La Maison de Jeannette SPRL

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • La Maison de Jeannette SPRL
Private companiesPaper and Allied Products • La Maison de Jeannette SPRL

Contactgegevens La Maison de Jeannette SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data La Maison de Jeannette SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

La Maison de Jeannette SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Quatre Fils Aymon 2; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 31 97 07 (+32-065 31 97 07) 065 31 97 07 (+32-065 31 97 07)

Fax (fax): +32 (87) 197-81-46 +32 (87) 197-81-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) La Maison de Jeannette SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "La Maison de Jeannette SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "La Maison de Jeannette SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van La Maison de Jeannette SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen La Maison de Jeannette SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of La Maison de Jeannette SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees La Maison de Jeannette SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti La Maison de Jeannette SPRL
Products information La Maison de Jeannette SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03614196777
Ondernemingsnummer: 1819854736
Hoofdstad (capital): 795,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 739,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Interior decoration; Upholstery fabrics - Retail; Chandeliers & lampshades - Retail; Solar protection - Inside; Upholsterers

Product categorie (product category): Curtains and curtain fixtures - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor La Maison de Jeannette SPRL
(Get full report from official database of BE for La Maison de Jeannette SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor La Maison de Jeannette SPRL
Addition kinds of activities for La Maison de Jeannette SPRL

3585. Koel- en verwarmingsapparatuur | Refrigeration and heating equipment
28699904. Camphor, synthetisch | Camphor, synthetic
32119903. Vlotterglas | Float glass
33419913. Tin smelting en raffinage (secundair) | Tin smelting and refining (secondary)
36690100. Noodalarms | Emergency alarms
38120400. Nautische instrumenten | Nautical instruments
50840101. Apparatuur en benodigdheden voor alcoholhoudende dranken | Alcoholic beverage making equipment and supplies
79910101. Atletische club en gymnasiums, lidmaatschap | Athletic club and gymnasiums, membership
89999902. Redactie dienst | Editorial service

Werken bij La Maison de Jeannette SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in La Maison de Jeannette SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor La Maison de Jeannette SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for La Maison de Jeannette SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technicus: bachelor elektromechanica - NMBS Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als bachelor elektromechanica vervul je een sleutelrol om de veiligheid en de regelmaat van het treinverkeer te verbeteren: In de Tractiewerkplaats Antwerpen Noord sta je mee in voor het onderhoud en revisie van elektrische en diesellocomotieven. Je past verschillende technieken toe en bouwt een doorgedreven kennis op van het treinmaterieel. Dit onderhoud gebeurt voornamelijk overdag en in het weekend. Op de Technische onderhoudspost Antwerpen Schijnpoort voer je correctief en preventief onderhoud uit van reizigersmaterieel (rijtuigen, motorstellen, …). Dit gebeurt overdag en ’s nachts en ook in de weekends. Naast het onderhoud aan het rollend materieel (treinen) zorgen onze eigen techniekers ook voor het onderhoud en vernieuwingen van eigen technische installaties en gebouwen. Afhankelijk van je inzet, motivatie en competenties groei je snel door naar functies zoals: depannagedienst, teamleader, planner, …

  • Management assistant deeltijds (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een job als assistente, organiseer je graag evenementen, en wil je terecht komen in de mediawereld? Grijp dan jouw kans want voor onze klant in Vilvoorde zoeken we een Management assistant deeltijds. Je zorgt voor het time management en het agendabeheer van de Manager en voorziet ruimte in de agenda om lopende projecten af te handelen en op te volgen, en plant de meetings van de Manager in. Verder overleg je zeer veel met andere afdelingen en beheer je de opleidingen en het opleidingsbudget van het team (inclusief bezoek aan congressen, inschrijvingen, reizen en hotels boeken, ...). Je bereidt ook meetings en presentaties voor en maakt verslagen van de meetings zelf. Verder organiseer je team evenementen zoals teambuildings, opleidingsdagen, nieuwjaarlunches, ... Je bent ook verantwoordelijk voor het behandelen van de mails en het klassement van de Manager. Verder maak je een canvas van jaarlijks terugkerende meetings en workflows (zoals bijvoorbeeld het jaarplan) en maak je een draaiboek voor ad hoc situaties aangaande collega's (bijvoorbeeld voor een verjaardag, geboorte, huwelijk, verhuis, ziekte collega, ...)

  • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

  • Huishoudhulp Voltijds Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Drongen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Huishoudhulp regio Izegem 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VARSENARE (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student winkelmedewerker fashion (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor ZEB fashion zijn wij steeds op zoek naar studenten (m/v) om tijdens het schooljaar op weekdagen en weekends te werken in de winkels te Sint-Genesius-Rode,Halle en Sint-Pieters-Leeuw. Je zal instaan voor de verkoop in de winkel en kassawerk. Verder zorg je ervoor dat dat winkel en de paskamers steeds ordelijk zijn. Je zorgt ervoor dat kledij mooi gepresenteerd is.

  • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

  • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

  • Bijlesgever wiskunde (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent verkoop sportkledij - zaterdag (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    verkoopsmedewerker vaste zaterdag : 10u00 - 17u00 elke zaterdag. we zoeken een persoon met interesse in sport, gymnastiek, ...

  • Logopedist (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: THERAPEUTISCH CENTRUM BABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    We behandelen voornamelijk leer- en taalstoornissen. Overdag ga je naar scholen om therapie te geven en ’s avonds werk je in de praktijk.

Zoek naar antwoorden van La Maison de Jeannette SPRL in sociale netwerken
Look for responds of La Maison de Jeannette SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor La Maison de Jeannette SPRL. Laat een reactie achter voor La Maison de Jeannette SPRL. La Maison de Jeannette SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for La Maison de Jeannette SPRL. Leave a respond for La Maison de Jeannette SPRL. La Maison de Jeannette SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie La Maison de Jeannette SPRL op de google maps. Adres en contacten La Maison de Jeannette SPRL
Location of La Maison de Jeannette SPRL on the google maps. Address and contacts of La Maison de Jeannette SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come La Maison de Jeannette SPRL La Maison de Jeannette SPRL: SALONS VAERNEWIJCK | SHOES IN THE BOX | VAN DER MEERSCH | Framo Computers | Verheyen Rudy nv Garage

Other related companies as La Maison de Jeannette SPRL: SALONS VAERNEWIJCK | SHOES IN THE BOX | VAN DER MEERSCH | Framo Computers | Verheyen Rudy nv Garage

La Maison de Jeannette SPRL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is La Maison de Jeannette SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03614196777. Het bedrijf La Maison de Jeannette SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Quatre Fils Aymon 2; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 795,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 739,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Curtains and curtain fixtures - Retail. Lijst met producten zijn Interior decoration; Upholstery fabrics - Retail; Chandeliers & lampshades - Retail; Solar protection - Inside; Upholsterers.
De hoofdactiviteit van La Maison de Jeannette SPRL is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van La Maison de Jeannette SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van La Maison de Jeannette SPRL, openstaande posities, locatie van La Maison de Jeannette SPRL op de kaart.

La Maison de Jeannette SPRL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is La Maison de Jeannette SPRL, company assigned to the tax number BE03614196777. The company La Maison de Jeannette SPRL is located at the address: Rue des Quatre Fils Aymon 2; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 795,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 739,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Curtains and curtain fixtures - Retail. List of products are Interior decoration; Upholstery fabrics - Retail; Chandeliers & lampshades - Retail; Solar protection - Inside; Upholsterers.
The main activity of La Maison de Jeannette SPRL is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of La Maison de Jeannette SPRL is not available. You also can look at reviews of La Maison de Jeannette SPRL, open positions, location of La Maison de Jeannette SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over La Maison de Jeannette SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf La Maison de Jeannette SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about La Maison de Jeannette SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company La Maison de Jeannette SPRL, employees, financial statistics.