In de Cit茅 NV

Contactgegevens In de Cit茅 NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data In de Cit茅 NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

In de Cit茅 NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bruul 66; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 20 34 29 (+32-015 20 34 29) 015 20 34 29 (+32-015 20 34 29)

Fax (fax): 015 20 20 24 (+32-015 20 20 24) 015 20 20 24 (+32-015 20 20 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) In de Cit茅 NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "In de Cit茅 NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "In de Cit茅 NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van In de Cit茅 NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen In de Cit茅 NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of In de Cit茅 NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees In de Cit茅 NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti In de Cit茅 NV
Products information In de Cit茅 NV

BTW identificatienummer (tax): BE09300994873
Ondernemingsnummer: 9959899902
Hoofdstad (capital): 891,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 726,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Interior decoration

Product categorie (product category): Curtains and curtain fixtures - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor In de Cit茅 NV
(Get full report from official database of BE for In de Cit茅 NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor In de Cit茅 NV
Addition kinds of activities for In de Cit茅 NV

555102. Kano- en kajakhandelaars | Canoe and kayak dealers
02720000. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
09219902. Vissen bewaard | Fishing preserves
24930202. Spaanplaat, kunststof gelamineerd | Particleboard, plastic laminated
34990401. Cadeauartikelen, messinggoederen | Giftware, brass goods
36329901. Vriezers, huis en boerderij | Freezers, home and farm
37430000. Spoorwegapparatuur | Railroad equipment
38429905. Colostomie apparaten | Colostomy appliances
46130000. Geraffineerde aardoliepijpleidingen | Refined petroleum pipelines

Werken bij In de Cit茅 NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in In de Cit茅 NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor In de Cit茅 NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for In de Cit茅 NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Pijpfitter (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als pijpfitter voel je je helemaal thuis tussen buizen en pijpen. Je vervaardigt, vervangt, plaatst en herstelt pijpwerk aan allerhande installaties bij onze klanten. Geen tussenstuk of materiaal is je onbekend. Voor bijzondere kleppen of bochten op metalen en kunststoffen buizen, draai je je hand niet om. Je bent ook in staat om voorgemaakte spools te monteren op werven.

  • CHAUFFEUR C dag uren (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het mixen en verkoop van verf, te Kontich zoeken we een voerder rijbewijs C (m/v) Taken: Je zal instaan voor het laden van je camion en dezelfde dag ook de producten af te leveren bij de klanten. Je werkt in dag uren, je start op om 7u30.

  • lasser ha en tig (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

      Bedrijf te Genk actief in de metaalsector is op zoek naar een lasser/samensteller Halfautomaat en tiglassen van kleine constructies met een grote moeilijkheidsgraad werken met metaal, aluminium en inox

  • MECANICIEN / BANKWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een mecanicien/bankwerker (M/V): je monteert en demonteert het chassis je helpt bij het terugplaatsen van componenten je helpt bij de opbouw van de bussen (airco, pneumatiek, verwarming, ...) dagwerk van 7u36 - 16u15

  • Huishoudhulp dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Jobstudent verkoop (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een hippe en trendy kledingszaak te Knokke zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor de orde en netheid in de winkel. Je helpt de klanten en zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel terug buiten gaan!

  • Chauffeur Rijbewijs C (m/v) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de voedingssector en gelegen te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C: Functieomschrijving:  U staat in voor het leveren van goederen met een vaste vrachtwagen naar vnl. horeca-groothandels, catering- en retailbedrijven in gans België (nationaal transport) Rond +-6u 's morgens start je de toer en wanneer je in de namiddag terug binnen komt, help je de magazijnier mee met het laden van de vrachtwagen, controleren van de bestellingen,... 

  • Student winkelverkoop - woensdagnamiddag (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Schaffen zijn we op zoek naar een student in winkelverkoop voor woensdagnamiddagen doorheen het schooljaar. Werken in de vakanties is ook mogelijk.  De werkuren liggen afhankelijk van je school tussen 12u30 en 18u45. Je taken bestaan uit: Kassawerk Rekken bijvullen .. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Quality Engineer (Picanol) | Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken, behandelt opmerkingen, voert audits uit, … Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteracties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van de producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt, beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Magazijnier / Orderpicker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het ontvangen, sorteren, kwaliteitscontrole en stockeren van turbo’s + onderdelen. Je registreert de verschillende turbo's op de computer. Je ondersteunt de orderpicking en verzending als er pieken zijn.

  • Reliability Engineer voor internationale onderneming (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een Reliability Engineer voor een internationale onderneming:  Als Reliability Engineer sta je in voor volgend takenpakket: *Je analyseert en optimaliseert bestaande preventieve onderhoudsplannen  *Je definieert preventieve onderhoudsplannen voor nieuwe uitrusting *Je maakt gebruik van de tools FMEA (Failure Mode Effect Analysis) en RCM (Reliability Centered Maintenance)  *Je identificeert structurele problemen en je bent de drijvende kracht bij het analyseren van problemen *Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn asset planning, waarbij je voorstellen formuleert voor vervangingsinvesteringen *Je wordt ook betrokken bij nieuwe projecten on-site, daar krijg je de rol om betrouwbaarheidsstudies op te stellen en reserveonderdelen te beheren voor nieuwe lijnen en service level agreements met leveranciers *Je staat nauw in contact met de technische manager: samen denk je na over verbeteringen voor installaties en beheer je de planning van het preventief onderhoud *Administratie behoort ook tot jouw takenpakket *Je blijft zoeken naar energiebesparende maatregelen   

  • Massagetherapeut-shiatsu (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie shiatsu. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

Zoek naar antwoorden van In de Cit茅 NV in sociale netwerken
Look for responds of In de Cit茅 NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor In de Cit茅 NV. Laat een reactie achter voor In de Cit茅 NV. In de Cit茅 NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for In de Cit茅 NV. Leave a respond for In de Cit茅 NV. In de Cit茅 NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie In de Cit茅 NV op de google maps. Adres en contacten In de Cit茅 NV
Location of In de Cit茅 NV on the google maps. Address and contacts of In de Cit茅 NV

Andere gerelateerde bedrijven als come In de Cit茅 NV In de Cit茅 NV: FLDOLMEN COMPUTER APPLICATIONS NV | CHRISTIAN STARQUIT | DUMONT DE CHASSART GILLES | GUIDO HILLEN | Veldekens Guy

Other related companies as In de Cit茅 NV: FLDOLMEN COMPUTER APPLICATIONS NV | CHRISTIAN STARQUIT | DUMONT DE CHASSART GILLES | GUIDO HILLEN | Veldekens Guy

In de Cit茅 NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is In de Cit茅 NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09300994873. Het bedrijf In de Cit茅 NV bevindt zich op het adres: Bruul 66; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 891,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 726,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Curtains and curtain fixtures - Retail. Lijst met producten zijn Interior decoration.
De hoofdactiviteit van In de Cit茅 NV is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van In de Cit茅 NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van In de Cit茅 NV, openstaande posities, locatie van In de Cit茅 NV op de kaart.

In de Cit茅 NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is In de Cit茅 NV, company assigned to the tax number BE09300994873. The company In de Cit茅 NV is located at the address: Bruul 66; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 891,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 726,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Curtains and curtain fixtures - Retail. List of products are Interior decoration.
The main activity of In de Cit茅 NV is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of In de Cit茅 NV is not available. You also can look at reviews of In de Cit茅 NV, open positions, location of In de Cit茅 NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over In de Cit茅 NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf In de Cit茅 NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about In de Cit茅 NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company In de Cit茅 NV, employees, financial statistics.