De Plus Jan Interieur

Contactgegevens De Plus Jan Interieur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Plus Jan Interieur: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Plus Jan Interieur

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Halsesteenweg 59; 9402; Ninove (Meerbeke), België

Telefoon (phone): 054 32 10 47 (+32-054 32 10 47) 054 32 10 47 (+32-054 32 10 47)

Fax (fax): 054 32 64 60 (+32-054 32 64 60) 054 32 64 60 (+32-054 32 64 60)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Plus Jan Interieur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Plus Jan Interieur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Plus Jan Interieur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Plus Jan Interieur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Plus Jan Interieur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Plus Jan Interieur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Plus Jan Interieur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Plus Jan Interieur
Products information De Plus Jan Interieur

BTW identificatienummer (tax): BE09112579345
Ondernemingsnummer: 4851806640
Hoofdstad (capital): 754,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 729,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Interior designers; Lighting fixtures - Mfg. & Whol.; Interior decoration

Product categorie (product category): Curtains and curtain fixtures - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Plus Jan Interieur
(Get full report from official database of BE for De Plus Jan Interieur)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Plus Jan Interieur
Addition kinds of activities for De Plus Jan Interieur

267500. Gegoten papier en bord | Die-cut paper and board
02729901. Burro boerderij | Burro farm
14290101. Basalt, gebroken en gebroken-steengroeven | Basalt, crushed and broken-quarrying
20870000. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec | Flavoring extracts and syrups, nec
24910100. Palen, palen en palen: behandeld hout | Poles, posts and pilings: treated wood
27599900. Commercieel drukwerk, nec, nec | Commercial printing, nec, nec
36120308. Verlichtingstransformatoren, fluorescerend | Lighting transformers, fluorescent
39440706. Wandelaars, baby (voertuig) | Walkers, baby (vehicle)
50519908. Vellen, verzinkt of ander gecoat | Sheets, galvanized or other coated

Werken bij De Plus Jan Interieur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Plus Jan Interieur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Plus Jan Interieur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Plus Jan Interieur. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieverantwoordelijke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf; gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een productieverantwoordelijke Je zal instaan voor: leidingg geven in het atelier met het oog op een veilige en rendabele organisatie taakverdeling organisatie werkplek toezicht op orde en veiligheid eindcontrole afgewerkte stukken je helpt ook mee met het bewerkern van metalen stukken: slijpen, boren, zagen, plooien,.. Je zal leidinggeven aan een 10 tal personen.

  • Verpleegkundige Projectstaffing Geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Je zal je kennis van meerdere ziektebeelden alsook van diverse verpleegtechnische handelingen zeker kunnen gebruiken. Je staat in voor de kwaliteitsvolle verzorging van je patiënten en zal tewerkgesteld worden in vroeg-en laatdiensten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Productieplanner bouwsector m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf dat instaat voor het produceren van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een productieplanner. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe en uitdagende job? Solliciteer dan snel op deze vacature! Je maakt efficiënte dag- en weekplanningen op. Je overlegt dagelijks met de betrokken afdelingen. Je volgt alles nauwgezet op om de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je staat in nauw contact met de klanten en transporteurs en informeert over leveringen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit WAREGEM zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP LIER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Lier en Berlaar zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP HULSHOUT (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Hulshout en Itegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Studentenjob - magazijnmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IM PRESS

    Type: Studentenjob

    Im Press bvba is een kleine KMO, gevestigd in KORTRIJK CENTRUM. Wij zijn Belgisch marktleider in stempels en naamplaten. Onze klanten zijn kantoorvakhandels, winkelketens en rechtstreekse afnemers. Als moderne organisatie zijn wij ook toonaangevend in e-commerce. Wegens sterke groeiperspectieven wensen wij ons team uit te breiden met een (m/v) PART-TIME MAGAZIJNMEDEWERKER ORDERPICKER – BEHANDELING ORDERS – VERZENDING Functie: Als orderpicker ben je voornamelijk bezig met het verzamelen en verwerken van goederen. Je pickt de artikelen aan de hand van een orderlijst uit het magazijn, waarna je deze verwerkt (montage van stempels) - je staat in voor het verpakken en verzenden van de goederen – receptie van goederen en aanvullen van het magzijn. Profiel: Je bent gemotiveerd en kan nauwkeurig werken – je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk, dit omdat je de orders moet kunnen lezen en begrijpen – enige PC ervaring.

  • Business Developer (Gent & Leuven) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant ondersteunt organisaties bij de keuze en implementatie van HR-software toepassingen, meer specifiek binnen Talent Acquisition. Functie-omschrijving Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een Business Developer die zich hoofdzakelijk richt tot organisaties die gebruik maken van tijdelijke werkkrachten (freelancers, uitzendkrachten en andere). Als business developer overtuig je nieuwe prospects Dankzij je ervaring en aangeboren commerciële flair slaag je er in zowel nieuwe als bestaande contacten verder uit bouwen. De business developer stelt het salesplan op en initieert sales activiteiten om vooropgestelde targets te realiseren. Je zorgt voor een goede interne communicatie Je volgt met plezier de trends op in de markt Interesse? Solliciteer vandaag nog! Referentie: 395690

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: HEUMATOP

    Type: Vaste Job

    Als chauffeur lever je de bouwmaterialen met een autolaadkraan bij onze klanten. Bij voorkeur heb je dus ervaring met kraanwerk. Je levert aan werven van aannemers, andere BMB vestigingen en bij particulieren.

  • persoonlijk assistent / persoonlijk assistente (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Marijke Goovaerts

    Type: Vaste Job

    Ik ben een dame met een motorische beperking van 33 jaar. Ik zoek assistentie voor: persoonlijke verzorging praktische hulp in kunst academie (avondles) Sociaal leven (ook uitgaan) dag uitstappen klein huishouden Verder wens ik ook graag hulp bij: 'crossen' met rolstoel mee fietsen met mijn scooter trein nemen met rolstoel autoritten waken over materiaal zwemactiviteiten Hiervoor zoek ik een vlotte assistent(e).

  • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

  • KEUKENHULP WEEKEND (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: RESTAURANT 't OVERHAMME

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken onder toezich van de chef. Je staat voornamelijk aan de desserts / patisserie. Je werkt ieder weekend op zaterdag van 19u tot 23u en op zondag van 12u tot 17u.

Zoek naar antwoorden van De Plus Jan Interieur in sociale netwerken
Look for responds of De Plus Jan Interieur in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Plus Jan Interieur. Laat een reactie achter voor De Plus Jan Interieur. De Plus Jan Interieur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Plus Jan Interieur. Leave a respond for De Plus Jan Interieur. De Plus Jan Interieur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Plus Jan Interieur op de google maps. Adres en contacten De Plus Jan Interieur
Location of De Plus Jan Interieur on the google maps. Address and contacts of De Plus Jan Interieur

Andere gerelateerde bedrijven als come De Plus Jan Interieur De Plus Jan Interieur: Mellini SPRL | Michaux J | ANTOON DEJONGHE | VANDYCKE R | Braconnier St茅phanie

Other related companies as De Plus Jan Interieur: Mellini SPRL | Michaux J | ANTOON DEJONGHE | VANDYCKE R | Braconnier St茅phanie

De Plus Jan Interieur is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Plus Jan Interieur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09112579345. Het bedrijf De Plus Jan Interieur bevindt zich op het adres: Halsesteenweg 59; 9402; Ninove (Meerbeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 754,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 729,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Curtains and curtain fixtures - Retail. Lijst met producten zijn Interior designers; Lighting fixtures - Mfg. & Whol.; Interior decoration.
De hoofdactiviteit van De Plus Jan Interieur is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Plus Jan Interieur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Plus Jan Interieur, openstaande posities, locatie van De Plus Jan Interieur op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Plus Jan Interieur is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Plus Jan Interieur, company assigned to the tax number BE09112579345. The company De Plus Jan Interieur is located at the address: Halsesteenweg 59; 9402; Ninove (Meerbeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 754,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 729,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Curtains and curtain fixtures - Retail. List of products are Interior designers; Lighting fixtures - Mfg. & Whol.; Interior decoration.
The main activity of De Plus Jan Interieur is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Plus Jan Interieur is not available. You also can look at reviews of De Plus Jan Interieur, open positions, location of De Plus Jan Interieur on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Plus Jan Interieur, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Plus Jan Interieur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Plus Jan Interieur, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Plus Jan Interieur, employees, financial statistics.