Home Charm-Etoile d'Or SC

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Home Charm-Etoile d'Or SC
Private companiesInsurance Carriers • Home Charm-Etoile d'Or SC

Contactgegevens Home Charm-Etoile d'Or SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Home Charm-Etoile d'Or SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

Home Charm-Etoile d'Or SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Arm茅e Grouchy 9; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 74 00 88 (+32-081 74 00 88) 081 74 00 88 (+32-081 74 00 88)

Fax (fax): 081 74 10 16 (+32-081 74 10 16) 081 74 10 16 (+32-081 74 10 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Home Charm-Etoile d'Or SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Home Charm-Etoile d'Or SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Home Charm-Etoile d'Or SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Home Charm-Etoile d'Or SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Home Charm-Etoile d'Or SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Home Charm-Etoile d'Or SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Home Charm-Etoile d'Or SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Home Charm-Etoile d'Or SC
Products information Home Charm-Etoile d'Or SC

BTW identificatienummer (tax): BE04910034179
Ondernemingsnummer: 6277557373
Hoofdstad (capital): 487,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 409,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Drug stores; Paints, lacquers, enamels & varnishes - Retail; Wallpaper - Retail; Solar protection - Inside

Product categorie (product category): Curtains and curtain fixtures - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Home Charm-Etoile d'Or SC
(Get full report from official database of BE for Home Charm-Etoile d'Or SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor Home Charm-Etoile d'Or SC
Addition kinds of activities for Home Charm-Etoile d'Or SC

2033. Ingeblikte vruchten en specialiteiten | Canned fruits and specialties
3261. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
20220101. Dips, op basis van kaas | Dips, cheese-based
26210800. Verpakking en verpakking papier | Wrapping and packaging papers
50990209. Houtspaanders | Wood chips

Werken bij Home Charm-Etoile d'Or SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Home Charm-Etoile d'Or SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Home Charm-Etoile d'Or SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Home Charm-Etoile d'Or SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok (PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE)

    Regio: PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE

    Bedrijf: GOLF CLUB OUDENAARDE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Binnen ons keukenteam zijn we op zoek naar een kok. Uw taken, waarvan je reeds grondige kennis opdeed in de praktijk, bestaan uit: - creatief opstellen van menu's en suggesties - het bereiden van koude en warme gerechten in samenwerking met onze kok, of bij zijn afwezigheid, zelfstandig het restaurant draaiend houden - (mee) organiseren van mis en place en keukenservice - kwaliteitscontrole van het productieproces

  • Verkoper Beenhouwerij Colruyt Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • Lasser-samensteller (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Overpelt, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller. U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

  • Startersvacature met doorgroeimogelijkheden logistiek bediende (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: Transportschema's opmaken Plannen van transport in samenspraak met magazijn. Organiseren van leveringen. Afspraken maken met transporteurs Eigen ritten regelen. Prijsoffertes opvragen bij transporteurs en inplanning transport Logistieke administratie Genereren van picking listen en adreslabels. Afleverdocumenten verzorgen. Retouradministratie en ophalingen organiseren van retourpakketten. Loketbediening (afhaling + levering). Financieel beheer: aanmaken van lijsten aankoopfacturen voor de boekhouding. Aanmaken containers in Navision Opstellen planning.

  • Plaatser/installateur (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert bepaalde opdrachten uit bij de klant adhv orderbonnen : - montage labels - plaatsen van paaltjes ( monteren van paaltjes ) - installatie van rekken - aan zaagmachine staan: op maat zagen van paaltjes - werken regio Benelux (samen rijden met busje)

  • Verkoopmedewerker Fashion/Kassa PT Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een mooie winkel te Sint-Denijs-Westrem zoeken we een verkoopmedewerker Fashion/Kassa voor 30u per week. Als medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Ook kassawerk behoort tot je takenpakket. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze producten en een fraaie winkelomgeving. Kortom samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopresultaten tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • Operator metaal - 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de gedreven operator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de metaalsector, in 3 ploegen te Lichtervelde? Voor een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde, zijn we op zoek naar een operator voor het bedienen van de zaagmachine. Je staat er tevens in voor de inpak van de profielen. De firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van hun klanten. De aluminiumprofielen worden onder andere gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design...

  • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

  • Elektrotechnieker (in daguren) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de uitvoering van diverse installatie- en onderhoudsopdrachten. Je tekent elektrische schema’s uit, volgt de nieuwe en bestaande projecten mee op en stuurt op termijn  personen aan. Bovendien sta je in voor de nutsvoorzieningen, spoor je fouten op in verschillende netwerksystemen en beheer je mee de PLC sturingen. Je gebruikt bij het uitvoeren van je opdrachten jouw kennis van kortsluitstromen en AREI-wetgeving. Je zal meewerken aan de installatie en het onderhoud van netwerkbekabeling en verlichting, support van het camerapark, bewaking van de inbraakbeveiliging en brandcontrole en het ontstoren van het automatische magazijn. Daarnaast zal je bijdragen bij het beheer van de brandcentrales, HVAC-installaties, het compressorenpark en zal je kabelberekeningen maken. Tot je takenpakket behoren ook het maken van PLC-sturingen, uittekenen van elektrische schema’s en het samenstellen van elektrische kasten. In deze functie zal ongeveer 75% bureauwerk zijn en 25% hands-on, operationeel werk. Bedrijfsprofiel: Dit gezonde familiebedrijf is partner van de meubelindustrie.

  • Lasser halfautomaat voor sterke KMO (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en groeiende speler binnen de metaalsector zijn wij op zoek naar een twee lassers half-automaat, kennis TIG is een extra troef. Taken: - Je staat in voor het lassen van allerhande toepassingen want het bedrijf maakt maatwerk voor zijn klanten - Je bekijkt het plan aandachtig voordat je begint te lassen - Je zorgt voor de fijne afwerking - Je helpt polyvalent bij andere collega's

  • Hulpkok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ALITIA

    Type: Vaste Job

    Gerechten bereiden volgens een culinair plan.

  • Onderaannemers gezocht (vloerwerken, electriciteit, afbraakwerken, loodgieterij, gyproc) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vloeren Van Calster is dringend op zoek naar verschillende onderaannemers die ons kunnen bijstaan in de uitvoering van onze badkamerrenovaties alsook de uitvoering van de vloerwerken voor onze projecten.

Zoek naar antwoorden van Home Charm-Etoile d'Or SC in sociale netwerken
Look for responds of Home Charm-Etoile d'Or SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor Home Charm-Etoile d'Or SC. Laat een reactie achter voor Home Charm-Etoile d'Or SC. Home Charm-Etoile d'Or SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Home Charm-Etoile d'Or SC. Leave a respond for Home Charm-Etoile d'Or SC. Home Charm-Etoile d'Or SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Home Charm-Etoile d'Or SC op de google maps. Adres en contacten Home Charm-Etoile d'Or SC
Location of Home Charm-Etoile d'Or SC on the google maps. Address and contacts of Home Charm-Etoile d'Or SC

Andere gerelateerde bedrijven als come Home Charm-Etoile d'Or SC Home Charm-Etoile d'Or SC: Verboven H | VAN BAELEN HR SERVICES | TRIKI | Van Puymbroek H | PH. KESTELYN

Other related companies as Home Charm-Etoile d'Or SC: Verboven H | VAN BAELEN HR SERVICES | TRIKI | Van Puymbroek H | PH. KESTELYN

Home Charm-Etoile d'Or SC is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Home Charm-Etoile d'Or SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04910034179. Het bedrijf Home Charm-Etoile d'Or SC bevindt zich op het adres: Rue de l'Arm茅e Grouchy 9; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 487,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 409,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Curtains and curtain fixtures - Retail. Lijst met producten zijn Drug stores; Paints, lacquers, enamels & varnishes - Retail; Wallpaper - Retail; Solar protection - Inside.
De hoofdactiviteit van Home Charm-Etoile d'Or SC is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Home Charm-Etoile d'Or SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Home Charm-Etoile d'Or SC, openstaande posities, locatie van Home Charm-Etoile d'Or SC op de kaart.

Home Charm-Etoile d'Or SC is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Home Charm-Etoile d'Or SC, company assigned to the tax number BE04910034179. The company Home Charm-Etoile d'Or SC is located at the address: Rue de l'Arm茅e Grouchy 9; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 487,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 409,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Curtains and curtain fixtures - Retail. List of products are Drug stores; Paints, lacquers, enamels & varnishes - Retail; Wallpaper - Retail; Solar protection - Inside.
The main activity of Home Charm-Etoile d'Or SC is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Home Charm-Etoile d'Or SC is not available. You also can look at reviews of Home Charm-Etoile d'Or SC, open positions, location of Home Charm-Etoile d'Or SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Home Charm-Etoile d'Or SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Home Charm-Etoile d'Or SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Home Charm-Etoile d'Or SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Home Charm-Etoile d'Or SC, employees, financial statistics.