Inter Sol Zonnewering

Contactgegevens Inter Sol Zonnewering: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Inter Sol Zonnewering: address, phone, fax, email, website, opening hours

Inter Sol Zonnewering

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kleine Weg 229; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 24 24 74 (+32-051 24 24 74) 051 24 24 74 (+32-051 24 24 74)

Fax (fax): 051 20 33 78 (+32-051 20 33 78) 051 20 33 78 (+32-051 20 33 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Inter Sol Zonnewering: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Inter Sol Zonnewering"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Inter Sol Zonnewering"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Inter Sol Zonnewering, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Inter Sol Zonnewering. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Inter Sol Zonnewering, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Inter Sol Zonnewering. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Inter Sol Zonnewering
Products information Inter Sol Zonnewering

BTW identificatienummer (tax): BE05747467041
Ondernemingsnummer: 7819213867
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 218,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Solar protection - Outside; Solar protection - Inside

Product categorie (product category): Curtains and curtain fixtures - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Inter Sol Zonnewering
(Get full report from official database of BE for Inter Sol Zonnewering)

Aanvulling soorten activiteiten voor Inter Sol Zonnewering
Addition kinds of activities for Inter Sol Zonnewering

31110201. Lakleer | Patent leather
38270201. Lensbekledingsapparatuur | Lens coating equipment
38510000. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
51120300. Albums, plakboeken en bindmiddelen | Albums, scrapbooks and binders
51310202. Bindingen, vooroordeel en rechte | Bindings, bias and straight
79290107. Jazz muziekgroep of artiest | Jazz music group or artist
83220404. Probation office | Probation office

Werken bij Inter Sol Zonnewering: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Inter Sol Zonnewering: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Inter Sol Zonnewering. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Inter Sol Zonnewering. Looking for open vacancies in other companies

  • Spontane sollicitatie - Administratie en IT (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: AZ Turnhout

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde BIOS-medewerkers om mee te werken aan mensgerichte zorg. Had je graag bij AZ Turnhout gewerkt, maar vond je hiervoor geen vacature in ons vacature-overzicht? Solliciteer dan hier spontaan, zodat we je kunnen contacteren wanneer we een job hebben die overeenkomt met jouw profiel.

  • Laborant - 3 ploegen - regio Waasland (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief in de chemie, is AGO Jobs & HR op zoek naar een laborant kwaliteitscontrole. In het kwaliteitscontrolelabo ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van staalnames en standaard analytische testen. Belangrijk is om onderstaande eigenschappen te controleren, viscositeit, titrimetrie, chromatografie en spectrophotometrie. Dit werk wordt uitgevoerd in een clean room-omgeving. Hiernaast sta je in voor het bijhouden en het evalueren van de staalnames en analytische testen. Hiervoor beschik je over goede computervaardigheden.

  • Koeltechnicus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vind jij het opzoeken en herstellen van defecten bij koeltechnische installaties een interessante uitdaging? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant in Lummen zijn wij opzoek naar een koeltechnicus. Naast de herstellingen voer je ook enige onderhoudswerken uit aan de bestaande installaties. Jouw takenpakket bestaat uit: Fouten in de installaties opsporen en herstellen; De verschillende onderdelen van de installaties (de)monteren; Installaties in bedrijf stellen, afregelen en verbeteren; Koeltechnische installaties vacumeren, vullen en afregelen voor opstart; Het lezen van elektrische schema's.

  • procesoperator 3 ploegen (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Benieuwd hoe dierenvoeding ontstaat? Dit binnen een modern productiebedrijf die actief is in binnen- en buitenland? Lees dan verder! Dit team vervaardigt basisproducten van dierlijke oorsprong met behulp van een sterk geautomatiseerd productieproces. Neen, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar een proces van begin tot einde opvolgen in een productieomgeving. Je bent gedreven en houdt van controlewerk? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf blijft groeien en zoekt daarom een nieuwe medewerker.

  • Huishoudhulp 30h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • OPERATOR 2 PLOEGEN OF VASTE NACHT (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als operator ben je verantwoordelijk voor: - Het opstarten en instellen van machines. Dit doe je onder supervisie van de lijnverantwoordelijke; - je volgt het volledige productieproces op en je kan ingeschakeld worden op verschillende lijnen; - je voert op regelmatige basis kwaliteitcontroles uit van de bereide producten; je neemt stalen en zorgt voor een correcte registratie van de meetresultaten; - bij storingen in het productieproces probeer je deze accuraat op te lossen. Bij complexe technische storingen kan je beroep doen op de technische dienst; - je staat tevens in voor het bevoorraden van de productielijn nl. grondstoffen, verpakkingen enz... - je zorgt ervoor dat de productieomgeving en machines steeds proper zijn. Indien nodig doe je zelf kuiswerk; - je bent ook bereid manuele taken uit te voeren; - na positieve evaluatie krijg je de mogelijkheid door te groeien naar de functie van lijnverantwoordelijke. Bedrijfsprofiel: SELECT staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de gechikte uitdaging. Neem zeker een kijkje op onze website, www.selecthr.be; voor al onze openstaande vacatures. Onze klant is een KMO, gevestigd in de regio Kempen, gespecialiseerd in de productie van diverse dessertbereidingen. Ter uitbreiding van het team zijn we voor deze klant op zoek naar OPERATOREN.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 1 of 2 DAGEN PER WEEK (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma, gelegen in het industrieterrein te Kuurne, zoeken wij een student om 1 of 2 dagen algemeen adiministratief werk te doen, denk aan klassement, kopieerwerk, archiveren.

  • JOBSTUDENT MET KENNIS FRANS-ENGELS-BASIS DUITS GEZOCHT VOOR 6/8 - 10/8 M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Voor de periode van 6/8 - 10/8 zijn we op zoek naar een student. Je kan frans - engels - nederlands - basis duits spreken. Taken: Receptietaken, telefoon, ontvangst bezoekers, koerierdienst, administratieve taken,.. Dagwerk 8u - 17u

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas.? ?Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,...? Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Product Manager Accountancy (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in Accountancy en Fiscaliteit, zijn we op zoek ter uitbreiding van het bestaande team naar een Product Manager Accountancy. Binnen deze functie, werk je mee aan onderstaande activiteiten: - Bepaling strategie rond accountancy en financiële rapportering binnen het dienstenportfolio - Implementatie van producten, tools, opleidingen en consultancy vanuit de wetgeving ter zake - Je neemt de verantwoordelijkheid rond het productaanbod en fungeert als process owner - Je bent continu op zoek naar improvements binnen het product portfolio om de diensten aan de klanten te kunnen verbeteren - Vanuit het strategisch plan, werk je mee aan een overkoepelende insteek om gepaste producten commercieel te kunnen aanbieden aan de klanten In deze functie, volg je nauwlettend alle evoluties op de markt alsook binnen de wetgeving van fiscaliteit. Je hebt een algemeen overzicht waardoor je dankzij verworven kennis, ervaring en comptententies de vertaalslag weet te maken naar innoverende tools en producten,

  • DAKWERKER. (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DAKWERKEN MEYNEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van zowel nieuwbouw als renovatie- en herstellingswerkzaamheden . Uitvoeren van lood- en zinkwerken, leggen van pannen, leien en roofing behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Logopediste te Wachtebeke/Lochristi (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: LOGOPRAXIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopraxis is een gespecialiseerde multidisciplinaire praktijk te LOCHRISTI en WACHTEBEKE voor logopedie, psychologie, psychomotoriek en diëtiek opgericht in 2004. Door onze jarenlange ervaring zijn we een gevestigde waarde geworden in onze tak van de hulpverlening. Wij zoeken een enthousiaste collega om onze bloeiende en groeiende groepspraktijk te versterken. Onze logopedisten leggen zich toe op alle facetten van de logopedie met name diagnostiek en behandeling en dit zowel voor kinderen, jongeren als volwassen . Multidisciplinair werken is onze troef. Daarnaast heeft iedere therapeut binnen onze groepspraktijk een eigen specialisatie uitgebouwd, waardoor we aan elke hulpvraag tegemoet kunnen komen.

Zoek naar antwoorden van Inter Sol Zonnewering in sociale netwerken
Look for responds of Inter Sol Zonnewering in social networks

Lees alle opmerkingen voor Inter Sol Zonnewering. Laat een reactie achter voor Inter Sol Zonnewering. Inter Sol Zonnewering bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Inter Sol Zonnewering. Leave a respond for Inter Sol Zonnewering. Inter Sol Zonnewering on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Inter Sol Zonnewering op de google maps. Adres en contacten Inter Sol Zonnewering
Location of Inter Sol Zonnewering on the google maps. Address and contacts of Inter Sol Zonnewering

Andere gerelateerde bedrijven als come Inter Sol Zonnewering Inter Sol Zonnewering: BOULANGERIE KEYMOLEN | FUNDP-D?P.LANGUES ROMANES | BANCONTACT-MISTER CASH | PAUL HOTTERBEEX | E.P.C.

Other related companies as Inter Sol Zonnewering: BOULANGERIE KEYMOLEN | FUNDP-D?P.LANGUES ROMANES | BANCONTACT-MISTER CASH | PAUL HOTTERBEEX | E.P.C.

Inter Sol Zonnewering is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Inter Sol Zonnewering, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05747467041. Het bedrijf Inter Sol Zonnewering bevindt zich op het adres: Kleine Weg 229; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 218,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Curtains and curtain fixtures - Retail. Lijst met producten zijn Solar protection - Outside; Solar protection - Inside.
De hoofdactiviteit van Inter Sol Zonnewering is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Inter Sol Zonnewering is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Inter Sol Zonnewering, openstaande posities, locatie van Inter Sol Zonnewering op de kaart.

Inter Sol Zonnewering is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Inter Sol Zonnewering, company assigned to the tax number BE05747467041. The company Inter Sol Zonnewering is located at the address: Kleine Weg 229; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 218,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Curtains and curtain fixtures - Retail. List of products are Solar protection - Outside; Solar protection - Inside.
The main activity of Inter Sol Zonnewering is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Inter Sol Zonnewering is not available. You also can look at reviews of Inter Sol Zonnewering, open positions, location of Inter Sol Zonnewering on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Inter Sol Zonnewering, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Inter Sol Zonnewering, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Inter Sol Zonnewering, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Inter Sol Zonnewering, employees, financial statistics.