DELCOURT & GAI DECOR SA

Contactgegevens DELCOURT & GAI DECOR SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELCOURT & GAI DECOR SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELCOURT & GAI DECOR SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Joseph Tirou 217; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 31 39 35; 071 32 00 82 (+32-071 31 39 35; 071 32 00 82) 071 31 39 35; 071 32 00 82 (+32-071 31 39 35; 071 32 00 82)

Fax (fax): 071 32 03 58 (+32-071 32 03 58) 071 32 03 58 (+32-071 32 03 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELCOURT & GAI DECOR SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELCOURT & GAI DECOR SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELCOURT & GAI DECOR SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELCOURT & GAI DECOR SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELCOURT & GAI DECOR SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELCOURT & GAI DECOR SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELCOURT & GAI DECOR SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELCOURT & GAI DECOR SA
Products information DELCOURT & GAI DECOR SA

BTW identificatienummer (tax): BE08020538330
Ondernemingsnummer: 5368164062
Hoofdstad (capital): 842,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 729,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Interior decoration; Wallpaper - Retail; Solar protection - Inside; Rugs & carpets - Retail; Paints, lacquers, enamels & varnishes - Retail; Floor coverings - Retail

Product categorie (product category): Curtains and curtain fixtures - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELCOURT & GAI DECOR SA
(Get full report from official database of BE for DELCOURT & GAI DECOR SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELCOURT & GAI DECOR SA
Addition kinds of activities for DELCOURT & GAI DECOR SA

22110108. kussenslopen | Pillowcases
22610208. Suiwerende katoenen breedgeweven goederen | Sueding cotton broadwoven goods
27540501. Tijdschriften: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Magazines: gravure printing, not published on site
39110302. Juweel instellingen en bevestigingen, edelmetaal | Jewel settings and mountings, precious metal
73610101. Executive plaatsing | Executive placement

Werken bij DELCOURT & GAI DECOR SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELCOURT & GAI DECOR SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELCOURT & GAI DECOR SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELCOURT & GAI DECOR SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker zeugen- en biggenstal deeltijds 20-uren (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij de dagdagelijkse verzorging in de zeugen- en biggenstal. mogelijke taken zijn: kraamzorg, biggen behandelen, vaccineren, spenen,....

  • PRODUCTIEMEDEWERKER 2 PLOEGEN (M/V) (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf regio Beveren-Leie zijn we op zoek naar een voltijds medewerker om bij te springen in de productie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag in 2 ploegen. Je wordt allround ingezet en kan rekenen op een afwisselende functie.

  • Machinist (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen, zijn we op zoek naar een machinist met enige arvaring. Je werkt als machinist bandenkraan en werkt ook mee als arbeider in de wegenbouw (borduren plaatsen, bestratingen, ...)

  • Audio- visuele technicus (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Kalmthout, zijn wij op zoek naar een audio-visuele technicus (m/v). Als allround technicus met ervaring ben jij verantwoordelijk voor het foutloos verloop van een productie. Je denkt vooral zelf mee na over de praktische uitwerking van een evenement. Zowel tijdens het evenement als tijdens de op- en afbouw neem je een coördinerende rol op naar je collega's. Je voert de opdracht dan ook van A tot Z mee uit. Tijdens het evenement ben je zelf 1 van de geluids- of lichttechnicus. Het betreft allerlei evenementen gaande van B2B events over beurzen en congressen tot live-events. Je staat regelmatig in direct contact met de klant en je zet zijn vragen tijdens opbouw en evenement om naar een praktische uitvoering. Ook de voorbereiding van de opdracht in het magazijn valt onder jou verantwoordelijkheid. Je vertrekt vanuit een passie voor evenementen en hebt een grondige kennis van audiovisuele technieken. In alles staat de uitbouw van een langetermijnrelatie centraal boven een éénmalige korte termijnoplossing.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT communicatie management (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in de communicatie en marketing sector. Wil jij een team van presentatoren, communicatie-coaches en spraakmakende sprekers ondersteunen? De onderneming is op zoek naar iemand die het kan ondersteunen bij hun online activiteiten: inschrijvingen van evenementen, socia media, nakijken formulieren etc. Je moet niet naar de juiste woorden zoeken, want communicatievaardigheden zitten bij jou in je broekzak of handtas? Je studeert een bachelor/masterdiploma in de communicatie / marketing Je vlotte persoonlijkheid, communicatieve skills en commerciële flair werden je met de paplepel ingegeven. Jouw beste vriend(in) vindt jou een echt organisatietalent. Ervaring met beeldbewerking, beeldcreatie en social media marketing is een pluspunt Flexibele studentenjob, aantal werkuren en werkdagen zijn bespreekbaar

  • LESGEVER ZWEMMEN (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een eenmalige opdracht in Zedelgem op 27 december zijn we op zoek naar een lesgever zwemmen. De les wordt gegeven aan kinderen uit het lager onderwijs van 16:45 - 20:30 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Student with knowledge of BRETON (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the specific pronunciation of BRETON. The job requires to do data quality checks in Breton (influenced by the region Brittany). You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • SCHRIJNWERKER MEUBELMAKER (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: DEDOBBELEER

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een schrijnwerker / meubelmaker om ons team te versterken. Je staat in voor het assembleren en plaatsen van op maat gemaakte keukens, dressings, ... Plaatsen van buitenschrijnwerk, ramen en deuren in hout, PVC en aluminium.

  • Plant Manager Food (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Snack Food Poco Loco, gelegen te Roeselare, is lid van de Finse Paulig Group, dat 2000 werknemers telt en een omzet realiseert van 900 miljoen €. Als “private label” fabrikant is Poco Loco zelf verdeler van Tex Mex-voeding en snacks. Onze ruime variëteit aan tortillachips, wraps, dinnerkits, kruiden & dipsauzen, is wereldwijd in ruim 80 landen verkrijgbaar. De productiesite in Roeselare telt na 23 jaar ruim 600 werknemers en heeft een omzet van 260 miljoen €. Ons bedrijf kenmerkt zich door een duurzame groei, dankzij een hoge mate aan flexibiliteit, dynamiek en innovatie. In het kader van die groei en door een interne promotie zijn wij op zoek naar een Plant Manager. Als Plant Manager sta je in voor het beheer, organisatie en planning van alle productieactiviteiten van 2 grote productievestigingen van Poco Loco. In functie daarvan bepaal, implementeer en garandeer je de realisatie van de operationele doelstellingen. Je rapporteert aan de Operations Director. Jouw verantwoordelijkheden: Je bent in de eerste plaats een uitstekend People manager: Coaching, motivatie en sturing van het team (170 FTE) is jouw ding. Je bent, samen met de coördinatoren en lijnverantwoordelijken, verantwoordelijk voor het inzetten van het juiste talent op de juiste plaats. Je zorgt voor regelmatig en gestructureerd overleg, vermijden en oplossen van eventuele conflicten, en het realiseren van de gezamenlijke objectieven. Je bent verantwoordelijk voor een goed werkend systeem van kostenbeheersing op gebied van productie en productiviteit. Je stuurt dit geheel door concrete KPI’s en rapporteert daarover aan het management. In samenwerking met de interne onderhoudsafdeling organiseer je een efficiënt onderhoud van de installaties, je vermijdt uitval en garandeert de continuïteit van de processen. Je sensibiliseert de medewerkers naar een grotere betrokkenheid rond veiligheid, netheid en kwaliteit van het arbeidsproces en de werkomgeving. Je meet, volgt en meldt de milieurelevante en preventie-informatie, en draagt bij tot een werkomgeving die conform is met de wettelijke milieu en veiligheidsbepalingen. Je overlegt met en bevordert het contact met de sociale partners. Je volgt nieuwe evoluties en ontwikkelingen op vlak van Productie op de voet en brengt deze kennis ook over op het team.

  • Klinisch Psycholoog - Gedragstherapeut (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • Senior Java Developer / Full Stack Angular 5 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client specialized in the Electronics sector and located in Antwerp is actively looking for a talented Senior Java Engineer. You will be joining a development team as dynamic and passionate as you are and willing to grow ! They have some refactoring projects in Angular 5/6 and "from scratch" projects in the pipeline !! The Job You are responsible for A-Z software process : from design to testing You implement efficient functional and technical solutions according to the product owner's standards and needs You are in charge of improving the existing application You collaborate with both verification and technical validation teams in order to deliver solid and reliable services Your Profile You have at least 4 years of experience in development and design You have a result driven mindset You master English - (dutch or french is a plus) Technical skills required: Java 8 EE Spring MVC, Spring Security, Spring Boot, Hibernate Eclipse, OOA/D, Design Paterns, JUnit, Maven Oracle, Agile - Scrum methodology Jenkins, Angular 5 / 6, TypeScript, JavaScript, HTML, CSS Our Offer A very challenging environment An attractive rate depending on your experience and potential Practical details Location : Antwerp Start date : ASAP / Latest 15 November Duration : 6 months+ Rate : To discuss Interested? Send your application via the button below.

Zoek naar antwoorden van DELCOURT & GAI DECOR SA in sociale netwerken
Look for responds of DELCOURT & GAI DECOR SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELCOURT & GAI DECOR SA. Laat een reactie achter voor DELCOURT & GAI DECOR SA. DELCOURT & GAI DECOR SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELCOURT & GAI DECOR SA. Leave a respond for DELCOURT & GAI DECOR SA. DELCOURT & GAI DECOR SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELCOURT & GAI DECOR SA op de google maps. Adres en contacten DELCOURT & GAI DECOR SA
Location of DELCOURT & GAI DECOR SA on the google maps. Address and contacts of DELCOURT & GAI DECOR SA

Andere gerelateerde bedrijven als come DELCOURT & GAI DECOR SA DELCOURT & GAI DECOR SA: TEAROOM PICCOLO | MEVR.MARIJKE | YVAN DEPUYDT | Verloy R | FERRETTI, FABIO

Other related companies as DELCOURT & GAI DECOR SA: TEAROOM PICCOLO | MEVR.MARIJKE | YVAN DEPUYDT | Verloy R | FERRETTI, FABIO

DELCOURT & GAI DECOR SA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELCOURT & GAI DECOR SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08020538330. Het bedrijf DELCOURT & GAI DECOR SA bevindt zich op het adres: Boulevard Joseph Tirou 217; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 842,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 729,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Curtains and curtain fixtures - Retail. Lijst met producten zijn Interior decoration; Wallpaper - Retail; Solar protection - Inside; Rugs & carpets - Retail; Paints, lacquers, enamels & varnishes - Retail; Floor coverings - Retail.
De hoofdactiviteit van DELCOURT & GAI DECOR SA is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELCOURT & GAI DECOR SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELCOURT & GAI DECOR SA, openstaande posities, locatie van DELCOURT & GAI DECOR SA op de kaart.

DELCOURT & GAI DECOR SA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELCOURT & GAI DECOR SA, company assigned to the tax number BE08020538330. The company DELCOURT & GAI DECOR SA is located at the address: Boulevard Joseph Tirou 217; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 842,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 729,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Curtains and curtain fixtures - Retail. List of products are Interior decoration; Wallpaper - Retail; Solar protection - Inside; Rugs & carpets - Retail; Paints, lacquers, enamels & varnishes - Retail; Floor coverings - Retail.
The main activity of DELCOURT & GAI DECOR SA is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DELCOURT & GAI DECOR SA is not available. You also can look at reviews of DELCOURT & GAI DECOR SA, open positions, location of DELCOURT & GAI DECOR SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELCOURT & GAI DECOR SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELCOURT & GAI DECOR SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELCOURT & GAI DECOR SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELCOURT & GAI DECOR SA, employees, financial statistics.