JOSEE KONFEKTIE BVBA

Contactgegevens JOSEE KONFEKTIE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSEE KONFEKTIE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSEE KONFEKTIE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Spoorwegbaan 8; 2900; Schoten, België

Telefoon (phone): 03 653 18 42 (+32-03 653 18 42) 03 653 18 42 (+32-03 653 18 42)

Fax (fax): 03 653 52 02 (+32-03 653 52 02) 03 653 52 02 (+32-03 653 52 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSEE KONFEKTIE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSEE KONFEKTIE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSEE KONFEKTIE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSEE KONFEKTIE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSEE KONFEKTIE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSEE KONFEKTIE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSEE KONFEKTIE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSEE KONFEKTIE BVBA
Products information JOSEE KONFEKTIE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03863861083
Ondernemingsnummer: 7840637207
Hoofdstad (capital): 799,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 235,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Curtains & Curtain Fixtures - Mfg. & Whol

Product categorie (product category): Curtains and curtain fixtures - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSEE KONFEKTIE BVBA
(Get full report from official database of BE for JOSEE KONFEKTIE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSEE KONFEKTIE BVBA
Addition kinds of activities for JOSEE KONFEKTIE BVBA

204400. Rijstmalen | Rice milling
335400. Aluminium geëxtrudeerde producten | Aluminum extruded products
371302. Specialiteiten motorvoertuig lichamen | Specialty motor vehicle bodies
799915. Toeristische attracties, attracties en attracties voor pretparken | Tourist attractions, amusement park concessions and rides
20649901. Ontbijtstaafjes | Breakfast bars
26739900. Zakken: plastic, gelamineerd, en gecoat, anders | Bags: plastic, laminated, and coated, nec
28349904. Extracten van botanische stoffen: poederachtig, pilair, vast, of vloeibaar | Extracts of botanicals: powdered, pilular, solid, or fluid
35239906. Windmolens voor het pompen van water, landbouw | Windmills for pumping water, agricultural
37649902. Geleide raket- en ruimtevoertuigmotoren, onderzoek en ontwikkeling. | Guided missile and space vehicle engines, research & devel.
50519905. Nails | Nails

Werken bij JOSEE KONFEKTIE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSEE KONFEKTIE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSEE KONFEKTIE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSEE KONFEKTIE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    DROOM JIJ VAN EEN JOB ALS VRACHTWAGEN CHAUFFEUR MAAR JE HEBT GEEN RIJBEWIJS C OF CE? Geen probleem, wij helpen je op weg! voor een bedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar gemotiveerde chauffeurs voor nationaal vervoer (Benelux, alsook een deel van Frankrijk). Je vertrekt 's morgens en gaat leveren bij de klant, je keert de dag zelf opnieuw terug naar het bedrijf. Je werkt van maandag tot vrijdag. optie vast!!

  • Technieker - Steenokkerzeel (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onderneming in Steenokkerzeel zijn wij op zoek naar meerdere techniekers met kennis elektromechanica of autotechnieken. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur en het onderhoud van rollend materiaal op luchthavens. Als technieker bent u er verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van zware (diesel) motoren of elektromotoren en dit alles met respect voor de onderhoudsplannen.

  • HUISHOUDHULP REGIO MALDEGEM M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Bijlesgever chemie (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het secundair onderwijs. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Young Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

  • Product Engineering Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    De Product Engineering Manager is verantwoordelijk voor de industrialisatie en het continue verbeteringsproces van de sensoren productfamilie voor HEN wereldwijd. De Product Engineering Manager rapporteert aan de General Manager HEN en maakt deel uit van het managementteam van de Plant. Taken en verantwoordelijkheden De Product Engineering Manager leidt de 3 Product Engineering teams van de product familie sensoren in de realisatie van de industrialisatie van nieuwe producten die in de markt geïntroduceerd worden, product/proces verbeteringen en behandeling van klantenklachten. Verantwoordelijk voor het volledig beheer van de industrialisatie van nieuwe producten en dit van concept/studie fase tot uitvoering en product lancering en dit in nauwe samenwerking met de R&D afdeling. Zorgen voor het continue verbeteringsproces door afvalvermindering, productie-efficiëntie en optimalisatie, verbetering van materialen en materiaalstromen. Verhoging van de productiviteit door middel van ‘zero defect’ denken, processen en technologie verbeteringen. Zorgt voor een pro-actieve borging van de kwaliteit van de producten door toepassen en optimaliseren van het FMEA-proces. Gedreven door feiten & cijfers en solide beslissingen kunnen nemen. Geeft sturing aan de lopende product & procesverbeteringen om alzo kwaliteit vereisten, productie doelen en kosten efficiëntie te bereiken. Geeft sturing en ondersteuning waar vereist om product & proces problemen op te lossen en klantenklachten op een efficiënte en doeltreffende manier op te lossen. Hij heeft een overzicht over de verschillende productgroepen, evalueert resultaten en gaat voor resultaatsgerichte oplossingen om de producten continu te verbeteren. Verantwoordelijk voor het gelijktijdig beheren van meerdere verbeteringsprojecten. Coördinatie van bovenstaande verantwoordelijkheden voor HEN wereldwijd.

  • Accountmanager A'pen-Limb (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Deze JongeRaaf kan zijn plan trekken, is gedisciplineerd en (kan) gebeten (worden) door metaal(bewerking). Een KMO met naam in de branche, een no nonsense mentaliteit, en een verregaande autonomie, dat is waar je als hands on verkoper best in aardt? Dan ga je straks enkele dagen intense opleiding tegemoet, waarna je je salesskills zal kunnen bewijzen. Na verloop van tijd krijg je uitgebreidere opleidingen bij buitenlandse fabrikanten waarmee je jouw regio jaarlijks met stevige double digit cijfers zal laten groeien.

  • Freelance docent hennapainting (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

  • Agent de radioprotection allround (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    En tant qu’agent de radioprotection allround, vous êtes responsable de la réalisation de contrôles radiologiques sur des sites nucléaires en Belgique. Votre motivation, savoir-faire et communication ouverte vous permettent d’être engagé auprès de tous nos clients. Vous rejoignez une équipe jeune et stable. Vous servez d’exemple pour tout ce qui est de la sécurité et de la sûreté nucléaire ; vos tâches sont entre autres les suivantes : Réalisation de mesures de radiation et d’activité ; Rapportage quotidien des tâches réalisées / anomalies / propositions d’amélioration etc. ; Suivi de travaux comportant des risques radioactifs ; Détermination d’équipements de protection individuelle des opérateurs ; …

  • SCHOONMAAKSTER - SCHOONMAKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: THE OLD BILL PUB

    Type: Flexijob

    We zoeken een bekwame medewerker voor het onderhouden van onze zaak. Je werkt dagelijks een 2-tal uurtjes. Interesse? Solliciteer snel.

  • Enthousiaste vrijwillige buschauffeurs! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: HOF TER LINDEN

    Type: Flexijob

    Als vrijwilliger ondersteun je de residentie in het Dagverzorgingscentrum . De busritten met onze bewoners vinden plaats in de voormiddag en in de namiddag. Er wordt wekelijks bekeken wanneer de vrijwilliger een rit zou kunnen rijden in de weken nadien. De ritten starten in de voormiddag om 8 uur en duren max 2uur. De ritten in de namiddag starten ongeveer om 16u en duren ook max 2 uur. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

Zoek naar antwoorden van JOSEE KONFEKTIE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of JOSEE KONFEKTIE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSEE KONFEKTIE BVBA. Laat een reactie achter voor JOSEE KONFEKTIE BVBA. JOSEE KONFEKTIE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSEE KONFEKTIE BVBA. Leave a respond for JOSEE KONFEKTIE BVBA. JOSEE KONFEKTIE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSEE KONFEKTIE BVBA op de google maps. Adres en contacten JOSEE KONFEKTIE BVBA
Location of JOSEE KONFEKTIE BVBA on the google maps. Address and contacts of JOSEE KONFEKTIE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSEE KONFEKTIE BVBA JOSEE KONFEKTIE BVBA: R. DE BACKER | DOMAINE DES MOULINS | AR.CON.DE | PONEY'S CLUB DU GEER | PAINDAVEINE, VINCENT

Other related companies as JOSEE KONFEKTIE BVBA: R. DE BACKER | DOMAINE DES MOULINS | AR.CON.DE | PONEY'S CLUB DU GEER | PAINDAVEINE, VINCENT

JOSEE KONFEKTIE BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSEE KONFEKTIE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03863861083. Het bedrijf JOSEE KONFEKTIE BVBA bevindt zich op het adres: Spoorwegbaan 8; 2900; Schoten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 799,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 235,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Curtains and curtain fixtures - Retail. Lijst met producten zijn Curtains & Curtain Fixtures - Mfg. & Whol.
De hoofdactiviteit van JOSEE KONFEKTIE BVBA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSEE KONFEKTIE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSEE KONFEKTIE BVBA, openstaande posities, locatie van JOSEE KONFEKTIE BVBA op de kaart.

JOSEE KONFEKTIE BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSEE KONFEKTIE BVBA, company assigned to the tax number BE03863861083. The company JOSEE KONFEKTIE BVBA is located at the address: Spoorwegbaan 8; 2900; Schoten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 799,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 235,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Curtains and curtain fixtures - Retail. List of products are Curtains & Curtain Fixtures - Mfg. & Whol.
The main activity of JOSEE KONFEKTIE BVBA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSEE KONFEKTIE BVBA is not available. You also can look at reviews of JOSEE KONFEKTIE BVBA, open positions, location of JOSEE KONFEKTIE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSEE KONFEKTIE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSEE KONFEKTIE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSEE KONFEKTIE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSEE KONFEKTIE BVBA, employees, financial statistics.