Mertens (Huis)

Contactgegevens Mertens (Huis): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mertens (Huis): address, phone, fax, email, website, opening hours

Mertens (Huis)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Malta 19; 3960; Bree, België

Telefoon (phone): 089 46 13 28 (+32-089 46 13 28) 089 46 13 28 (+32-089 46 13 28)

Fax (fax): 089 46 65 37 (+32-089 46 65 37) 089 46 65 37 (+32-089 46 65 37)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mertens (Huis): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mertens (Huis)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mertens (Huis)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mertens (Huis), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mertens (Huis). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mertens (Huis), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mertens (Huis). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mertens (Huis)
Products information Mertens (Huis)

BTW identificatienummer (tax): BE04292053222
Ondernemingsnummer: 8127105712
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 739,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Mertens (Huis) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Curtains and curtain fixtures - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mertens (Huis)
(Get full report from official database of BE for Mertens (Huis))

Aanvulling soorten activiteiten voor Mertens (Huis)
Addition kinds of activities for Mertens (Huis)

0272. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
372804. Militaire vliegtuiguitrusting en bewapening | Military aircraft equipment and armament
28799901. Landbouw desinfectiemiddelen | Agricultural disinfectants
30699905. Schuim rubber | Foam rubber
36210111. Rotary converters (elektrische apparatuur) | Rotary converters (electrical equipment)

Werken bij Mertens (Huis): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mertens (Huis): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mertens (Huis). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mertens (Huis). Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een auto dealer met vestigingen te Aarschot en Leuven, zijn we op zoek naar een ervaren mecanicien die zijn inzicht, kennis en kunde nuttig wenst in te zetten en verder te verruimen. In deze functie zal je niet enkel instaan voor het onderhoud en de herstellingen van wagens, maar wordt ook verwacht dat je probleemstellingen analyseert en actief meedenkt over de correcte oplossing ervoor.

  • Bakker vaste nacht (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bakker (m/v) gezocht voor een industriële bakkerij te Ruddervoorde. Dit is een opdracht in vaste nacht met optie vast. Als bakker zijn dit jouw taken: bakken van brood en banket klaarmaken van allerhande producten voor de winkels onderhoud van het atelier

  • Handlanger grondwerkern en funderingswerken (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag buiten ? Heb je zin om in de bouw te werken ? Heb je affiniteit met grondwerken en / of funderingen ? Dan kom je in aanmerking voor deze vacature! We zijn op zoek naar een handlanger voor een bedrijf dat actief is in funderingswerken. Hoofdbureau ligt in het Gentse maar jouw tewerkstellingsplaats zal de regio Kieldrecht zijn.

  • Schrijnwerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Groot-Gent, in Deinze, dat meubels maakt voor interieur, badkamers en keukens, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Schrijnwerker. U staat in voor de montage in het atelier van alle soorten meubels voor interieur, badkamer en keuken U staat ook in voor de afwerking ervan

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • Douanedeclarant (m/v) | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal logistiek bedrijf, gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Douanedeclarant. Als douanedeclarant heb je een uitgebreid takenpakket, waaronder: De opmaak van import- en exportdocumenten. Diverse certificaten uitstellen. Opvolging en aanvraag van importvergunningen. Communicatie met diverse afdelingen binnen de firma.

  • Huishoudhulp 16h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij verschillende gezinnen Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Schoonmaaktster met dienstencheques (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: GAST & THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt en verzorgt het interieur bij de klanten thuis. Dit is hoofdzakelijk het schoonmaken van leefruimtes, stofzuigen, wassen van de ramen, ... Je voert de taken op een discrete, stipte, zorgvuldige en kwaliteitsvolle manier uit De werkplaatsen bevinden zich in Poperinge en omstreken

  • Infrastructure Engineer - Applications (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELEVATE PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Elevate People is op zoek naar een enthousiaste medewerker die IT-infrastructuur en Applications als een uitdaging beschouwt. Ben jij de gedreven professional die daarnaast beschikt over goede contactuele eigenschappen? Heb je een uitgesproken interesse en stevige basis in alles wat met IT-Infrastructuur te maken heeft? Ben je gefascineerd door bedrijf kritische applicaties? Dan heeft Elevate People een uitdaging op maat voor jou! Installeren en onderhouden van diverse systemen en software Uitvoeren van de administratieve handelingen hierrond Meewerken aan het automatiseren van taken die momenteel manueel gebeuren Assisteren bij technische realisaties en verzorgen van de nodige installaties en configuraties van hard-en systeemsoftware Op een proactieve en kritische manier de IT-omgeving van de interne klant onderzoeken en het formuleren van nodige verbeteringsvoorstellen Het up-to-date houden van procedures 2de en 3de lijn ondersteuning bieden bij incidenten om zo onderbreking van de werkzaamheden van de eindgebruiker te beperken of voorkomen

  • Ploegbaas (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij dringend op zoek naar een ploegbaas. Je zal de volgende taken voor jouw rekening nemen: Je staat in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen zoals commerciële koeling, airconditioning, VRV’s, warmtepompen,… . Je verzorgt voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,… Ben je het aanspreekpunt voor de projectleider. Bij opstart van de werf vraag je de nodige info om samen de werf te organiseren en zorg je voor een debriefing. Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan. Neem je ook de elektrische werken voor je rekening gaande van kabels trekken tot het elektrisch aansluiten van de meubels. Sta je in voor de kwaliteit van de uitvoering en voer je de nodige quality checks uit zoals lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, … Je werkt hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen en zorg jij voor de leiding en aansturing.

  • Hovenier tuinonderhoud (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: TUINEN DHAENENS

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor volgende taken, zowel bij bedrijven als particulieren: Algemeen tuinonderhoud zoals het maaien van gras, snoeien (struiken, hagen, bomen); Onkruidbehandeling, ziektbestrijdingen,... Scheren van hagen (belangrijk deel van het werk, dat effecient en net uitgevoerd wordt) Plantwerken uitvoeren,assisteren in de aanleg in de winterperiode. Een uitgebreide functiebeschrijving van de job en de verloning vinden jullie op onze website www.tuinen-dhaenens.be link naar vacature : www.tuinen-dhaenens.be/vacature-hovenier

  • Chauffeur CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BUYL TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor nationaal transport. Je staat in voor korte dagritten.

Zoek naar antwoorden van Mertens (Huis) in sociale netwerken
Look for responds of Mertens (Huis) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mertens (Huis). Laat een reactie achter voor Mertens (Huis). Mertens (Huis) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mertens (Huis). Leave a respond for Mertens (Huis). Mertens (Huis) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mertens (Huis) op de google maps. Adres en contacten Mertens (Huis)
Location of Mertens (Huis) on the google maps. Address and contacts of Mertens (Huis)

Andere gerelateerde bedrijven als come Mertens (Huis) Mertens (Huis): MARCEL HULSMANS | DANIEL COSSEMENT | ETIMEDIA | Pinchart A | PH. EVRARD

Other related companies as Mertens (Huis): MARCEL HULSMANS | DANIEL COSSEMENT | ETIMEDIA | Pinchart A | PH. EVRARD

Mertens (Huis) is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mertens (Huis), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04292053222. Het bedrijf Mertens (Huis) bevindt zich op het adres: Malta 19; 3960; Bree. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 739,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Curtains and curtain fixtures - Retail. Producten gemaakt in Mertens (Huis) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mertens (Huis) is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mertens (Huis) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mertens (Huis), openstaande posities, locatie van Mertens (Huis) op de kaart.

Mertens (Huis) is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mertens (Huis), company assigned to the tax number BE04292053222. The company Mertens (Huis) is located at the address: Malta 19; 3960; Bree. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 739,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Curtains and curtain fixtures - Retail. Products created in Mertens (Huis) were not found.
The main activity of Mertens (Huis) is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Mertens (Huis) is not available. You also can look at reviews of Mertens (Huis), open positions, location of Mertens (Huis) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mertens (Huis), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mertens (Huis), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mertens (Huis), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mertens (Huis), employees, financial statistics.