEDERLANDS (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: BERLITZ LANGUAGE CENTERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van Paulus-Buelens in sociale netwerken
Look for responds of Paulus-Buelens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Paulus-Buelens. Laat een reactie achter voor Paulus-Buelens. Paulus-Buelens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Paulus-Buelens. Leave a respond for Paulus-Buelens. Paulus-Buelens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Paulus-Buelens op de google maps. Adres en contacten Paulus-Buelens
Location of Paulus-Buelens on the google maps. Address and contacts of Paulus-Buelens

Andere gerelateerde bedrijven als come Paulus-Buelens Paulus-Buelens: Demonceau O SPRL | Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging | ILLEGEMS BOUWMATERIALEN | LA LUNA | AKROS

Other related companies as Paulus-Buelens: Demonceau O SPRL | Acad. Cobaro Siegfried Dans & Beweging | ILLEGEMS BOUWMATERIALEN | LA LUNA | AKROS

Paulus-Buelens is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Paulus-Buelens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08798370361. Het bedrijf Paulus-Buelens bevindt zich op het adres: Tiensestraat 39; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 204,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Curtains and curtain fixtures - Retail. Lijst met producten zijn Interior decoration; Paper hangers.
De hoofdactiviteit van Paulus-Buelens is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Paulus-Buelens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Paulus-Buelens, openstaande posities, locatie van Paulus-Buelens op de kaart.

Paulus-Buelens is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Paulus-Buelens, company assigned to the tax number BE08798370361. The company Paulus-Buelens is located at the address: Tiensestraat 39; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 204,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Curtains and curtain fixtures - Retail. List of products are Interior decoration; Paper hangers.
The main activity of Paulus-Buelens is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Paulus-Buelens is not available. You also can look at reviews of Paulus-Buelens, open positions, location of Paulus-Buelens on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Paulus-Buelens, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Paulus-Buelens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Paulus-Buelens, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Paulus-Buelens, employees, financial statistics.